32

бг

преди 6 години

Валери и сие + ГЕРБ + всички останали деби ли е време да си ходят!И време е народа вместо да седи и да пише по социалните мрежи да излезе пред парламента и да покаже че трябвая промяна в тази държава.

31

Анонимен

преди 6 години

Пушенето вреди на вашето здраве, почти колкото вицепремиера ви.

30

Нелекар

преди 6 години

Тук пък един даже споменава за ползите от никотина, които били избутани в ъгъла. Моля Ви да ми дадете повече инфо, че аз за първи път чувам за ползи от пушенето. Може да успокоява, но това е краткосрочно, дългосрочните вреди са оъдавна известни и многократно надхвърлят полезните. Като са полезни се съберете с Андрей Слабаков и научете децата Ви да пушат, но надалече от тези от нас, които не вярват от ползите.

29

БС

преди 6 години

Това е абсолютна глупост. Аз съм пушач, но това би било връщане в 20-ти век. Такива примери ли ще дава БГ на света?

28

Българин

преди 6 години

Да се отмени и Закона за Движение по Пътищата, че и той масово не се спазва.Да ни се разреши да се бием по кръстовищата, да си разхождаме кучетата без намордник, да си паркираме по тревата, да си строим, където искаме....и още много работи, които така и така и сега се правят. Аз като Ви разправям, че Вие не искате да спазвате правилата, а да важат само за другите, ми бичите минуси.

27

Анонимен

преди 6 години

Вън никотиновата смрад, не я искаме обратно в заведенията!

26

Анонимен

преди 6 години

Ще има ли вредни за сервитьори непушачи работещи в заведения за пушачи?

25

проста работа

преди 6 години

Правиш заведения за пушачи,и такива за непушачи!И кой къде иска там да ходи!

24

Анонимен

преди 6 години

Симеонов, на всички ни е ясно вече за чий х*й си във властта - ДА СИ ПРОКАРАШ ЗАКОНИТЕ ЗА ХОТЕЛИТЕ ...ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА, ДА СЕ ПУШИ, ЛИФТОВЕ ИЗ ПЛАНИНИТЕ, СЕЧ НА ГОРИ, ЗАСТРОЯВАНЕ НА ПЛАЖОВЕ И ДЮНИ И Т.Н.патреотете ше има да чакате глас на изборите, ама нЕма да дойде!

23

а ве,чиляк

преди 6 години

До МнениеКакво против старите крушки имаш,ако не е тайна!?Че даянат по година-две,че и повече, и струват стотинки ли?Щото новите с джендърската светлина гърмят за два месеца,и струват майка си и баща си?

22

Анонимен

преди 6 години

Странно. Само в България ли има туризъм? Нима в Австрия, Германия, Англия туризъм няма. Там пушенето е забранено и никой не говори за отмяна. Г-н Симеонов да вземе да свърши нещо по-полезно и да предложи как да се увеличат чуждестранните инвестиции вместо да ни занимава със неща от миналото. Това с нищо няма да промени доходите на обикновения българин.

21

Анонимен

преди 6 години

Едно от малкото хубави неща направено от режима в бг и сега тоя неонацист иска да го премахне?! Малко му е че покровителства корупцията иска още

20

Винкел ОЛИГОФРЕН

преди 6 години

Винкел : Аз съм непушач..мразя пушачите !? Аз също съм непушач и не мразя никого.Що за *** трябва да си да прокарваш подобни тези.? Ходи и отваря тоалетни,после мери шума по дискотеките,занимава се личностно с няколко хотела на Слънчака,ходи да прокарва лобистки закони за Цеко Минев и останалата олигархия да изсича вековните гори на ПИРИН,подписва закони за робовладелците да се внасят чужденци за работа с цел ПОДДЪРЖАНЕ Мизерното ниско ниво на заплащане и да не можем да отлепим дъното

19

Деградация

преди 6 години

Премахването на този закон показва моралната и обществена деградация на пленената държава

18

Анонимен

преди 6 години

До единКомините и колите не ти ли пречат?Точно пушачите са ти най- омразни. Заведенията са заведения, не са библиотеки или читални.Апропо- как си с алкохола? Обикновено, злоупотребяващите с алкохол, са най- върлите противници на пушачите.Започне ли някой да ми говори против пушачите, 100% е любител на чашката.

17

Анонимен

преди 6 години

Колко заведения фалираха, когато въведоха забраната, не е истина просто!Колко хора останаха безработни...Имам много познати, които не пушат вкъщи и сутрин преди работа минаваха през някое кафене, изпиваха по 1 кафе с цигара и отиваха на работа. Други не пушат на раб. си място, но през обедната почивка изпиваха по кафе или др. топла напитка в близкото заведение с цигара... За ресторантите, дискотеките и пр. няма да пиша. Даже кварталното барче пусна кепенците заради забраната.

16

Притеснен

преди 6 години

Ами Европейския съюз, ами европейските норми, аууууур, какво ще кажат нашите партньори.......

15

един

преди 6 години

Тази смрад наречена пушене е страшно отвратителен навик. Навън по улицата постоянно намирисвам цигарен дим, все някой пуши пред мен на тротоара и трябва да го задминавам на 5-та. Не може за да са добре наркоманите да страдат всички. Пушете си и си димете, стойте си над комините и дишайте, палете си люцерна у вас и дишайте , но у вас ! Аз не искам да ме тровите, както и аз не ви тровя.

14

Joko

преди 6 години

Позор е личност като Вал Сим да бъде зам. министър председател. Питам - защо в народното събрание не се спазва закона ? От кой кър докарахте т.н. народни избранници ?

13

Анонимен

преди 6 години

Имам ... тука скатан в юргана един Bitcoin... давам го на ВАлерката ... ама ако ми. Напрай един два кавала... да не са биим...