59

emil

преди 5 години

Ние сме във война.Градове останаха наполовина, селата изчезват, разрушени са всички предприятия и заводи,казармите останаха без оръжия сградите са разрушени без врагът да е бомбардирал.Училища в села и градове са затворени и разрушени.Затварят се болници.Армията ни е унищожена.Образованието е на пъти по ниско ниво от преди 1990г.,което се случва само при време на война.Народа напуска родината ,като при война.

58

Мишо

преди 6 години

Путин е мижитурка само може да си плаща като поп санкциите от американците. Не вярвам да защити Сирия и да нападне САЩ защото няма никакви шансове все пак с американците са и Англия Турция Франция оон нато, а с руснаците кои са Иран Ирак Азербайджан и някакви подобни мижави държави с размерите на Пазарджик. Трябваше още Ердоган да ги сложи на място руските ***

57

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

9. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. Матей 5:9

56

Анонимен

преди 6 години

Ще се мре... Дано да не се състоят войни ! Дано да няма трета световна война,защото близо цялото население на Земята ще загине...

55

Анонимен

преди 6 години

Дано има. Населението на Земята трябва да стане под 2 милиарда.

54

Анонимен

преди 6 години

Стига плещиле глупавини. Сичките знаеме, дека войната ке се стори през фефруари, ке биде бърза и изненадуваща и ке се сопре на Урал. Таа и бабуся Вангелия рече, дека "Русите ке се джавке со Американосите, ама треба да се варде од Кинезите. Зашчо овие се жълтурковци!"

53

хайдукин

преди 6 години

Тия двамата експерти въобще си нямат представа що е военно дело.Много ще е зле работата ако ни вкарат във война.Що тия експерти си мислят ,че някой ше дойде на помощ .Всяка държава ще си защитава първо своя интерес .

52

"-"

преди 6 години

Експерт: Страната да демонстрира единство срещу външни опасности--------Страната ни да стои настрана от това безумие "спретнато" от краварите, че ако не дай Боже се стигне до пряк военен сблъсъс между РФ и САЩ в Сирия, вероятноста той да прерастне в пълномащабна ядрена война между двете държави е мнооого висока!!!!

51

Анонимен

преди 6 години

И какво е състоянието на въоръж. ни сили...?? Какви ''мерки'' можем да предприемем.. ???Какво можем да направим ?? Кой спря и Руските сили които са се били отправили към цариград след Руско-Турската война...и Българските ,след Балканската война ...??!!Май бяха ''великите_сили''... Тия ''професори'' май са вече с дменция !??

50

Анонимен

преди 6 години

Директния сблъсък на Сащ и русия го видяхме в УКрайна. русия зад сепаратистите, сащ и запада , зад фашагите. В момента руснаците държат крим, ДНР и ЛНр, и винаги могат да натиснат и още. ЯВно не са толкоз силин САЩ?

49

Анонимен

преди 6 години

куца техника -а пратиха човек в Космоса.Да, кола свястна нямат, но явно не им е приоритет. При тези изтърбушени пътища, просто нямат смисъл от хубави возила, а от каруци.

48

Анонимен

преди 6 години

руснациет губиах 3 пъти сражения с ИД, а аСАщ - 300 пъти. Освен това ИД, са активон подпомагани от запада, а Путин въобще не си мисля да удря Ид със всичак сила - той прати и там наемнииц, за да изпробав руското оръжие и да покаже колок силно е Русия, въобще не е имал намерение да води тежка война. Ако искаше такоав нещо, щеше да влезе в Германия с войски, но икномочисеки щеше да се задъха.

47

Анонимен

преди 6 години

с какво могат да се похвалят САЩ? най-новият им самолет е Ф-18, а той се появи още по време на втората война в Залива. Боинг пък даде куп дефекти, както и ракетите Томахоук.ракетите Скъд, които нарязахме бяха в пъти по-ефективни, а Русия имат и п-онови количестав от тях. Най-произевжданата картечно оръжие е АК-74, Ми-16 е доста по-назад.

46

Анонимен

преди 6 години

5000 руски наемници завладяха Крим за 2 часа. Русия свиха ИД наполовина, за 6 месец, а Сащ и съйюзици не се справиха с тях за 5 години.40 000 сепаратисти вДНр и ЛНР, поддържани от Русия, стигнаха чак со Славянск, Днипротеровск, и Мариопол, а имаха насреща си цялата украниска армия, зад която стоеше Запада-

45

Анонимен

преди 6 години

43 - живееш в миналото. руските СУ - 33 са равностийни на Ф-16, СУ-37 са по-добри и от най-добрите американски самолети, радариет на американски самотеносач 4доналд не работят пред Су 27, Прромеетй сваля ракети до 600 километра, а C-500 , който е в разработак ще сваля до 800 километра и ще бъде готов 2020 г. Русия има импулсни оръжия, също и ядрени бойни глави от най-нов тип.Има самолети със стелт технолигия. А С-400 и CA-21 карат САщ да треперят.

44

гого

преди 6 години

едни историци едни експерти по процесори и бронирани автомобили, свят да ти се завие от експертизата ви.Грузия и РеБ е като Турция и балет.Стига сте се пънали с тез процесори и компютри не сте в геймърска зала или майнъри на койни. Намерете си по едно хубаво гадже и му се порадвайте стига висяхте в тез сайтове като изпразнени ...знаете какво...

43

8===о

преди 6 години

Най-голямата опасност е ако путин и Ердо решат да си изпълнят плановете да си поделят България. От турска страна отдавна изтече информация за тези договорености.Турция даже заплашваше да излезе от НАТО.А Бойко идеално им пасва на плановете с над-упената си на изток/североизток позиция ,която ни изолира от НАТО и Европа.

42

Кожогризец ООД

преди 6 години

И да има война, какво ревем? Ще наредим на първата редица Боко, Каракачанов, Шиши, Цацата и Кралев и готово - тия са толкова широки, че може целият народ да се скрие зад тях!

41

Боби

преди 6 години

До ЮАР продВече можеха да произвеждат собствена електроника масово и Путин хвърли милиарди в ВПК за да превъоръжи Армията. Да не са толкова модерни руските компютри като Американските но не са и далеч 10 години работиха здраво РФ и сега имат модерна Армия колкото и да им пречи това на САЩ и СиеПо всеобщо мнение Руснацие изпреварват САЩ в РЕБ/РЕП системите и също в ПВО системите скоро до 2-3 години ще стигнат стандарта на САЩ ТХААД ПРО система

40

Боби

преди 6 години

До Юар продКАКВО СТАНА?СТАНА ГРУЗИЯ 08.08.08Грузинската Армия заби всички комуникации освен сателитните на РФ, Медведев 3 дена се чуди преди да вкара войските. Украински Бук-М1 разказаха играта на РФ ВВС дори свалиха Ту-22М3 стратегически разузнавач.Рф плени команден мобилен пункт по стандарт на НАТО - Такъв ВОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАН ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ОТ САЩ2009 година чрез посредници РФ закупи заводи за процесори на старо и след това "създаде" ЕЛБРУС - копие/братовчед на ИНТЕЛ процесорите