49

Бойко

преди 6 години

Нов бардак с старите ! Докопали са оъ някъде спонсор някакъв сякаш.

48

Калин

преди 6 години

Не ги виждам тия в управлението , каквотоо ще да става

47

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде зелените са леви, само у нас са десни. Шизофрения БГ.

46

Христо И.ПОЯЛНИКА

преди 6 години

До П.Петров-33КОИ СА ТЕЗИ:Екатерина Михайлова, Веселин Методиев, Асен Агов, Стефан Тафров, Александър Йорданов, Евгени Чачев, Трайчо Трайков, Юлия Берберян, Радан Кънев, Николай Ненчев, Методи Андреев и други комрометирани измамници.Вълкът козината си мени, но политикът нрава не.За предизборните обещания, кебапчетата и безплатната студена вода.

45

запишете ги за MRI

преди 6 години

моно-мерните ЕГНета най-лесно се фитват в ква да е дупка или кукичка само и само да седнат по-охолно на софрата. Диполният момент на такива еднотръбни млекопитаещи сложено под окото на еМаРАЙя се онагледяват като мътна мигрираща маса която е личена от всякакво чувство за принадлежност, лоялност или какъвто и е да е отблъскващ или привличащ магнетизъм. местата в човешкото тяло където липсва и капка почтенност (магнетизъм) са обагрени в снимките, като сива отблъскваща метатстазна ракова структура

44

Анонимен

преди 6 години

Тези глад не ги тресе. Те са на голямата хранилка. Ама понеже са умни и красиви за толкова време не разбраха, че трябва трохички от голямата лапачка да се дават и на народа. Освен това може и да се изисква някаква отчетност за големите грантове.

43

сбор от 0 = кенеф

преди 6 години

Името на Стефан Тафров(отличник и основател на Отворено общество) е напълно достатъчно. Повече няма смисъл, какво да се чете или обсъжда.

42

Анонимен

преди 6 години

Как сбор от наследници на бивши величия на БКП могат да се вплетат и да образуват дясна(център) коалиция. Това е nonsense.

41

Todor R

преди 6 години

Тома Белев затова прави протести от няколко месеца, че да облъчва електората, ама предвид, че е кръгла нула, няма кой да му се върже.

40

Дясноцентрист

преди 6 години

Търся автентичното дясно, но като гледам Иванов, Атанасов, Методиев, нещо не ми вдъхва доверие... Дано да се появят алтернативи, то е здравословно. Само да не е за доприватизация и нови комисионери...

39

Великият Плевнелиев

преди 6 години

Липсва ни , и то ама много ни липсва харизматичният хорноносец.Смелият воин срещу руските мераци да ни си ни присвоят без даже да гласуваме, референдираме или изказваме техно мнение от наше първо лице.Далновидния политик и общественник който в една създадене обстановка без да има понятие от президентсване се зае мъжки с дадената му задача.Щастие е да имаме идиоД от чието чело стърчат клоните на чуждата лебовОт както Росен влезе под прожекторите спрехме да ядем тиква

38

Анонимен

преди 6 години

Гледам ги и се опитвам да видя нещо ново, а в резултат само до болка познати муцуни и извода ми е, че от тия както преди така и сега нищо не става .

37

Чезоидни Чезераси

преди 6 години

Съкратеното название на новата пласмасова молекула е ЧЕЗ (4ега ЕБNъМ уGазо),новата молекула непритежава енергия а краде такава, и за да печелище дига цените според потребностите на потребителитенихнио закон е "колкото по-ти трябва, толкова по-нирадва"

36

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 39,Много бъркаш позицията! Има нюанс! В "бардака" работещите сме ние - народът на България, а тези, които ни работят са същите БКП_ДС селски тарикати и "тъпкачи"Жокери: Охранител на първия секретар на БКП - министър председател; Партийна секретарка на БКП - министър на правосъдието; Внучка на партизанин на регионалното развитие; Син на шефа на първо управление на ДС и сам агент на ДС - дипломат в Москва и т.н. Понимаеш ?

35

Анонимен

преди 6 години

Със стари ....нов бардак не става и Дио ти.

34

ужасТ

преди 6 години

За какво ще се борят:за грантове, за субсидия, за влизане в парламента, за доброто на хората.Пффффф най- много 2-3%

33

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

32

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

31

умнокрасивите

преди 6 години

Тези са като ракетите на Тръмп, нови, красиви и умни. Опа, грешка нито едното не е вярно.

30

П.Петров

преди 6 години

До Христо И.Поялника,Какво са те излъгали ? Христо Иванов е единствения, който предложи реформи в съдебната система, които я правят независима от политически натиск, за да може да се води реална борба с корупцията по високите и средни етажи на властта.И какво сатна ? ГЕРБ, ДПС и БСП дружно го бламираха ! Христо Иванов си подаде оставката, а ДСБ напуснаха правителството на ГЕРБ. Нещо безпринципно виждаш ли ?