321

Анонимен

преди 6 години

Дедо Доналд уверено гази лука. От днес започва финалът на краварското дуене.

320

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Тръмп не може да върне историята назад и да изправи грешките на предишните президенти,които дадоха възможност да стане съвременния свят!Тръмп и сие нямат време ,защото то работи за други!Ивсичко ,което прави сега, и против Китай!Но е късно.И мисля ,че войната ще е изборът на американското задкулисия.Защото бъдещето им да бъдат роби на азиатците!А войната ще до края този път!

319

Анонимен

преди 6 години

Руснаци ! Престанете с това човеколюбие ! Целият святще ви се смее ако не използватезлатната възможност , която ви се предлага -- пролейте американскакръвчица .

318

шматка

преди 6 години

Къде е ООН -ето бе.Защо в цялото това мерене на п.ишки не питате за сирийския народ

317

Анонимен

преди 6 години

Немчулята веднага пресметнаха-- по-добре на страна , но надРайхстага с нашия флаг .

316

Анонимен

преди 6 години

На Тръмп почна да му играе окото .

315

Анонимен

преди 6 години

Сащ с три ! самолетоносни групировкине посмя да нападне Северна Корея .А тук се изправя срещу Русия .Смехотворно е . Безсмислено е да се говори .

314

Уп

преди 6 години

Много разбирачи станаха.Стане ли война целия свят гори.Сащ не искат да изтеглят военните .Руснаците гледат да си запазят базите.Всичко е за пари и петрол.

313

Боби

преди 6 години

До Анонимен 408ЗРК С-75 ДЕСНА/ДВИНА/Волохов(1957 год) - започнаха с 1,5км долна граница и 18км горна граница - след около 5 години 500м и 25км след още 5 години 150м и 30км обсег 36-67-76кмЗРК С-125 НЕВА (1961 год) е създаден като НИСКОВИСОЧИНЕН комплексЗапочва от 250м до 15км и след 5 години 50м до 20км обсег 36кмКуб (1967 год) долна граница 15м и горна 14км и обсег 24кмИ това са АНАЛОГОВИ КОМПЛЕКСИ - НЯМАТ КОМПЮТРИ (в съвременния смисъл на думата)

312

Боби

преди 6 години

До Анонимен 408Умнико Тип 45 за сега не са им монтирани установките за Томахавки А??? ОПА!!!Корабите са специализирани за ПВОА противокорабно оръжие - 8 Харпуна ... Колкото патрулните катери.

311

Анонимен

преди 6 години

ЗАПОЧВАНЕТО НА ВОЙНА В СИРИЯ ЩЕ ОЗНАЧАВА КРАЯ НА САЩ ,,,,,

310

петър

преди 6 години

Факт е че Русия разполага с ограничени военни възможности в самата Сирия,но ако някой си мисли че Русия ще гледа как им избиват воените в Сирия,без да изпрати незабавно цялата си мощ там,то дълбоко се лъже!

309

Анонимен

преди 6 години

Много провокативна статия, за съжаление без съдържание, а само женски предположения! Какво знаеш за военната стратегия, че правиш велико умозаключение, какво удоволствие ще бъде за САЩ да гледа как свалят ракетите им!

308

Мене

преди 6 години

Абе Анонимен ти си оправи първо правописа че много грешки допускаш а за данните които имаш не знам колко са верни най вероятно са твои мечти.

307

Анонимен

преди 6 години

Нито едните, нито другите ще се удрят взаимно, с възможното изключение на някой друг инцидент, но истината е, че всичко, което се намира между базите им ... Няма да е дълго там.

306

ognyanz

преди 6 години

Откъде това заглавие на статията? Точно Утро.ру ли намерихте ли за най-достоверният коментатор.А сценарият вече се очертава. Американците ще изстрелват ракети и руснаците ще ги свалят. Да видим кой ще отбележи повече точки.

305

Анонимен

преди 6 години

Откъде ги взе тея 1000 ракети бе, пич? Двата кораба дето сега са в района имат по 60. Подводницата колко да има? 20? Британците нямат повече от 50 на всичките си съдове, а са им и много скъпи и стари. Французите имат некачествени стари ракети и не са повече от 30. Масиран удар от 200 ракети едновременни при положение, че ги очакваш, не е страшно. Дори няма да задействат С 400 на тоя етап. Руссия има в района само 8 кораба с противоракетни системи. Отелно авиацията може да ги сваля с картечниците

304

Mitui

преди 6 години

Орисани сме да ни управляват хора далеч от народа. То и затова България няма спечелена война. През първата световна бяхме на страната на Германия, Австро-Унгария и Италия и.... национална катастрофа. През втората на страната на Германия, Унгария и тн. и пак загубихме много. Сега ако се стигне до избор ... най вероятно ще застанем на Германия, Англия, САЩ ... и ще стане като предишните две.

303

Анонимен

преди 6 години

Един Ту 160 може да порази 24 РАЗЛИЧНИ цели с хиперзвукови ракети. Един Ту 96 - до 16 цели. Ракетите могат да са конвенционални или ядрени, по избор. Района на Евразиа и Африка и прилежащите им морски площи принадлежат на Русия. Обкръжени са изотвътре от Русия, така да се каже ;))) Един Ту 22М може да носи 6 хиперзвукови ядрени ракети. Те имат над 60 действащи. Общо взето. в рамките на 30 минути могат да изстрелят към 1000 ядрени ракети и в рамките на час да повторят. Ако можеш, оцелей...

302

руски алкохолици

преди 6 години

Щели да свалят американски ракети и техните носители само ,ако бъдат застрашени руските военни ?! Абе вие за какво сте там бе ,нали да защитавате режима на Асад ?! Защо няма да сваляте американски ракети и техните носители , ако те атакуват само сирийски обекти ?! СТРАХЛИВЦИ , отишли там уж да защитават Асад ! Жална му майка на този ,който се спуска в кладенец доверявайки се руснак да държи въжето от горе !