10

Щирлиц

преди 6 години

До ПрофесорДа напомня,че Бойко доста отдавна е на власт,доста преди Радев.Схвана ли?

9

Анонимен

преди 6 години

към 10. Браво, така е. Всички новини са такива. Умишлено негативно мачкане. Споменете фактите и без драми. Да ама така е по-продаваемо. Гледах новините, журналист обяснява как блъснала се в стълб кола, щяла да остави цял квартал без ток. Стълбът дори не беше разместен. Нищо. Просто психоза. В чужбина съм и дори за атентати говорят спокойно и без драма.

8

Простотия до шия

преди 6 години

Чета ви само заглавията и за сетен път се убеждавам, че сте меко казано сбъркани. Автобус-ковчег, автобус-убиец, автобус на ужасите - това само болен мозък може да роди. А нещо за жената, която го била засекла? Тя каква е?

7

Анонимен

преди 6 години

Ама Московски още ли е министър

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Часове наред виждаме капацитета на институциите какво представлява,вместо да предотвратят тапи като демонтират бързо мантинели успокояване на трафика виждаме блуждаещи по пътя служители ,незнаещи как да действат .даже и в интервютата пред многобройните журналисти пролича пълния блокаж при такива ситуации.

5

N

преди 6 години

Днес пътувах с автобус 7 и 10 на Ивкони . Тръгна 7 и 30 от Бургас . Беше с един шофьор .

4

Анонимен

преди 6 години

Точно Московски ли провррява кой спазва правилата за движение! Автобусите карат винаги с превишена скорост и се състезават с колите.

3

Анонимен

преди 6 години

"Според Московски вероятната причина за тежката катастрофа е "пътен инцидент, който касае и друго превозно средство"Гениално заключение. Мислихме, че извънземен лазер вместо пътен инцидент е виновен.

2

иво

преди 6 години

Голяма пародия точно Московски, който сам по себе си е убиец, да проверява когото и да било.

1

Анонимен

преди 6 години

Вече не било "автобуса-убиец", а "автобуса-ковчег".Браво, това е напредналата журналистика.