52

Шоп

преди 6 години

До АнонименТака наречената магистрала е осеняна с дупки.-------------- Никаква дупка не може да обърне автобус ако водачът си е на мястото. Караш с 90 и си на 2,5 метра над асфалта - отгоре всичко се вижда като на длан. Огледала като телевизори. Трябва само да караш с нормална скорост и да не спиш. Не е позволено да возиш 40 човека и да те изненадват. Съмнявам се дали изобщо жената с реното е виновна или автобусът я е нацепил.

51

....

преди 6 години

Редовно пътувам с тази компания и потвърждавам, че шофьорите карат като луди, изпреварват. Няма да пътувам повече с тях..

50

kasapa

преди 6 години

Народа е *** ...жена с кола ...автобус !Всеки ден камикадзета по АМ Тракия ,всеки ден!Жени с коли,мъже с коли летят към квартал белите камъни...никой не внимава , бързат , не мислят ,не пазят другите, не се пазят сами! *** народ....Живота няма цвят *** гербери или депесари *** лети и изобщо не се сеща какво може да стори ей за тва ви казвам НАРОДА Е *** !!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера тая ***-я...Какви глупости говорите..герберски, ДПС-сарски автобус.. какво общо има едното с другото!? Мир на праха на хората и съболезнования на техните семейства. Разплаках се като прочетох новината. И спрете, моля ви, да говорите глупости и да намесвате смешната българска политика. Като няма какво да кажете, понякога е по-добре да замълчите

48

Анонимен

преди 6 години

Като ви чета злобните и малоум_ни коментари се убеждавам, че си заслужаваме да сме на последно място в Европа, а и света. Нямате срам дори пред смъртта!

47

tre

преди 6 години

Като ви чета злобните *** коментари се убеждавам, че си заслужаваме да сме на последно място в Европа, а и света. Нямате срам дори пред смъртта!

46

Анонимен

преди 6 години

г.рбераска фирмичка

45

Анонимен

преди 6 години

Тиквата няма ли да обяви НАЦИОНАЛЕН ТРАУР.Или е зает да се мляска с Юнкер.

44

До47

преди 6 години

Ами не загивайте! Кой ви е виновен, осенен ВИЕ самите? Спрете да се избивате, тлъстаците не са ви криви " умници"!

43

Анонимен

преди 6 години

Загиналите са вече 10 - Бог да ги прости.Това е национална трагедия.Трябва незабавно да се закрие Европредседателството.Не може някакви тлътаци да ядат и пият докато българи загиват.

42

Анонимен

преди 6 години

До 123Не, не беше.

41

123

преди 6 години

Тази фирма не беше ли на спонсора на ГЕРБ - Столарски?!

40

до 42

преди 6 години

фирмата не е турска, а гербераскав банкя турци няма

39

Анонимен

преди 6 години

Транспортният сектор в България е запазено място за ДПС явно

38

йен

преди 6 години

От кой град е пътувал автобусът?

37

Анонимен

преди 6 години

Щом Московски си уби детето(и много други примери)и няма затвор....това са последствията от безнаказаността! НЕ сме правова държава а анархия,всичко се движи по енерция от преди време,когато все още имахме държава.Сега всичко е гнило и омерзено.

36

Анонимен

преди 6 години

Гербаво-ДПСарската Юнион Ивкони е над правилата и над законите.Територията се управлява от Тиква и престъпнатат му шайка.

35

аз

преди 6 години

До Анонименкаквото и да си пишем тя белята е вече станала, само дето никой не си взима поука

34

Анонимен

преди 6 години

До СатанДали ще е петък 13 или 14-ти такива трагедии ще има, докато превозвачите не ги осъдят да платят обезщетение а пък при следващи нарушиения направо в затвора за някоя година.

33

Анонимен

преди 6 години

След 30 коментара, най-накрая един смислен въпрос - как някаква колица е избутала такава огромна машина в канавката? С каква скорост се е движил тоя автобус? .... Поредна безумна трагедия на тая "магистрала"! Дано е погрешна информацията за загинали, а ранените да се възтановят бързо! За съжаление, трима човека си отидоха съвсем скоро пак на тая магистрала, посред нощ, също изключително нелепо... Хора, сами се избиваме, по безумно *** начини...