93

Анонимен

преди 6 години

Алоо Америка за България кажете нещо

92

k

преди 6 години

От куде на къде ще предаваме Българин на гнусната еврейска империя САЩ !!!???каквото и ще да е направил в САЩ, дори и терорист да е бил - СТИГА сме раболепничили пред тези гадове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!скандалът Скрипал ясно показа колко е "справедлива" и "независима" съдебната състема на запада !!!!!!!!!!!!!!!!!

91

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва ще го скрием,но няма да им го дадем.

90

Анонимен

преди 6 години

ключовото изречение в статията:...От началото на годината двамата живеят в чужбина...хората толкова са се отчаяли от тази ***, че са напуснали. и все по-зле ще става.

89

Го4о

преди 6 години

Разликата е, че Гергана е изнасяла лекарства, а Желяз части за оборудване на сирийски самолети - на Башар Ассад, което е нарушение на ЕМБАРГО!

88

Анонимен

преди 6 години

американците са *** и не знаят географията . те и до сега не знаят че афганистан е в Азия а не в африка както мислят . Мислите че този прокурор ако се шоколадов отенък знае къде е България хах..ха .

87

Анонимен

преди 6 години

Стига ревахте ние сме приятели със САЩ и улица Козяк вече 30 години те държат България и ни налагат стриктен визов режим какъвто няма в нито една друга Европейска държава.Това се нарича приятелство Да даваш по 50 милиона лева годишно и безвъзмездно за визи и такси от джоба на богатия българин за приятелите ни.Да живеят Ам Мариците Днес е Желяз утре Стоманин вдругиден всички ще ви пратят в Рая чрез обеднен уран както в Косово, Новичок или под ножа на Ислямска държава рожбата на САщ

86

Анонимен

преди 6 години

Прокурорите в Маями ще правят като вятъра и ще пият една студена вода / може с по едно валерианче/.

85

Бай Иван

преди 6 години

Америка за България няма ли да обявят Гергана за руска *** ,Асан геноглу ,къде си ,чакаме изказване ;)???

84

Анонимен

преди 6 години

Американските жалки прокурорчета ще видят Желяз и компания през крив макарон , от сега да им е ясно. Колкото и да е корумпиран българския съд , никога няма да разреши екстрадация на български граждани по такива смехотворни обвинения.

83

до 77

преди 6 години

като директор на отдел продажби ,означава че се занимава с продажби поради това че български офис продажбите се гледат спрямо българското законодателство.За да искат това явно има договори за купуване от друга америкаска фирма ,което се гледа по американките закони.Но това не е работа на филиала в България, а на регионалния офис които е в Америка.Този които отговаря и за покупките и за продажбите е в нарушение на ембаргото .

82

Анонимен

преди 6 години

Халяз,Желяз отиде то...... и Славка не може да го спаси... С арабите се хванал сега рИве ...Айдеее под душа да разбере мъжката любов ! Нали ядете макдонлдс и съб уей ,що ривете срещу великата Америка?

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80И на теб няма да ти се размине психиатрията , като те гледам

80

Анонимен

преди 6 години

Бачках за малко в колцентър, ама скоро се махнах, щото парите бяха зле.Два дни имахме инструктаж кое и как. Бяхме длъжни дори да казваме на ингилизите (с UK работехме), че като си шернат екрана в скайпа, виждаме всичко, което имат на десктопа. Така било според тамошните разпоредби.Тия пичове се опитват да ни убедят, че не са и подозирали как това, което вършат, не е редно. "Ни мога, ни знам".

79

До 78

преди 6 години

Ще бъде съден от Българските закони защото наркотика е забранен и тук Утре краварите могат да кажат че е забранено да се продава и руска водка и да съдят Българин който продава.

78

До 71

преди 6 години

По тази твоя инфантилна логика, когато хванат наркодилър, той може да каже, че просто си е вършел работата, изпълнявал е заповедите на шефа и за това той е чист като планински извор. Обаждаш се по телефона и оферираш оръжие, обаче нищо не знаеш, нищо не си разбрал, чак сега осъзнаваш, че имало нещо нередно - истирии за слабоумници.

77

до 74

преди 6 години

Въпросният Желяз е бил директор на отдела за продажби.Затова именно САЩ искат само той да бъде екстрадиран и съден.За останалите четирима служители засега няма искане за екстрадиране.В България винаги новините се изопачават и украсяват с патриотарски привкус.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72 А ти вместо да пишеш глупоститука , послушай съвета малко по-долу и тияай към 4ти километър , струваш ми се безнадежден , но все пак опитай

75

До 67

преди 6 години

В България е много модерно да си мишок, от мен нищо не зависи, аз съм се сврял в ъгъла, нищо не разбирам, нищо че всичко минава през мен, аз света вода ненапита, направо светец, защото правя каквото ми каже шефа, ако ми каже да скоча през прозореца го правя, защото толкова ми е акъла. Когато знаеш че се върши нещо незаконно и си мълчиш, помагаш, съдействаш, си съучастник /по нашето законодателство помагач/ и носиш отговорност пред закона! Номера с аз не знаех, никъде освен тук не минава.

74

Анонимен

преди 6 години

Специално Желяз май ще излезе, че не просто е вдигал телефона, както твърди. И не си мисли, че в един колцентър само набираш разни хора.