89

ЕЛИ

преди 6 години

ЗАЩО ГЕНЕРАЛНИЯТ СЕКРЕТАР НА ООН НЕ СЕ НАМЕСИКАК Е ВЪЗМОЖНО ДЪРЖАВА ЧЛЕН НА ООН ДА БЪДЕ УДРЯНА С РАКЕТИ БЕЗ РЕШЕНИ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОС--ДОРИ САМАТА ЗАПЛАХА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА ОТ ГЕНЕРАЛНИЯТ НА ООНПЪЛНА ПЕДЕРАСИЯ В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ

88

ЕХА

преди 6 години

В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ НАВЛИЗАТ И КИТАЙСКИ БОЙНИ КОРАБИ--РУСКИТЕ СА ВЕЧЕ НА ЕДНА РЪКА РАЗТОЯНИЕ ОТ ФРЕНСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ КОРИТА---РАДАРИТЕ СА ВКЛЮЧЕНИ И ПРИЦЕЛИТЕ НАСОЧЕНИ--ДЕДО ТРЪМП ,ЩЕ НАТИСНЕ ЛИ КОПЧЕТО-----ЩЕ ЗАВАЛЯТ РАКЕТИТЕ ОТ КИТАЙ,СЕВЕРНА КОРЕЯ И РУСИЯ ПРЕЗ АЛЯСКА В КРАВАРИЯТА....НЕЩО БИ ОТБОЙ ТРЪМПАРО--УДАРА СЕ ОТЛАГА--ПРИВЕТ ЦЕНТОВИ ДЖЕНДАРИ....

87

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-85: Простоватко, изтеглянето на флотата от пристанищата има друга цел! И те не отиват в морето ..., а при хамериканските! А иначе в момента има над 50 морски съда в Средиземно море и нямат намерение да го напускат ! Не пиши глупости и лъжи !

86

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-81: Ти дечко ли си или ... ?!

85

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-94: Какви рубли те гонят!? Става въпрос за военно влияние в региона! Руснаците ясно заявиха -- повече отстъпки няма да правим ! Това е !

84

Анонимен

преди 6 години

Тръмп наш! ахахаха

83

Анонимен

преди 6 години

Русия няма да влезе в конфликт, това ще срине Рублата до земята. При минимална заплата в Русия 160лв и 820лв средна заплата, това означава минималната заплата в долари да стане от сегашните $110 до $50. Пък и САЩ последният път удариха една керлива военна база.

82

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък, виждал калашник и се има за военен експерт...

81

Анонимен

преди 6 години

С един туит Тръмп вдигна цената на петрола с 2 долара, което вдигна рублата на крака и напълни бюджета на Русия ;)))

80

Анонимен

преди 6 години

Коалицията е разгърната за атака. Може и да дочакат американската авионосна група да дойде, но едва ли ще я рискуват. Вероятно ще атакуват до няколко часа. И руснаците ще отговорят. Сега всички подкрепили евроатлантическия тормоз да си сърбат попарата, когато подкрепяш агресивен срещу решителен трябва да си готов да си поемеш последствията.

79

Анонимен

преди 6 години

Незнам защо хората изкарват Сащ/Русия лоши. Всяка държава с власт, гледа да прецака всяка, която има шанс за да подсигури нейните ресурси и печалба. На локално ниво във всяка държава както в САЩ имаме богаташи който биха оставили населението да мизерства стига това да им осигури печалба, както олигарсите с Русия. Между другото процентът между богати и бедни е ЕДНАКАКЪВ и в двете страни.

78

Анонимен

преди 6 години

Тук е много важна и позицията на Саудидска Арабия, която е значителна както военна, така и политическа и икономическа сила в региона. Със сигурност тяхната позиция е много близка до тази на САЩ, като саудитите вече водят открита война в друг не по-малък конфликт в Йемен с подкрепяните от Иран хуси, въпроса е дали биха застанали открито до САЩ, индиректно на страната на Израел. По всичко личи, че САЩ няма да спрат подкрепата си кюрдите, което може да се окаже гвоздея на конфликта.

77

ХХХ

преди 6 години

Сигурен съм че САЩ са хвърлили газа за да имат причина да грабнат петрола на Сирия .......хАмерика трябва да приключи жалкото си кредито-военно съществуване за благото на целия свят . Дават го умиротворители, а подпалиха какви големи и красиви държави защото Кадафи не им харесвал , Саддам не им харесвал сега и Асад не им харесва .....защото САЩ им харесва петрола !

76

Анонимен

преди 6 години

Мани шегата настрани, ама в САЩ процентът мисюлмани е 1% от населението, в Русия процентът е 15% от населението. Имайки предвид че в България ромите са 13% значи там мисюлманите са повече отколкото ромите тук (или чернокожите в сащ) като глава от населението. Макар ,че не е изненада, страни като Русия и Китай имат между 15 националности (Русия) и 70 националности (Китай)

75

Талашников

преди 6 години

в името на демокрацията и световният мир войнолюбците от САЩ и техните слуги от Европа са готови да бомбардират и да избият хиляди мирни жители в Сирия, да "отмъстят" за уж 500 жертви на химически оръжия, а след бомбардировките убитите ще са много повече...кой тук е животното а?

74

Анонимен

преди 6 години

С един туйит Тръмп срина рублата до невиждани нива, руснаците изтеглиха целия си боен флот от Сирия, накара животното да избяга от собствената си държава и да се скире, като мишка в бетонен бункер дълбоко под земята. Голям страх е страхът ей!

73

До 83

преди 6 години

От тази, дето прилично образовани и културни хора отиват на избори и избират кой да ги управлява, бе чугунена главо! Демокрацията не е нещо отвън, а вътрешен процес. Какви неуместни сравнения ми даваш, кво ли съм тръгнал да ти обяснявам на комплексирано ти същество...

72

Анонимен

преди 6 години

Тук пак се напълни с военни експерти някой от които са виждали калашник само на картинка...

71

До номер 173

преди 6 години

Притежаваш евроазийските "ценности и култура" Само като си помисля, че такива създания по-низши и от плазмодий имат право на глас и ми се разбива представата за демокрация.

70

Анонимен

преди 6 години

Ще има пак руснаци на салата като предходните вагнеровци :) Ще ги пращат на ботоксовия лилипут в дървени одежди да си ги награждава посмъртно :))))))))