11

Анонимен

преди 6 години

Българската държава дава до 5000лв , да се върнат в България .. Лошото е че се връщат само икономисти и бизнесадминистрация..

10

от Берлин

преди 6 години

Тук има едни ,,организирани" студенти, с връзки към организации на чичо Шорош.. Не са много, но умеят да се организират бързо и да правят шум.Аз по скоро си мисля, че става въпрос за получаване на субсидий,които ще изчезнат в нечие конто... Това са и деца на определени хора от българският политически и стопански живот,и знаят как да въртят подобни схеми.По стечение на обстоятелствата, съм имал контакт с тях, и голям патриотизъм не видях.Искащите да се развиват са по библиотеките!!!

9

Анонимен

преди 6 години

До 8"Давайте нормални заплати и няма да търсите" - какво ще рече това "нормална заплата"? Дай пример каква заплата трябва да получава някой БГ "висшист", който е влизал само на 1/3 от лекциите си, преписъл или е бил пуснат на 2/3 от изпитите си, а стажът му е от фирма чиито собственик е познат на родителите му, а младия мамин-златен не е стъпал и 1 ден там. За сметка на това не е прекарал трезва петък вечер, но има диплома удостоверяваща че си е платил семетрите...

8

Анонимен

преди 6 години

Компютърни науки в Берлин - учат 5-6 българи ,, Всичкото е икономика и иска да става началник , не иска да работи ..

7

Анонимен

преди 6 години

Давайте нормални заплати и няма да търсите

6

BG

преди 6 години

търсщт и не искат да плащат заплати ! просто нема такива !

5

akud

преди 6 години

когато започнат да дават необходимите заплати няма да им се налага да търсят

4

BG СМЕШКИ

преди 6 години

за нищо на света не правете грешката фа се върнете тук ...защото българските пишман предмиачи не щат да плащат заплати ! ЗА НИЩО НЕ СВЕТА ! ше ви излъжат !

3

lol

преди 6 години

1000 на седмица нали? или на ден. не си оточнил.

2

BB

преди 6 години

САМО МИ Е ИНТЕРЕСНО КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ОТИДЕ НА ТАКЪВ ФОРУМ ВЕРОЯТНО НЯКОИ МАМИНИ ДЕЧИЦА НА БЪЛГАРСКИ ЧИНОВНИЦИ /РАЗБИРАЙ КРАДЦИ/ В ПОДГОТОВКА НА СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ ТАКИВА

1

Анонимен

преди 6 години

ако дават 1000 лв заплата, идвам си !