26

rr

преди 6 години

На *** преди 2-3 години им дадоха 600 млн. държавна пара ,за да не фалират,а пък наще тарикати дават на Гинчето 160 милки ей така да тръгне бизнеса.

25

Todor R

преди 6 години

Старата песен на нов глас е това. Дайте да насочим вниманието срещу банките, нали те са лоши, а ние политиците сме ангелчета. Доста плосък сценарий на левицата.

24

Дарина

преди 6 години

а нали още 2 банки бяха замесени. няма ли да ги питат и тях?

23

Михов

преди 6 години

До АнонименНикакъв заем няма да отпускат, никой не е схванал какво точно е изпратеното писмо и сега медиите излизат с напълно погрешни заглавия

22

Ели

преди 6 години

Сделката за ЧЕЗ си изглежда апетитна, квото и да си говорим. Няма лошо да проявиш интерес, ако си банка, даже си е съвсем логично. Нали в тоя живот всеки иска пари да печели в крайна сметка.

21

Мартин

преди 6 години

Между това да са заявили интерес и да бъдат готови да дадат кредит има доста голяма разлика! Коя търговска банка по света би отказала участие в печеливша сделка? Ето например УниКредит Булбанк - вчера от Медияпул писаха, че ще изнесат цялата си печалба за миналата година от близо 300 млн. лв. към акционерите си в Италия, но в сделката за ЧЕЗ са готови да участват с над 180 млн. евро!

20

Първа

преди 6 години

Инвестиционна Банда !

19

meh-2

преди 6 години

Имената на гнилата банка (гнила, защото прашчо такива ги обича) като я напишеш и три й букви се заменят със звездички. Що ли?

18

meh

преди 6 години

Е, ние това си го знаехме.

17

Анонимен

преди 6 години

И в деня, в който отпуснат заема на Гинка губят мен като клиент!

16

някой

преди 6 години

да се е усъмнил, че точно тази банка ще влезе в играта? Кипърската офшорка ще финансира Гинка, която ще ни смъкне по 10 кожи от гърба за да си връща дълговете.Нали не сте забравили, че лично Борисов я спаси от фалит пак с парите на народа? До кога ще търпим да ни управляват новите "Батко и Братко"!

15

Анонимен

преди 6 години

Тази беше втората критична банка след КТБ ,а е намесена навсякъде и в казуса с лифта в Пирин и в сделката с ЧЕЗ.

14

До 14

преди 6 години

Да ни кажеш и кво си закусвал а ?

13

Да попитам

преди 6 години

Тази банка не беше ли спасена лично от Борисов?

12

Анонимен Алкохолик

преди 6 години

Кривоустата Меглена не беше ли в борда на Уникредит?!?За един приятел питам.

11

Красена

преди 6 години

Голямата новина сте изкарали нямам думи...банка била склонна да даде кредит..само разнищете нещата докрай и кажете защо Уникредит и ББР си мълчат , тук има нещо скрито

10

Симеонов

преди 6 години

Всяка читава банка би искала да участва в такава голяма сделка, защото ще изкара пари от лихвите. Но много *** и тук. Да не говорим че намерение и решение са две различни неща

9

Анонимен

преди 6 години

Ами естествено. Нали истинските собственици зад клетата Гинка от Пазарджик, приятелката на Теменужка от Пазарджик са точно Тиквун, Прасилян и оная измислената банкнерка с лекото поведение.Пък Цеко Минев е пръв техен приятел и бизнес-партньор. Нали заедно фалираха и КТБ.Сега парите трябва да се вложат.Както бе споменато по-долу, ПЪЗЕЛЪТ наистина взе да се подрежда.

8

Анонимен

преди 6 години

Този Инерком ще се окаже някой Енрон

7

Анонимен

преди 6 години

хаха сега и уникредит да си признават, а после да обяснят какво стана с ония декларации в началото, че не били те :)това ли са реномираните международни институции само да попитам?