25

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПознавам човек, който има от първия си брак син, роден през 1976 г. Втората му съпруга е родена през 1977 г., от нея има две деца.Случват се такива неща.

24

Анонимен

преди 6 години

Франсоа Митеран също имаше незаконна дъщеря, но никой не го изнудваше да напада Русия. А Макарон като няма деца му е лесно да напада Русия и Сирия.

23

Анонимен

преди 6 години

Че то не Русия му изнамира незаконните деца на Тръмп. И май това им е грешката ;))) Щото демократите му изнамериха непрани *** от преди Христос, а Тръмп с пръст не ги е бутнал, понеже могат да покажат и потници и ризи ;)))

22

Анонимен

преди 6 години

Има ли Доналд Тръмп незаконно дете?Има няма, санкциите срещу велика русия се увеличават с всяка седмица.

21

И даима-

преди 6 години

какво от това.. Стига сте злобяли- гледайте ВИЕ да нямате, че ви е "стъжнен живота"..В Русия официално казват;'Богатите да правят деца( и извънбрачни).. рускините са съгласни.. стига толкова бедни руснаци...

20

Анонимен

преди 6 години

Неслучайно Мелания му би шута.

19

Анонимен

преди 6 години

До БПФможе да е "би"! така, че ....!

18

Fallschirmspringer

преди 6 години

Ама детето по какви закони е незаконно ,защото по биологичните си е съвсем законно.Ако се говори за извънбрачно ,това е друг въпрос

17

Деса поетеса

преди 6 години

Тръмпи ръмпи навред, сее материал безчет.

16

Константин Тренчев

преди 6 години

Значи ако оранжевия швепс е успял да забремени някоя порнозвезда веднага трябва да му бъде повдигнато обвинение за умишлено причиняване на трудова злополука. Член 17, ал.5, буква О, от КТ.

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 13,Какво да кажем за наглия Клинтън, който никак,ама никак не се засрами, че го хванаха със връстничка на дъщеря муАз имам съучастника, която се омъжви за мъж, чийто деца са по-големи от нея. Сега тя има от него две деца и са щастливи. Не моралното в случая, че Клинтън че връзката му е била извънбрачна. А Тръмпела спи с забранени от закона ***, извънбрачна не връзка, а дете. Множество сексуални посегателства. Незадоволен нерез.

14

Незнам има или няма

преди 6 години

АМА НЕЩО С ЛОГИКАТА МУ КУЦА СУТРИН ПОСТНЕ ЕДНО, НА ОБЕД ТУЙТНЕ ДРУГО, А ПО ВЕЧЕРЯ ТРЕТО, ГА ЧЕ ЛИ МУ СЕ РАЗДВОЯВА МИСЪЛТА. ЗА ПОЛИТИК, ПРЕЗИДЕНТ Е СТРАШНОВАТО ДА СИ С МЕНТАЛНИ НАКЛОНЕНИЯ, МОЖЕ ХЕПТЕН ДА ОТВЪРТИ И КОЙ ЩЕ КОНТРОЛИРА КУКУМИЦИНА С ЯДРЕНА ВЛАСТ И БУТОН-ИГРАЧКА?

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 13,Хич не ми пука колко деца има-богат е, може да ги издържа.Какво да кажем за наглия Клинтън, който никак,ама никак не се засрами, че го хванаха със връстничка на дъщеря му и стана за смях пред цял свят!На тебе може да не ти пука дори и Содомист и никрофил да е само че, твоето мнение никой не го интересува. Интересува ни мнението на милионите американци. Може да има пари и за пет приюта за кучета, тогава какво!? Като имаш пари, не значи че всичко ти е позволено!

12

инфо

преди 6 години

Хич не ми пука колко деца има-богат е, може да ги издържа.Какво да кажем за наглия Клинтън, който никак,ама никак не се засрами, че го хванаха със връстничка на дъщеря му и стана за смях пред цял свят!

11

Анонимен

преди 6 години

Има, от бившата на кремлинското джудже има. Две тамън!

10

обява

преди 6 години

Срещу 30 000 долара можем да светим.

9

Вие питате:

преди 6 години

Вие питате: Има ли Доналд Тръмп незаконно дете?Ние отговаряме: Има. Казва се Борис Джонсън!

8

Анонимен

преди 6 години

Ей, тия *** не се научиха на български!!!!! Няма незаконни деца /закона за правене на деца е един и е природен/Има извънбрачни деца. Аман от неграмотност!

7

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо го подкараха като трудовата количка РК-1. Първо порнозвездата, сега извънбрачно!

6

Анонимен

преди 6 години

Тоо може и аз да имам. От къде да знам.