133

Анонимен

преди 6 години

Джуджето да си гледа кочинката и как мyрзилките му се тровят с одеколони и да не го вади голям, че неговите космически оружия са правени от аниматорите на Ну погоди и са само на картинки

132

Анонимен

преди 6 години

не е химическа атака, а какво е. Асад през годините изби милиони. тръгнъл путин да лъже че било постановка, само балъците му вярвят.

131

Гост+

преди 6 години

Колко са смешни и жалки западняците и как не могат да се примирят, че Русия им сложи прът за Сирия и Асад. По-спокойно, това е само началото.

130

Анонимен

преди 6 години

Видеото е направено в болница когато приемат пострадали от пожар !Аз затова се чудих защо ги поливат с вода.

129

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са пленили част от хората които са снимали видеото с помоща на англия !Водят се разпити !

128

обГЪЗен

преди 6 години

Истината излезе наяве! Забъркани в постановката са белите каски и всичко е дирижирано от Англия със съгласието на Америка! АМ троловете в БГ също се провалиха бяха неубедителни и постни и неможаха да изкарат жалките си центове!

127

Анонимен

преди 6 години

най добрите американци и англичани са мъртвите.само те не вредят никому

126

Анонимен

преди 6 години

тромпета и мейката са из..кукали.всичко е провокация на западните престъпници

125

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия - единствено тя можа да се опълчи на американската бруталност! Да, Китай и Иран са съюзници - мощни съюзници, но Русия разбърка шулерските карти, подредени от САЩ. UK е само сополиво слугинче за мръсната работа!Жалко за невъобразимите страдания на сирийския народ!Сирия беше цветущ оазис на мир, култура и толерантност в Близкия Изток.Изведнъж д-р Асад решава да избива собствените си мирни и лоялни граждани!Само перверзни гадини можаха да измислят това, а жадни за власт винаги има!

124

Д.Д.

преди 6 години

Там където се е намесила Русия ,е доказала,,Тежко и горко на този свят ,на тоз който си няма свой истински брат.

123

Анонимен

преди 6 години

'' Там където се е намесила русия нищо не се е решило а само се е проливала безсмислена кръв."Проливането на кръв не е автоматичнолошо нещо. Ако е американска е перфектно .Добрият пиндос е легналия и недишащ.Когато го погъделичкаш в носа с перце- никаква реакция.

122

заснемането

преди 6 години

След като всичко това е било заснето на видео, неизвестните бързо са се скрили, добави Конашенков.

121

заснемането

преди 6 години

Докато им е оказвана първа помощ в болницата са нахлули неизвестни хора. Някои от тях са били с видеокамери. Тези хора са започнали да викат, да всяват паника и да обливат всички с вода от маркучи, крещейки, че всички намиращи се там са поразени с отравящи вещества. Пациентите... и техните роднини в паниката са започнали да се обливат един друг с вода, заяви представителят на руското МО.

120

заснемането

преди 6 години

Руските военни са успели да се убедят, че това са същите хора, които се виждат и на филмчето. Според думите на руския военен, сред тях са били двама медици, работещи в местната болница в отделението за спешна медицинска помощ. Лекарите са заявили, че всички доставени в болницата пострадали не са имали никакви признаци на поражение с отравящи вещества.

119

заснемането

преди 6 години

Успяхме да открием непосредствените участници в заснемането на това филмче и да ги разпитаме. Днес представяме интервютата на двама от участниците. Жителите на Дума разказаха в детайли как се е провело заснемането на постановката, в кои епизоди са участвали самите те и какво са правили, разказа Конашенков

118

Анонимен

преди 6 години

Грозната кака Мей и рижавият клоун Борко май трябва да наглеждат килията на Милошевич в Хага или там не е за военнопрестъпници, а с патриоти, с които световната мафия не може да излезе на глава?

117

Анонимен

преди 6 години

Лавров е улегнал и мъдър човек , няма празни думи .Не прилича на онези артисти

116

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Нанглия и Франция май искат да замират следи с бомбардировки. Ако Путин не е много умен, значи Западните "лидери" и техните кукловоди са приказно тъъпи

115

Стана интересно, а?

преди 6 години

Май английските мишоци са в капана и заплашват котката!? Голям резил за западните спонсори на И.Д.... И американски плъх има в капана. А може би и нещо френско или Микрон си е длъжник на САЩ и го прави от благодарност за помощта и намесата във френските избори от страна на САЩ и Англия. Всичко блесна или на български "лампата светна, Шошана"

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 113А защо не при украинския княз Святослав? Май и Чернобил беше украински, и "Запорожец"! Хайде уточнете се кога едно нещо ще наричате руско, кога - украинско!Да си нямаме "*** ми, дойди ми!"