175

Анонимен

преди 6 години

САЩ не се месят в българските избори, те просто си избират хората, за тях България е една колония, без право на мнение и внимание...

174

Окото

преди 6 години

До:178Радев го издигна безхаберството на ГЕРБ като показаха каква простотия правят. Хората вече почват да губят доверие в тях. А другите избори са нагласени ,я виж колко *** подкрепят и гласуват за ГЕРБ само за 2 кебабчета и 30 лева.

173

ще

преди 6 години

изгоним,американците...вечна слава наСССР,КПСС,БКП,мерси,не пушим таквиз,папироси.

172

Иван

преди 6 години

То че руснаците са патологични лъжци знаем,но да твърдят че не се месят в нашите избори ,надминава всякаква наглост.Само да попитам, кой издигна Румен Радев?

171

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Русия никга не го е правила ...

170

Стоян Димитров

преди 6 години

На нас все някой ни се меси и ни е крив, а ние най- хубавите, най-можещите и най-знаещите и затуй най-бедните, защото на нас акълът ни е все в повече.

169

Анонимен

преди 6 години

САЩ се месят навсякъде. Нагло, грубо и вулгарно. България е кротък васал, който предава Ейша-така гражданите си на САЩ, защото са поискали да ги екстрадират. Срам ме е от това и се чувствам беззащитен в родината си. Срамувам се, че сме жалки васали на САЩ!

168

Камен

преди 6 години

До Бож.Хайде прочети статията и пак и пак ,или няма значение какво пише важното е да се повтаря това което казват господарите.

167

Milka

преди 6 години

До АнонименТо е ясно за кой ще бъдат лошите новини. Рублата вече се срива, капиталите бягат от Русия, олигарсите в паника ..... Както винаги Путин ще жертва народа си заради имперски интереси.

166

Ами

преди 6 години

Ами така е, иначе как можем да си обясним, че тиквата е на власт ?!? Че тя няма и 15% подкрепа сред народа !!!

165

extremist

преди 6 години

САЩ СЕ МЕСЯТ НАЙ-НАГЛО В ИЗБОРИТЕ ТУК. САЩ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ

164

Анонимен

преди 6 години

това си е самата истина независимо дали ви харесва кой го казва.

163

Анонимен

преди 6 години

Много лоша вест ще има за краварите от Сирия. Лошо е, че и тъпите франсетата ще го отнесат. Това не е Кадафи!

162

Бож.

преди 6 години

А Русия се меси в президенските избори в САЩ,та в нашите ли няма да се намеси?

161

Milka

преди 6 години

Хаха фалшивия сталински мит за победата над Наполеон...... всъщност Руската армия през цялото време бяга от Наполеон, предава и изгаря Москва, заедно с десетки хиляди ранени руски войници. Русия губи всички битки срещу Наполеон. Селяните в Русия посрещат Наполеон като освободител, а руската армия е хвърлена да потушава селските бунтове. Защо ли народите в Русия винаги са я чувствали като затвор?!? Четете и гледайте Понасенков. https://youtube/watch?v=92bhzSYwvOg

160

До Анонимен 171

преди 6 години

Историко, а дали знаеш, че когато американците са водели войната за независимост против Британия, в атлантическото им крайбрежие е баражирала руска ескадра?

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 171Историко, за Трафалгар знаят даже тези, които са ходили по Трафалгар Скуер. Ама зa Вaтерлоо си спомням великия филм на Бондарчук, в който Уелинтгтън погледна небесата и каза "God give me Night! Or give me Blucher!". И пристигнаха Блюхер с прусаците. Победата над Наполеон е дело на много участници, случайности, чудеса!

158

Ника

преди 6 години

Ха,нещо ново ли е това?Мнооого смешно!

157

Анонимен

преди 6 години

До Су 35Докато Русия мачкаше имератор Наполион,збирщината от престъпници(сащ) воюваше с индянци с лъкове.---------------Ти дали си чувал, че Великобритания е била съюзник на *** срещу Наполеон? И войната по море са я изнесли британците, а освен това последното и най-решително сражение при Ватерлоо е спечелено от англичаните.

156

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРуснаците, според теб, ставали все по-нагли. А защо мислиш, че това е право само на американците?--------------Не е право само на американците, разбира се.Руснаците също имат право да бъдат нагли. И те си го ползват това право.