20

Анонимен

преди 6 години

Страшна трагедия,лека им пръс

19

Анонимен

преди 6 години

,,Когато здравословното му състояние позволи, ще му бъде повдигнато обвинение за причинената катастрофа"Веселинке,да не вземете сега да обвинявате човека в убийство или нещо такова.Нека както пишеш се възстанови,лято иде.Да си отиде на почивка спокойно.Какво толкова станало.Летял си с аудито ,УБИЛ 2-3ма,ееее чудо голямо.Те пък к'во правят там.Хайде 30лв.глоба и другия път да си знае.Само си забравила да споделиш кой е поредният ***,на който ще му се размине безнаказано за кой ли път.

18

До 16

преди 6 години

А, ако от космоса падне Тях гун 1 и те прасне по кратуната? ***, пиша за принципи и култура

17

Аспарух

преди 6 години

Трагедия след трагедия и край това нещо няма

16

Анонимен

преди 6 години

До БледоликА ако оня *** ги е помел секунди след като са спрели?

15

Бледолик

преди 6 години

Има едно животоспасяващо правило в Европа. Никой, разберете НИКОЙ не стои в колата когато е в аварийната, ако ще камъни да валят и да е -50'. Слага жилетката е бяга най малко на 20 метра, да кото дойде някой да го обезопаси. Само в БГ и Сърбия мама пикае с детето до гумата е тати пуши цигара.

14

Стоян Димитров

преди 6 години

Никой не може да избяга от съдбата си.Моите съболезнования към близките на загиналите и към шофьорът причинил това.На всеки може да се случи всичко!!!

13

Неразбирко

преди 6 години

Писна ми от меко казано необмислени изказвания. Един тук прелага да се сложат препятствия в аварийната лента през 100 метра, за да може да се пребием, когато се наложи да спрем аварихйно. Друг е изумен защо някой е карал в аварийната - ами може и да е заспал, може инфаркт да е получил, много неща може, а може и нарочно да е карал в аварийната, въпреки че е забранено. С каква скорост е карал, никой не казва, но някои вече твърдят, че в тъмното през нощта е карал с 200 или 1000 км/час!!!

12

селянин

преди 6 години

До анонимният кЛасик! Ако не знаеш, запомни!!! Когато напуснеш свинарника сОфия автоматично се превръщаш в ПРОВИНЦИАЛИСТ!!! Образовайте се бе сТоличани......

11

111

преди 6 години

В аварийните ленти трябва да се монтират напречно евтини препятствия например през 100 м които ще трябва да се зажбикалят.

10

изумен

преди 6 години

Повредила се е колата и са спрели в авариината лента а онзи дето ги е блъснал защо е карал с висока скорост в авариината лента ? Има нарушение , какво разследва полицията ?

9

Анонимен

преди 6 години

Двама провинциалисти с .....кола под наем тръгнали за София.Друг провинциалист, и той поел към ГОЛЕМИЯТ град ги отнесъл .......щот заспал?!КЛАСИКА!Стойте си по селата бе хора. Така ще сте си живи и здрави.

8

До 1

преди 6 години

Гаанчееее, ХУБАВО Е ЧЕ се затриваш

7

Анонимен

преди 6 години

Като няма човек късмет му се случват такива неща.Да спрат в аварийната лента и да загинат.Жалко за загиналите.Млади хора и дете.Такъв е живота понякога.Трагедия.

6

Boko bo

преди 6 години

Тоя е директно за разтрел. Ама без съд. Още в болницата да го удушат. Боже дай упокой на тези хора. Дете на 1г и нещо. Що за държава е това. И що за хора живият в нея. Държавата на изгнилата тиква. Бойко върви си с милиардите! Само се разкарай бе *** продажно

5

?

преди 6 години

Водачът на Аудито защо го криете кой е?Известна варненска МУТРА, биз-бизе с управляващата мaфия!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Жалко, чвно са от по-светлите българи

3

Анонимен

преди 6 години

Дали заспал, дали нарочно е карал в аварийната, щото асфалта по-гладък.При всички положения обаче е бил с 200+ км/ч, да отнесе така рендето.

2

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости!

1

Ганьооооо

преди 6 години

***, никой не може така да те затрие, както ти сам...или простотията ти