294

от ЮАР

преди 6 години

Америка има правосъдие. Ако са виновни, ако са нарушили ембарго - да заминават. Най-вероятно, трябва самата фирма да бъде депортирана в САЩ и най-вече началниците. Защото тия момчета са бушони за едни КГБ-ДС олигарси. Именно те трябва да се пратят в Америка

293

Анонимен

преди 6 години

Стига ревахте ние сме приятели с улица Козяк и САЩ вече 30 години държи България като и налага стриктен визов режим какъвто няма във нито една друга Европейска държава.Това се нарича приятелство да даваш по 50 милиона лева годишно във визови такси и тормоз дискриминбация от джоба на богатите за една пилклива виза.Да живее Америка.Днес е Желяз утре Стоманин вдругиден всички ще идете под ножа с обеднен уран като в Косово новиччок или от ножа на приятелите ни от САЩ създателит на Ислямска държава

292

Анонимен

преди 6 години

Работата не е съвсем баш точно така:Обвинену са Араш Каби, 43, управляващ AW-tronics; Али Каби, 40, ръководещ офиса в България; и Мариян Каби, 34, служител на компанията за експортно съответствие и одитор.Тримата обвиняеми са насърчавали подчинените служители на AW-tronics в умишлен износ на части и оборудване за сирийските авиолинии.Обвинени са и чуждите граждани Ризк Али Зенон, Амар Ал Mounajed, Желяз Андреев, Михаела Ненова, Любка Христова, Искрен Георгие

291

Анонимен

преди 6 години

Интересно къде бяха всички тези протестиращи когато руското посолство се намеси в съдебната ни система и измъкна убиеца Максим Ставийски? Къде бяхте мишки?

290

Анонимен

преди 6 години

Просто е. Ако е извършил престъпления по нашите закони - ще го осъдим. И не, няма да се измъкне щом САЩ натискат. Но за екстрадиране и дума не може да става.

289

Внимателно измамени

преди 6 години

Демократично е да слушаме САЩ за абсолютно всичко - доде ни затрият абсолютно напълно!

288

Анонимен

преди 6 години

Затова май ще си сменям паспорта ... Българския нещо не важи.

287

Анонимен

преди 6 години

До 298Защото ако някой съдя тръгне да го екстрадира, ще ги намерят в кутия за обувки, за това ...

286

Анонимен

преди 6 години

Аз, ако съм на Желяз, ще се се покрият, докато от съда н е кажат на 109%, че няма да ме екстрадират.

285

Анонимен

преди 6 години

Хехехе - на ви чужди инвеститори, на ви 2 бона заплата в ИТ сектора...а иначе ФАЩ изнасят с кораби от *** оръжие за техните главорези в Сирия, ама що да не приложат малко фащско правосъдие в колонията, нали за това скачахме по площадите...те са убийци в световен мащаб, убили са повече хора от Хитлер, да им дадем малко деца в името на демокрацията, че те хората ако не пият човешка кръв стават зли и вадят ядрени ракети...

284

Анонимен

преди 6 години

На ви Европа, на ви НАТО, на ви братски американски народ!

283

Факт!

преди 6 години

До ДронПрестъпността ще бъде преодоляна с подобни екстрадации.Тука е ясно че никой не съди за нищо.Между другото защо мутрафоните от 90-те изнасящи за Сърбия нафта 90-те не търкат наровете в щатските затвори.Да се сезират американците веднага!

282

Дрон

преди 6 години

Във филма Game Night, ние българите сме показани в много "добра светлина", на върха на престъпността в световен мащаб , честито!

281

Анонимен

преди 6 години

А бе как тоя толкова време бачкал редки самолетни части поръчвал тоест те и за иранец работели.Как можеш да бачкаш за иранец та те са под всякакви санкции!Закона ще каже дали е виновен или не е !

280

Факт!

преди 6 години

До 15292Не е верно що да не работиш за американска фирма.Е сега вече ако бачкаш за съмнителни американски фирми при шефове арабухи и с ясното самосъзнание че продаваш оръжие примерно не бих се захванал!

279

Съдия

преди 6 години

Желязо е невинен! Христо Бисеров е невинен! Всички хванати с подкупи през последните 30 години са невинни! Долари на дрога , каналжии на мигранти, мигничари всички те са невинни! Радвай се робе, и ти си невинен!

278

Иии

преди 6 години

Ами време е българските граждани да са защитени. Работи ли в БГ на български заплати за американска фирма с офис регистриран в България пък ги съдят по американски закони. След като са работили от София българския съд трябва да отсъди.

277

Анонимен

преди 6 години

Желяз може да е всичко но е САЩ не е бил, не е подписвал документи към САЩ, и е български гражданин. Не би трябвало така колониално да си даваме гражданите на чужд съд. Дефакто към нашия си наказателен кодекс трябва да пробавят и американските закони. Ако не спазваш законите на САЩ в България, те чака екстрадиция и съд. Гледах обвинението - Желяз май е никой, но явно има други българи които са подписали неверни декларации към САЩ за износ на самолетните части и там вече има сериозен казус.

276

Анонимен

преди 6 години

До наблюдател276 Желяз,неграмотен ли е,не вижда ли,какво става в Сирия?Патриотите, ние крепим ислямите, той тръгнал да ги цака.

275

Анонимен

преди 6 години

Желяз научи за правосъдието. Но дженърдаите тепърва ще се сблъскат с народната любоф. Задържането на български гражданин по фалшив факс ми замирисва на държавна измяна.