10

Неа

преди 6 години

Аааа защо го разпитват в Бургас , а не в Поморие ??? Да няма проблясъци за поморийската полиция случайно ???

9

Мечо Пух

преди 6 години

....Има вероятност срещу петимата или част от тях да бъдат повдигнати обвинения.....Е точно сега ли взехте да търсите вероятности ? Само след един месец започва сезона,и момчетата на ,,Мите-Мама'' трябва да се стягат яко в кръста,сезон дълъг,а и ден година храни на морето.Я по добре оставете тази работа за по нататък,и без това няма да лежат.

8

Скитник

преди 6 години

Хайде още малко пари за с" съдиите" и няколко "невинни" ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Само за справка: това деяние в САЩ носи автоматично доживотна присъда независимо от щата.

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да им направят ще минат няколко дни и ще се забрави случая прокурора ще замени делото под масата е с нареждане отгоре и ония ще пият по една ракия по този повод

5

КОЛОБЪР

преди 6 години

ТЕЗИ ИЗ.РОДИ ОЩЕ ЛИ СА ЖИВИ? АКО НЕ.....ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА ВСЯКА М.ЪРША,КОЯТО ГАЗИ И МАЧКА НАРОДА НИ!!! КАЗАХ!

4

Демокрацията

преди 6 години

на шест... Разбира се, държавата няма вина тук, стават такива работи, дори ежеседмично вече... Внимавайте какво си пожелавате, уважаеми скачащи нечервени

3

ОСТАВКА

преди 6 години

Като не знае къде да паркира....така поне каза слугата на Мафията.Зъркелите влизат с автомати в заведение,стрелят наред,лекуваме го с парите за 10 болни деца и накрая този си развява едноокият,по морето........Бокова държава.

2

Анонимен

преди 6 години

Само е измъчван ,или не е само измъчван ? Питам ,понеже в началото на деветдесетте,на един младеж,при същата ситуация като тука споменатата,му бяха изрязали анусът,и му го бяха издърпали на около 6-8 метра.Момчето било умряло в адски болки,те по старите криминалисти няма начин да го не помнят този случай.Бяха го писали в някакво евтино вестниче,и народът като скочи,мас-медиите не посмяха да го оповестят официално. И толкова беше свободата на словото .Даже след това не се и чу за осъдени.Питам ?

1

О,времена.О,нрави.

преди 6 години

,,....Има вероятност срещу петимата или част от тях да бъдат повдигнати обвинения за организирана престъпна група и разследването да бъде поето от спецпрокуратурата.....'' По добре само срещу част от тях,другите да си продължават да отвличат,нали трябва да се яде.