10

бай Миле

преди 6 години

До тия дето пишат "В БГ е така, в БГ..." и от сорта, Вия що си мислите че само в БГ е така??? Що си мислите че шуробаджанащината ние сме я измислили??? Нагледал съм се на подобни картиники и в западни фирми със западни шефове и на запад. Абсолютно същото е, само мащаба е по-голям.

9

Анонимен

преди 6 години

еееех

8

Анонимен

преди 6 години

5. Основно за България. Не сте любовница, роднина или поне приятел на шефа.Всички условия може да изпълните за повишение, да сте най-добрият служител, обаче ако не сте близък на шефа, забравете. Ще повишат някоя калинка, която обаче или му е пуснала, или му е братовчедка или пък му е съученик от гимназията, нищо че няма идея за какво е там.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако работите в България няма да ви повишат защото шефът е яко стиснат и не му се дават пари.Не му се дават пари защото знае,че колкото по-малко дава толкова повече ще има за него,семейство ,любовници,деца и тн.

6

От старото куче

преди 6 години

Животът показва, ако сте много добър в работата си, ще гледате повишение през крив макарон, 'щото няма да има кой друг да я върши. Издигани биват хора, които приказват много, защото повечето от тези, пред които приказват си нямат понятие от работата им. Имиджът, който си създаваш е по-важен от действителността. Нея я знаят само преките ти колеги.

5

Зайко-Байко

преди 6 години

ЗАГАДКА: Моят стандарт, къща, кола и любовница не са реципрочни на заплатата, която получавам, познайте, къде работя?

4

Така де

преди 6 години

Все ми е тая дали ще ме повишат с тия заплати, най-добре да си седим на минимална и да отбивам номера.

3

Ужас

преди 6 години

Като ми дигнат заплатата на 6000 лева може и да работя. В момента с тия 4200 ще духате супата... Работата е експлоатация на бедния за благото на богатия.

2

Зукърбърг

преди 6 години

Теди ,прочетох само две защото имам принципи и мразя да ме препращат ,сори *** е мн. манипулативна реклама това .

1

Анонимен

преди 6 години

Тия съвети са много готини ама не работят в България.