23

Анонимен

преди 6 години

Тоя главч се скрил в Иран. Голям страхливец се оказва освен убиец разбира се.

22

Анонимен

преди 6 години

Терористи и инструктори им обясняват как трябва да играят трупове, гримьорите им помагат да се изцапат с кръв и с нанасянето на грима, внимателно се разискват сценките как да покажете болка и страдание.И извратената забава е в ход. Организаторите на снимачния процес следят внимателно развитието и обръщат внимание на най-старателните. От време на време се намесват с подсказване, кое как да се изиграе.

21

Анонимен

преди 6 години

ХИМИЧЕСКАТА АТАКА В СИРИЯ- ТЕРОРИСТИ УЧАТ ДЕЦА КАК ДА ИГРАЯТ ТРУПОВЕ Разтърсващи кадри и брутално зрелище се завъртя по мрежите и в медийното пространство като най-новия хит на филмовата индустрия. Работното заглавие на снимачния процес е химическа атака в Сирия. И ако всяка война започва с лъжа, тук лъжата е американски сценарий със специални ефекти. Ролите са разпредлени за децата статисти, и децата с водещи роли.

20

Анонимен

преди 6 години

Асад е учил в Англия........................той е наясно със западните номера и западния манталитет!

19

Анонимен

преди 6 години

Преди войната в Сирия при "лошия диктатор" Асад живяха заедно и мирно хора от много религии.................Сирия беше светска и уредена държава.Докато не се намесиха западняците за да контролират нефтените и газовите потоци.Един и същ сценарий навсякъде................с тая Арабска пролет!!!Цел- евтин нефт и газ за западните държави, кражба на ресурси!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата грешка на Кадафи е ,че се отказа от ядрена програма през 2003та. Ако не беше едва ли щяха да оставят да го убият.

17

Осман

преди 6 години

Изразил се е прекалено меко. Каква "нестабилност" ? Или превода е грешен. Какво им е стабилното днес, че ще станат нестабилни. Есад не е цвете за мирисане но Сирия си е Сирия. По добре светски диктатор отколкото радикални главорези.

16

Анонимен

преди 6 години

До17, що бе? Те и от умерената опозиция си пущаха видеа как се коли дете като агне !

15

тъпчо

преди 6 години

Казвал съм и пак ще повторя, че умерена опозиция е тази, на която са и свършили боеприпасите, всички са джихадисти главорези.

14

Анонимен

преди 6 години

Умерената опозиция в Сирия само те убива, а радикалната освен това ти отрязва главата, нали???Приликата е, че и едната , и другата са финансирани и подкрепяни от западните служби!!

13

Анонимен

преди 6 години

Който не приема западната демокрация - диктатор.................хаха!!!!Знаем ги тия номера!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е ,че САЩ и Изрел нямат интерес в онзи регион да има стабилна светска държава , каквато беше Сирия. Всеячески се опитват да я превърнат в демократична и силно просперираща като Ирак и Либия.Но уви , не предвидиха фактора Русия и Иран и си вкараха грандиозен автогол.

11

Анонимен

преди 6 години

Голямата грешка на Кадафи беше че се довери на лицемерните французи!!!

10

до 13

преди 6 години

Асад не е Кадафи.................няма да падне толкова лесно, не си мечтай!!!

9

остават му 3 дни

преди 6 години

На окървавения с кръвта на собствения му народ диктатор Асад му остават точно 3 дена...

8

Анонимен

преди 6 години

Асад е абсолютно законно на власт в Сирия!Избран от сирийския народ, само предателите и западните служби са срещу него!

7

Анонимен

преди 6 години

Асад не е диктатор, а законен президент на Сирия.В Сирия няма режим,както манипулират западните медии, ами законно правителство на Асад и опозиция от терористи, бандити и убийци на жени и деца(от ИДИЛ, фронт Ал-Нусра и др.)

6

Анонимен

преди 6 години

Сирийците измират всеки ден.Деца се давят в морето или бомби ги взривяват.А този диктатор е окупирал власта и изобщо не му дреме за сирийския народ.Що не е на бойното поле,що децата му не са на лодка за Запада.Един истински мъж и лидер щеше да подаде оставка в името на сирийските деца,но не и това животно.Заедно с ислямския си аятолах и Путин затриха сирийския народ.

5

Анонимен

преди 6 години

Умерена, радикална опозиция.................всички са терористи и бандити...................и трябва да се унищожават.............сирийската армия на Асад и руснаците си знаят работата в Сирия!

4

Анонимен

преди 6 години

Ето ги умерените опозиционери. Вижте за кого реват западните държави.Ако не можете да сглобите линка, потърсете статията - The moderate rebels evacuated from Ghouta