32

То6

преди 6 години

Дузпа имаше, въпросът е че се игра до гол. А какво става с риал и фукльото, техен проблем .....

31

Анонимен

преди 6 години

Честно да кажем имаше грубо бе не съм на реал но пък без испански отбор що за шампионска лига щее

30

до 33

преди 6 години

Първо, нямаше никаква дузпа по никакви критерии. Второ, някой да ти купи буквар.

29

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че имаше дузпа. Защитника изобщо не успя да играе с топката . Кракът му удари противник и то за малко в лицето. Може би имаше и бутане в груб. В средата на терена това, щеше да го свири фаул всеки садия. В наказателното фаул е дузпа.Разбирам, че феновете смесват емоцията с правилата . Но правилата са Дузпа. Отлична работа на садията.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен28 Ти кой мач си гледал бе? Спри ракията.

27

Анонимен

преди 6 години

Испанската футболна федерация публично призна, че Барселона не е трябвало да получи дузпа при успеха с 4:0 над Бетис в сряда.При 0:0 в 28-ата минута Бускетс центрира за Меси, а вратарят Адан излезе и боскира напред, но после връхлетя върху Лео Меси. Съдията Иняки Биканди даде дузпа с жълт картон, но бе ясно, че това не бе никаква дузпа всъщност, а нормална игрова ситуация.Неймар се подхлъзна и удари напречната греда от бялата точка, но при опита си да изчисти Хайко Вестерман си вкара автогол и Барса поведе.На 31 декември се проведе заседание на Дисциплинарната комисия към Испанскат

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27 Е,да де щото ония ,,великия'' Меси направиш запомнящи се неща срещу умрелия отбор на Рома.А ,да забравих,спъна се в топката в последните минути в наказателното,ако беше вкарал щяха да се класират,ама....

25

ДВА СЪДИЙСКИ ОТБОРА

преди 6 години

Дреме ми за двата най-съдийски отбори в историята на футбола... Но да снощи Реал удариха дъното.... Вие гледали ли сте Ювентус срещу Ливърпул финала дето стана трагедията? Дадоха дузпа на Платини поне един метър зад наказателното поле, и така Ювентус би Ливърпул и взе КЕШ...

24

Анонимен

преди 6 години

Ревал един удар нямаха цял мач. Добре, че редовната дузпичка ги спаси. Както обикновенно.

23

Анонимен

преди 6 години

Тоя А*алдо цял мач лежеше по тревата и просеше дузпичка. Нито един картон за симулация разбира се.

22

Анонимен

преди 6 години

До Фен на Байерн МюнхенПрав си и глави трябва да се търкалят по терена,о .............н

21

Анонимен

преди 6 години

РОМА

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Какво значение има че Катуна се мисли за извънземен отбор след като целия свят видя как непртетентциозния отбор на Рома им наби шамарите,като за два мача Катуна успяха да вкарат само два гола,останалите 5 ги вкара Рома. мъката е голяма.Ама толкова си можете.

19

Ревал Смърдит

преди 6 години

дай дузпа, спаси Кристияна

18

Анонимен

преди 6 години

До Фен на Байерн МюнхенЦ....л прочети правило 12 и ако там намериш кога и в коя минута трябва да се свирят нарушения тогава се изказвай.

17

Фен на Байерн Мюнхен

преди 6 години

За да дадеш дузпа при 3:3 в 93-та мин трябва да има кръв по тревата! Това е пълна гавра с футбола Юве не го заслужаваха

16

Hala Madrid

преди 6 години

Катунските фенчета изпълзяха от дупките си....точно преди 1 година на барселона и подариха 2 дузпи да отстранят ПСЖ.А въпросното положение си беше чист гол и 100 % дузпа влизане и скачане отзад при което дори не докосва топката.Така че мили фенчета на барселачото и на брадатото джудже лягайте....догодина може и да получите шанс за някво класиране.

15

Анонимен

преди 6 години

До Пръца КаталунскаБъди сигурен, че нито един фен на Барса няма тук. Просто целия свят видя какво представлява съдийското отборче от Мадрид.

14

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има Ревал Смърдит колко пъти ще спечели шампионската лига при условие, че целия свят видя един убийствен Ювентус, който надигра ,,белия балет" във всяко едно отношение. Този смел Ювентус, който буквално разкъса на парчета Реал, но съдията с една фалшива дузпа в 95 минута отне най-нагло полагащото на момчета и на всичкото отгоре даде и директен червен картон на Буфон, ако Кристиано евентуално беше пропуснал дузпата и мача беше влязъл в продължение Юве да играят с 10 души.

13

Анонимен

преди 6 години

Буфон най точно се изказа - че тоя на мястото на сърцето има ***.