87

Анонимен

преди 6 години

балона ше се спука

86

Анонимен

преди 6 години

Наемите започнаха да падат спрямо миналогодишните, а точно започва най-силния сезон! След една година същото ще се случи и със цените за продажба!

85

Цените

преди 6 години

се определят от търсенето.

84

Анонимен

преди 6 години

След като все по-често почнаха да пускат статии по темата за имотите и "нормалните" им цени, то балонът предстои да се пукне скоро...

83

балоооооооон ... пук

преди 6 години

Без коментар

82

карам

преди 6 години

карам колата с 40 км/ч максимум. Улиците са като в Германия след руска окупция. Гробаджийските фирми знаят как да правят калпави пътища, които след по-малко от година да не стават за нищо!!!Крадлива държава!!!

81

Анонимен

преди 6 години

Най грозния столичен град в Европа е София

80

Смут

преди 6 години

В дупката София няма да си купя каквото и да е било. Предпочитам за същите пари нещо в западен град. В лайпциг един апартамент струва колкото софийски. Разликата е ,че в Лайпциг е 1000евро наем , а в софия 300-400евро.

79

Анонимен

преди 6 години

"По-добра инфраструктура, по-добро строителство " ???? Ще ме скъсате от смях ! Строят блок срещу нас с най-евтините гръцки тухли, а нашата улица няма кой да я асфалтира а е на 2 минути пеша от метростанция в Люлин, блока е строен 2011 година. Строителството в момента е най-некачественото от много години насам, питайте някой експерт да ви обясни ! И аман от такива платени статии. Вие журналистите сте тези, които допринасят за увеличението на цените, защото продължавате да подкрепяте една лъжа !

78

Анонимен

преди 6 години

"само в бг цялата страна се събира на тумби в сф."Събира се, защото е отправна точка към бягството. Поживеят няколко години на квартира в Софето, видят че нищо не става от държавата и хайде на Терминал 2.

77

4epa

преди 6 години

TAZI DARJAVA NIAMA LI DA IA ZAKRIVAT VE4E !!!!!! TO OSTANAHA SAMO PENSIONERI -GLEDA6TI DECA, KOMUNISTI , I POLTICI !!!!! A KOI 6TE RABOTI !!!!!!!!

76

Свободен

преди 6 години

Сериозно мислим да кешираме софийския апартамент за 85 000? и да заживеем в индентичен за 35 000? в Казанлък.Може и друг град.Спокойствие,природа, места за паркиране,училища и детски градини-на една крачка.Ще останат едни готови 100 000 лв. за фонд "И аз съм човек".За 35 000 ще си купим първата си нова кола в живота, а с останалите ще пообиколим България и света.Качеството на живот не е=на висока заплата,а семейството ти да живее в здравословна среда и в емоционален комфорт. В София-абсурд?

75

Анонимен

преди 6 години

то и във факултета поскъпна че доста хора се народиха

74

Анонимен

преди 6 години

скъпа ***

73

аз

преди 6 години

Тии авторке без образование- купи си жилище с една и половина средна заплата или отиди при брокерите дето надуват цените с по 20 000 евро, за гробницата, и те лъжат че всичко ще му е наред.

72

Bebok

преди 6 години

Само да ви каза че съм си вече купил двустайно у Люлин. Зеха 65 000 ойро та сега съм роб на банката на 25 години (не знам дали ще доживея). Иначе добре е,къртя секи ден стени -е така за спорта,да не е много скучно.

71

Анонимна

преди 6 години

Жалка картинка!!!! България загива!!!!! Чужденците ще купуват къщи и апартаменти във България!!!! Българина няма пари за нищо!!!!! Няма живот за младите !!!! Държавата нищо не предприема,за да ги задържи!!!! Всичко става все по-скъпо,скъпо!!!!Все по- лошо и по-трудно, става за живеене във България!!!! Защо,не се женят младите,то е ясно!!!!!

70

Анонимен

преди 6 години

Във фирмата на Жиляз *** Бургас дават добри пари.................ХА-ХА-ХАА и като ви екстрадират в САЩ ще станИтИ секси с големи пърдялници.

69

Анонимен

преди 6 години

Младост 1500евро?????Вие чувате ли се??

68

WTF

преди 6 години

Инфраструктура ли прочетох?