21

European

преди 6 години

До DriverDrugario, koi za kakvoto uchil. Edin uchil I uspql, drugi lapal muhite I varti gevreka sega. Nikoi ne te spira, podai si dokumentite za EU comssion, izdraj izpitite I pochni I ti da papkash...ama se iska I akal, ne samo blq, blq. 90 % ot naselenieto na Bulgaria ne razgranichava EU insituziite I kak se vliza tam, no sa mnogo obortni po forumite.

20

Eurocrat

преди 6 години

До АнонименBratle, ti si T +P, ako me razbirash. Balkanez si e balkanez...

19

Анонимен

преди 6 години

до 16Това е нещо което така и не можах да разбера в балканския манталитет... виждаш, че някой се опитва да прави нещо ново, малко или много да раздвиши нещата и ти седиш и нямаш търпение да се провали някъде за да почнеш да плюеш... това балканския комплекс е много силно нещо...

18

ima

преди 6 години

1ma vreme

17

Анонимен

преди 6 години

Супер !

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен10 - Ама разбира се ...

15

Анонимен

преди 6 години

Той и Мъск щеше да произвежда по 5 хил "М" всяка седмица и ги произведе за една година.

14

Анонимен

преди 6 години

И нека гладуващото население се увеличи многократно...А по какъв начин ще се препитават всички хора, които са останали без работа или важното е да има изкуствен интелект, хората да се затриват.

13

Анонимен

преди 6 години

И магистралките че ги оставите да умрат от глад ли? Или тия камиони че кривят веднага автоматично за по...;-() Май ше има много спукани гуми от..."бизнесмените"!

12

Анонимен

преди 6 години

Сталин не се е справил с шоьорите, та ЕС... Те са волно ято. Ако ги замените с изкуствен интелект ще имате волно ято изкуствен интелект ;))) Жална ви майка тогава ;))) Някой виждал ли е как изкуствен интелект гледа порнетки докато управлява голям товарен камион на магистралата? ')))

11

Анонимен

преди 6 години

ЮРИЙ ГАГАРИН - ПЪРВИЯТ !

10

Анонимен

преди 6 години

До 2 - С това, квото ще се спести от шофьорски заплати, ще могат да си позволят мобилни екипи с хеликоптери.Тая глупост с контрабандата не я коментирам.

9

Анонимен

преди 6 години

Политици да ти разсъждават за изкуствени интелекти и блокчейни това е пълна тъпотия. Отдавна сме зад САЩ и Китай, бавно и неусетно се превръщаме в третия свят. Само политика и политици има на Стария Континент, реална икономика няма отдавна.

8

д-р Исня

преди 6 години

Тогава ще трябва да оеднаквите и стандарта, защото когато една автономна система достигне края на Съюза и се озове в дива джунгла с кратери по пътищата и без маркировка, софтуерът колкото и да е умен, няма да може да се проумее дивотията на балканския ceляк и ще си направи сепуко с един format C:\ !

7

Анонимен

преди 6 години

"....суперкомпютри в банките ще решават дали да отпуснат кредит или не..."Ох на Батьо, ей тая новина от кога я чакам.Какво шлявене ще настане, бедна ви е фантаъията.Да идва по/скоро таъи Юиновация че нямам тзрпение да стана бУгат милиардер.

6

Driver

преди 6 години

Супер! А защо Евросъюзът не замени стотиците си хиляди чиновници с роботчета? Щото зад бюрото зиме е топличко, лете хладничко и има много за папкане. Що не замени хилядите канцеларски плъхове? Щото със шофьорчетата е по- лесно. То не бяха дигитални тахографи, професионална компетентност, почивки в хотел, почивки по адрес. А сега и въобще да не караме? Но в деня "Х" ще дойдем от цяла Европа с камионите в Брюксел и чиновничетата, дето не са сменяли гума в живота си, ще обявят код Кафяво

5

Голяна тъпотия

преди 6 години

Това нашта комисарка ли го измисли! От сега мога да кажа колко катастрофи ще станат зарад изгорели съпротивления или гръмнали кондензатори или камионът се забил в дувар щото гъ пъ съ-то не обновило картата овреме! Пълен ***!

4

Жо

преди 6 години

ВАЖНОТО Е, че умните хора в Европа работят за развитието на технологии, които са в полза на хората. По-рано или по-късно, но ще успеят.В Русия също има много умни хора, но там ги "затварят" в изолирани от обществото градове и влагат способностите им в разработка на нови оръжия. Затова няма да чуете новина от Русия за нови машини и технологии, облекчаващи труда на хората.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ГлупостиКомпютърът му подава данни в сервизен център и до час пристига екип със специален камион, който е като малък завод и поправят това което могат. Ако е много сериозно положението извличат го на буксир до сервиз, като междувременно е пристигнал друг влекач, закачил е прицепа и е продължил с товара. Относно ПТП-ами няма да има такива *** катастрофи като сега. Няма да има пияни шофьори, рискови изпреварвания и превишена скорост

2

Анонимен

преди 6 години

Глупости. Камиона попада в птп, пренася контрабанда, поврежда се, какво ще се предприеме? Дори най-елементарното - камиона пука гума.