28

Анонимен

преди 6 години

Ми ще заработи човека, за какво иначе се кандидатира и спечели пак?

27

6

преди 6 години

Това интересно днес путин вас това ни засяга гледаъте тракия какво става ежас

26

8===о

преди 6 години

До Българин 81От путин не зависи на къде ще върви света.Това ,че е най-влиятелният човек в света просто значи ,че властта му в русия е абсолютна подобно на средновековен монарх.

25

Българин

преди 6 години

Тази новина е за най-най-простолюдието. Путин е най-влиятелния човек в света (според Ню йорк таймс). Едва ли го интересува колко му е заплатата, след като от него зависи на къде ще върви света. Същото се отнася и за другите световни лидери.

24

Ха,ха,ха,

преди 6 години

Нашенските телета, краварски *** още не са разбрали , че Тръмпата се упалаши. То си е нормално за него, нали Ким с три ракети набързо го отказа от мерака и флота му се прибра.

23

Боби

преди 6 години

До Анонимен 76Само поредния *** не разбра Кузнецов е на док и се модернизира - най-голямата промяна ще е демонтажа на старите ракети Гранит и замяната им с КалибриКортик и Кинжал ЗАРК/ЗРК комплекси ще се заменят с Тор-М2 и Панцир-СМ/С2 унифицирани със сухоземнитеПодмяна прктически на цялата електрическа мрежа и прочие.

22

хюуу-хюууу

преди 6 години

Аллоооууу, броим ли стинките на англо-американските корпорации дето пак подпалиха света?

21

Анонимен

преди 6 години

Абе снощи много отворени военни специалисти имаше, как краварите щели да използват умни ракети и оръжия, как краварите ще унищожат Руските войски в Сирия дори и самата Русия.Тази вечер нещо много сте се снижили, това с войната да не ви е да се епилирате или да ходите на гей паради.

20

Анонимен

преди 6 години

Руският президент има правода печели толкова защотостраната му се развива перфектно .Русия е третата икономика .Лaйнарите неграмотници да се ограмотяват .

19

Заработил той...

преди 6 години

Ам' нашта тиква ако не беше толко проста, че да си забрави оШфорните смети - кой знай колко щеш' да изкара....

18

Анонимен

преди 6 години

Гледаме в канчето на Путин, а? Нашичкият Тиквослав какво ли заработва?

17

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 6 години

1-Э....Е 77-РУБЛИ...ХА,ХА,ХААААААААААААА.....1-лв....Е 36-РУБЛИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!КВО ДА ГОВОРИМЕ ПОВЕЧЕ ...??!!!!ТЕ ...НА ТОВА МУ ВИКАТ --"РУСКИ РЕЗИЛ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за руснаците. Стокхолмски симдром, да се застъпват за палачите си. А последните ги държат в мизерия и изолация. А троловете действат ли действат.

15

дядомраз

преди 6 години

Много интересна новина въпреки другата новина за доказателствата които руснаците показаха преди малко за инсценираната химическа атака в Дума.Има интервюта с жертвите на атаката,които разказват как е изигран този цирк.Англия стои и зад тази позорна лъжа.

14

от векове

преди 6 години

А някой да брои забогатяванията на гърба на народите за.... ...Ротшилдите например...?

13

Олег

преди 6 години

Стига с руските ви тъпотии. В понеделник Лавров каза, че няма следи от химическо оръжие. В петък го пусна Великобритания в обсадения от руснаци град.Лавров лъже поне в едното си заявление!

12

Анонимен

преди 6 години

Народна поговорка:"Ако руснак ти каже, че грее слънце, взимай си и чадъра и дъждобрана и си слагай най-високите гумени ботуши!"

11

Анонимен

преди 6 години

До страх - Ами те от Москва много неща казват ,ама никой не им верва .До там я докараха с постоянното лъгане и наглост .

10

Анонимен

преди 6 години

Ве4е и в Русия не вярват на тези цифри .

9

Коментатор

преди 6 години

Оффф, че скука!И тази вечер няма да има война и ще трябва с ей-такива ерзац семки да се занимаваме. Направо ми писна да коментирам такива статии!