23

Анонимен

преди 6 години

Абсурдите не свършватЛавка, хляб а ресторант и стриптийз бар нема ли там?

22

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ножът е внесен за да бъде нарязан хляба и пистолета да се извади,затова Цачева да разпореди ,хляба в затвора да е нарязан предварително на филии до петнадесет милиметра.

21

Анонимен

преди 6 години

Камелия, загавието ти е некоректно, но може би ти харесва да подлъгваш хората?

20

Ха-ха

преди 6 години

Иначе в сградите на съда има скенери и не можеш да влезеш с опасни предмети. Дебелия *** на някой продажен съдия е по-добре охраняван

19

vlady

преди 6 години

Нормално е в затвора да се носят помощни средства като палки и белезници. Носенето на огнестрелно оръжие вътре е свързано с големи рискове и не се практикува дори в азиатските държави. Оръжие трябва да имат само постовете по периметъра.

18

vlady

преди 6 години

Разрязването намаля трайността на храните още повече, че в затвора няма адекватни условия за съхранение. Трябва да има скенер, с който да се установяват забранени предмети.

17

Анонимен

преди 6 години

Щу херц и амфети се пренесе в Софийския затвор с една единствена Хладилна чанта.Надзирателите се спукаха да ядат и проверяват хранителните продукти но никога не се светнаха да проверят чантата, която винаги беше връщана на изпращача ,след като се изпразни.За следващия път!

16

Анонимен

преди 6 години

Пак добре, че не са се сетили да внасят ръчни гранати в кексчета.

15

изненада

преди 6 години

В затвора не дават ли им хляб. Имам чувството, че сега в затвора сега режимът е по-хлабав, отколкото беше едно време в родната казарма. Защо ли се учудвам. Днес в България е най-добре да си някакъв, който е извън рамките на нормалния човек, защото блюдолизката държава те защитава. А работните пчелички, дето сутрин се бутат в градския транспорт на път за работа, тях вълците ги яли. Ама, вчера пишеше в нета, че вълците наистина за 10 години са изяли 150 хиляди пчелички. Пчеличките са на свършване.

14

Аз съм на 80

преди 6 години

години.От 70 години съм чувал разкази, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО хлябът се разрязва( пред ПОЛУЧАВАЩИЯ!!) по начин, да се види има ли предмети или пакетче дрога, отрова и така се предава.Какви са нарежданията на Директора, каква СИГУРНОСТ осигуряват надзиратели, много съм изненадан!1.Нямат никакво оръжие.2.Не правят проверки на внасяните вещи и хранит. продукти.3.Искат заплати по-големи.( не казвам, че НЕ СА ниски заплатите въобще в РБ.)3.Но техните дежурства са като"Ела, Вълчо, изяж ме.."

13

Анонимен

преди 6 години

Заглавието-Пелов е внесъл пистолет в хляба. Първото изречение-проверката не е установила как е внесъл пистолет. На кое да вярваме?

12

Анонимен

преди 6 години

Явно съсловието на ятаците в БГ има здрави устои! Няма тън-мън! Ще има да се чака за движение без визи и Шенген! А и за европейски пари също!

11

Анонимен

преди 6 години

Проверките им явно са под всякаква критика и нямат дори скенер. Следващи път някой може да внесе самурайски меч в хамбургски салам.

10

аз

преди 6 години

До Анонименможе да е бил дървен или вълщебен кой знае има много ножове

9

Анонимен

преди 6 години

Пистолетът внесен с хляб, а ножът - с пържола.

8

Анонимен

преди 6 години

Този случай не е нито провал,нито гаф,нито скандал.Това е комедия.

7

Анонимен

преди 6 години

Цецка - министър на правосъдието.................... друго няма какво да кажа!

6

Анонимен

преди 6 години

Ножът съгулно е внесен в торта като по анимационните филми. Простотия до шия!

5

аз

преди 6 години

за охрана на един затвор се искат 2 - 3 *** човека. единия да може да заваря с електрожен а другия да разнася храната. влизаш в килията заварява вратата и като ти свърши присъдата реже с флекса и готово - ха да видим кой ще избяга

4

ИВАН

преди 6 години

ЕСТЕСТВЕНО че най-ниско ниво са ВИНОВНИ-А тоя измислен зам.министър на правосъдието, който не може да приказва е НАЙ-КАДЪРНИЯ-ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ и сложената баба Цачева-всички те папкат здраво и няма мърдане-Ех, Българийо, защо вече никой не иска да живее тука-Ами баба Цеца да отиде в Америка-поне сина й трупа долари и няма опасност да отслабне