12

ангел

преди 6 години

Важно е да направи снимката и да вземе наградата , а че човек гори и пищи пред очите му - това са косвени жертви !

11

eww

преди 6 години

До Анонименche fate porco dio

10

Ангел

преди 6 години

Както когато Актьорите получават заплащане снимайки се в някой филм така и обгорения трябва да получи заплащане.Ако не, да ги съди и ще ги осъди.Както фотографа ,така и всички медии показали снимката!

9

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме че Чавес беше масон, точно както и убиецът на бели- Мандела, фалшивеца Асандж и Путин. "Братството" има 5 млн членове по цял свят, от страни със всякакви режими.

8

Анонимен

преди 6 години

Да даде 80% от парите на изгорелия. Не е честно да прави пачка на чужд гръб, и то при такива обстоятелства !!

7

Анонимен

преди 6 години

Комунистите превърнаха процъфтяваща Венецуела в долнопробно клоака, раздирана от икономически кризи. Няма страна в която комунизма да довел е до просперитет, само разруха и деградация.

6

ХАХАХАХА

преди 6 години

ДЖЕНДАРСКЩА МАНИПУЛАЦИЯ---ТЕЗИ ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ НИКЪДЕ--СВЕТА ИМ СЕ НАГЛЕДА НА ПРОСТОТИИТЕ

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Мдаааа, толкова беше прекрасно, че познавам българин, който след 40 години живот във Венецуела предпочете да се върне в България, дето сме цъфнали и сме вързали. Та представи си там какъв "рай" е! За режимите на тока и на водата няма какво да коментираме. Всички на 35+ помним 3 към 1 и останалите "екстри".

4

Анонимен

преди 6 години

А, този вместо да снима, не можа ли да помогне на човека? Да не стане като онзи фотограф, който снима умиращи от глад деца в Африка, спечели куп награди и накрая се самоуби защото го мъчеше съвестта, че вместо да им помогне ги е снимал? Заради едната сензация сте готови и майките си да оставите в беда! Снимката, та снимката, а после може и да помогнем...евентуално!

3

Анонимен

преди 6 години

На жалкия комунизъм все краварите са му виновни :)))))))))))))

2

Анонимен

преди 6 години

Така се палят хората във всички комунистически кочиини, защото е много "хубаво".

1

Анонимен

преди 6 години

Както Венецуелската така и всички кризи по света все краварите зад океана ги предизвикват. По времето на Чавес Венецуела бе страхотно развита страна в Южна Америка и влизаха в нея доста емигранти. 99 % от икономиката бе държавна , а от богатствата и народът живееше страхотно. Чавес бе убит от краварите и държавата бе превзета с богатствата си пак от същите кравари. Няма как да ти ограбват богатствата и ти да живееш добре , а Венецуела е твърде богата на суровини държава.