50

Българи от Германия

преди 6 години

В ПОДКРЕПА НА ЖЕЛЯЗ ! Молим, дайте ни адреса на Петицията да се подпишем и ние в ЗАЩИТА на Желяз.

49

ззз

преди 6 години

В грешна посока се насочи енергията на протестът:Трабваше да има само ЕДНО искане:БЕЗУСЛОВНА отмяна на УНИЗИТЕЛНИЯТ договор за екстрадация със САЩ!!!Да напомня ние сме ДЛЪЖНИ да екстрадираме ВСЕКИ поискан от САЩ, а ТЕ не екстрадират НИКОГО към НИКОЯ държава - правило!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Стига ревахте ние сме приятели с улица Козяк и САЩ вече 30 години държи България като и налага стриктен визов режим какъвто няма във нито една друга Европейска държава.Това се нарича приятелство да даваш по 50 милиона лева годишно във визови такси и тормоз дискриминбация от джоба на богатите за една пилклива виза.Да живее Америка.Днес е Желяз утре Стоманин вдругиден всички ще идете под ножа с обеднен уран като в Косово новиччок или от ножа на приятелите ни от САЩ създателит на Ислямска държава

47

Анонимен

преди 6 години

56, в нета има мнения за тази компания от бивши служители. Всичко обясняват какви са мошеници. А той е работил там три години. Е, как да му повярваш, че нищо не е знаел?

46

Анонимен

преди 6 години

Зависи на каква позиция е бил в кол-центъра. Ако е шеф - да, но ако е служител на телефони и чатове, там е друго вече. В компания за резервни части, и то за самолети, май няма случайни хора... Дори и да извършва правомерна дейност според негова вътрешна убеденост?!?, според американските интереси май.... не е точно така. Другарки и другари - бизнесът с резервни части за самолети не е пазар за детски кукли и зарзават. Та, всеки да си опича акъла, чии интереси защитава и на каква цена.

45

Анонимен

преди 6 години

Момчето не си знае интереса. Я затвор в щатите ще живее по-добре отколкото тук.

44

Учителя

преди 6 години

Другари! Дайте да организираме едно Национално Движение ""Желяз - Президент". Тоя без да е участвал в Биг Брадър стана медийна звезда. Не ви ли се струва организирано и много съмнително?

43

Анонимен

преди 6 години

Дядо Петър, май там го убива обувката - че всъщност хич, ама хич не му е чиста работата.

42

Дядо Петър

преди 6 години

Абе, момче! В САЩ не живеят канибали, а американското правосъдие е на светлинни години от нашето правосъдно блато.А иначе, ако работеше за някой руски олигарх или мафиот, никой нямаше да те закача. Дори щяха и да те наградят.

41

Анонимен

преди 6 години

Шефовете им вече са осъдени. Интересното е, че България е затънала в корупция, някакви хора си въртят едни пари, навсякъде са обръчи от фирми и схеми - но за това никой не протестира.Върнахме на Ердоган тези, които поиска - пак нищо.Но за този се правят протести. Съжалявам, ама това не го разбирам.

40

Анонимен

преди 6 години

Тоя Желяз си е за екстрадиция. Ама е тарикат де.

39

scott

преди 6 години

споко, сички дет сме тука сме пограбани живи....

38

Анонимен

преди 6 години

"Продавал желязо",но с това желязо се убива.Този,не чете ли новините,що се бута между шамарите?Пари,пари,но после...Деца на комунисти.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен31 Прав ти път,защо се натискат да работят в САЩ,нека идат в Русия.И без това са повече деца на комунисти.Сега,заради тях ще ни отказват визи,кой знае докога.

36

Нищо лично

преди 6 години

Съдии и прокурори, Народният съд ще ви се види като другарска критика!ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен38 Ами,инвестирай,*** да работиш в Русия и КНДР,какво търсят в САЩ?

34

Анонимен

преди 6 години

До Идеалист27 Шефовете им също са арестувани и предстои да бъдат съдени.

33

Анонимен

преди 6 години

Всички фирми,свързани с Русия и нейните съюзници,особено в САЩ,са рисковиЗа това инвестирах в КНДР. Питам ги, има ли риск ФАЩ да ми гепи кинтите, те ми казаха "Пич, да не се косиш. Само ми кажи че те закачат и ще ги отнесем като бръмбар сламка!"

32

Анонимен

преди 6 години

Децата на България трябва много добре да проучат,за кого искат да работят.Всички фирми,свързани с Русия и нейните съюзници,особено в САЩ,са рискови,колкото и пари да педлагат.

31

Анонимен

преди 6 години

Този протест е безмислен. От Сащ ще го разпитат и ако всичко е нормално няма да му направят нищо.