6

1948

преди 6 години

Прекрасен актьор.А вие,, деца долуподписани" от 1 до 4 не мислете че киното е започнало след 2000ната година. Творци като Грифит,Сенет,Чаплин,УейнКубрик,Хичкок,Спилбърг,Копола,Скорсезе Сторарои т.н. са признати от филмовите гилдии на цял свят,но не и от Льоля от Симитли.В световната класация за най велики филми в първите 50,няма нито един филм длед 2000г.За да имаш мнение ,трябва да имаш и познанияНе всичко са холивудски бози.Иначе като шопа,,Такова животно нема"

5

нищо лично

преди 6 години

Не харесвам англоамериканския хумор!Опитвам се,но не става!Дори и Джим Кери не ми е смешен,по-скоро ме учудва!Може вината да е в мен,не знам!Но не се получава!

4

Анонимен

преди 6 години

В Древния Рим е имало "хляб и зрелище". И какво друго да стане от нига освен комедиант. Баща му е бил войник, т.е. по-високо от роб. Толкова за световното глобално село. Интересно ако беше се развил в Африка, колко ли щеше да заработва като шут.

3

Льоля

преди 6 години

Говедарите правят само посредствен и лош хумор.Най-свежия хумор на света го правят руснаците-справка Юрий Никулин,Евгений Леонов,Андрей Миронов,филмите на Леонид Гайдай-Диамантената ръка,Кавказка пленница,операция ы,това е класика американите са просто жалки аматьори,панимаете ли друзя

2

Анонимен

преди 6 години

Посредствен актьор! Гледах негово шоу-ръси само цинизми и си мисли, че са смешни. Комплексар!

1

Анонимен

преди 6 години

Крис Тъкър и Еди Мърфи са кралете. Този е жалък ***!