125

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 131 Ти четеш ли че автобуса е нов.? И да те светна, че вдига 200 на втора скорост.***.На всъкъде пишат че виновна е жената.Кво си се хванал за автобуса?Абе ясно ми е от кои си.

124

Г

преди 6 години

Чипа, чипа трябва да се смени, ама нейсе...

123

Анонимен

преди 6 години

Някой можи ли да обясни защо автобус който не отговаря на никакви изисквания кара с 200? Защо? Пак ли нищо не знаят управляващите? Пак ли седят в дупките? Какво е това бе-----------А на теб кой ти каза, че кара с 200?

122

4epa

преди 6 години

KAK BALHA MOJE DA IZBUTA SLON- NE MI IASNO !!!!!!! SPOED MEN SLAB 6OFIOR NA AVTOBUSA !!!!! JALKO ZA HORICATA- BOG DA GI PROSTI !!!!!

121

До Шматка

преди 6 години

Аз навъртам 10 000 - 12 000 км на година, карам почти всеки ден. Моята кола /която се паркира в гараж/ след 25 години ще е нова, а автобус, който минава по средно 800 км на ден /това е курса София-Бургас-София/ след 4 години е на над 1 000 000 км, за които навъртяни километри се налага сериозна подръжка, която вероятно не е правена. Така че нещата не са толкова прости и това, че е на 4 години изобщо не означава, че е нов... но в случая годините на автобуса нямат нищо общо.

120

Анонимен

преди 6 години

От фирмата твърдят, че автобуса е произведен през 2017-та и се е движел с 93 км/час.При такава скорост не ми е много ясно как колата е успяла да го изхвърли от пътя.

119

Анонимен

преди 6 години

В нормалните страни. Град - село се поставя 50 % на 50%.Пътищата се подновяват с необходимостта от динамиката на живота Цяло поколение от СОЦА Остави с век назад държавата.В бедния северозапад спешно е нужно СЪВРЕМЕНИ ПЪТИЩА.

118

Рено ЕН 0966 ВС

преди 6 години

карано от "шофьорка",се забива като пирон под лявата част на автобуса.Силно смачканата предна дясна част на таралясника,показва действието на съоръжението-Рено,като трамплин.При скорост от 100+км/ч известна част от пътя автобуса е изминал на 2 гуми.Само по филмите шофьора би направил нещо(запазване посока на движение,в никакъв случай "контриране").Наблюдават се 3 устойчиви неща:Законите на физикатаНе слагането на коланиОпити същества от нежния пол да шофират.А с колко ли се е движел крана?

117

Г.Нушев

преди 6 години

До Анонимен 116 Не е вярно, че толкова си можем. Задайте си следния въпрос. Ако един човек от уредена държава с ясни правила и норми, оправен и можещ, го пуснем у нас, колко време ще оцелее? Можем много повече, но държавните органи са се обединили срещу народа с цел да го крадът и използват. Най-лесно е да ни съберат в 5 града за да ни контролират по лесно. А изоставените райони един ден ще се продадът на безценица. Това е очевиден геноцит. всичко това не е случайно. Няма толкова глупави хора...

116

шматка

преди 6 години

До 120Ами четири годишен автобус си е нов.Твоята кола сигурно е 25 годшна ама....

115

до умниците по-долу

преди 6 години

Автобуса е почти нов на реномирана марка, отговарят на вс. европейски изисквания. Дори има колани за всички пътници. Автобуса се е движил с не повече от 90 на колкото е ограничен. Шофьора не е толкова "млад". В любимата ви Европа правилата за автобусния превоз са същите като тук. Т.е. един 25г. шофьор със съответните категории може да управлява пътнически автобус. Шофьора е застъпил в Сливен след почивка от няколко дни, така че не е "преуморен". Няма алкохол при теста след инцидента.

114

Анонимен

преди 6 години

Закривай ***.

113

Анонимен

преди 6 години

Чисто нов автобус, произведен 2014-та ...Тая фирма от десетилетие е за закриване, ама никой няма да я пипне. Сетете се защо.

112

last

преди 6 години

ma, Boko e karal, be!

111

Анонимен

преди 6 години

Някой можи ли да обясни защо автобус който не отговаря на никакви изисквания кара с 200? Защо? Пак ли нищо не знаят управляващите? Пак ли седят в дупките? Какво е това бе?

110

Анонимен

преди 6 години

И защо специално някой да иска да ни изтрие от лицето на земята? Толкова си можем.

109

Г. Нушев

преди 6 години

Проблемът е в нашето овчедушие. Не е виновна жената, че кара кола 20 години, виновен е този, който разрешава да има такива коли в България. Сега ще слагали еко винетки, но пак целия *** на Европа ще се продаде у нас, защото е разрешен вноса. Вината не е на младия шофьор, а на онези, които разрешават неопитни хора да возят други хора. Не се опитвам да политизирам темата. Аз просто казвам, че всички политици след 89 година просто искат да ни затрият от земята, а ние си блеем като овце...

108

Анонимен

преди 6 години

автобусите убийци на фирмите на герб трябва да спрат, стига вече сте живели и печелили на смърта на българите

107

Анонимен

преди 6 години

към 96. Мои познати в Германия го хванаха с алкохол. Глоба, без книжка, изпит и 2 г. без глътка алкохол. Нещо че не кара. На 3 месеца изследване на кичур коса. Така установяват дали е пилот алкохол. Ама смее ли? Това САМОконтрол с помоща на държавата, а не глоби равняващи се на 5 МРЗ е несъбрани. Иначе до 10 км. 10Е глоба. Нищо не е, ама плащат ВЕДНАГА. А в България във всички села пияниците си карат безпроблемно. Тук за чаша вино, защото някой е видял и се е обадил, докато тръгна с кола го спр

106

psiho

преди 6 години

До Жо - точно в предната част на гумата. polu!