12

Убразуван

преди 6 години

Много сложна и трудоемка регистрация по-добре да пуснат талончета по хотелите и на място да се проверява .Или при плащането на самата нощувка да излиза на екрана .

11

аз

преди 6 години

Томболата ще се разиграва между 240 туристи, опоскали БГ от жълтите павета. Естествено пак с нашите данъци, вече им омръзна да крадат и сега за малко разнообразие, ще развъртат комар за почивки. Ангелкова, къде ли ще и се падне да лагерува-пълна е с идеи, тази жена?

10

Анонимен

преди 6 години

Докато тая е министърка, НЯМА ДА ПОЧИВАМ В БЪЛГАРИЯ И ПАРИ ДА МИ ДАВАТ!

9

от ЮАР

преди 6 години

Как ли пък не почивка в България - мутренски хотели навсякъде, пияндурници и всеки гледа да те прецака в сметката. Много по-добре е в Бодрум, Анталия и повечето курорти в Турция, където обслужването е супер, цените добри, хората добронамерени и приятни. Да, от ЮАР посещавам България за да видя близки и приятели, както и красивите планини. Но да ходя на море в България изобщо не ми идва на ум. В най-оживените плажове по двата Океана, разстоянието от човек до човек е поне 20 метра! Няма навалица.

8

...

преди 6 години

Баце аз НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С МОИТЕ ПАРИ ДА СЕ ФИНАНСИРАТ РАЗНИ ТЪПОТИИ и ТОТАЛНИ ГУЙНА! Ай да му се невидяло и на министърката! Щяла да даде!!! Коя си ти ***!!?? Че да даваш МОИТЕ ПАРИ за нещо дето аз НЕ ИЗПОЛЗВАМ и не МИСЛЯ да ИЗПОЛЗВАМ! Ай да му се невидяло и на ИДИОТЩИНАТА! Единственото изклучение мога да направя ако тия почивки идат при деца сираци и от домовете! Инак НЕ!!!!

7

A1

преди 6 години

Ей сега ще отменя резервацията си за Гърция ....

6

досетлив

преди 6 години

Начина да се привлекат туристи у нас е един-единствен - да НЕ се показва снимката на министърката на туризма , докато трае туристическия сезон.Защото туристите се стряскат и на сън и кошмарите ги преследват и след почивката ...

5

Мен

преди 6 години

Т.е всички ние с нашите данъци ще платим почивка на някой в бг хотел. Или как нагло и безочливо да финансираме хотелите, който всъщност докараха бг туризма до това че да те е гнус да отседнеш тук. Вместо такива прикрити помощи е най добре тия хотели да фалират.

4

Анонимен

преди 6 години

Няма сила която да ме накара да си тровя нервите по нашите курорти.

3

Анонимен

преди 6 години

Все съм знаела, че за да работи човек в министерство трябва да издържи конкурс, ама не съм очаквала конкурсът да е за измислянето на най-голямата глупост! Ама като гледам някои хора са много талантливи!

2

Анонимен

преди 6 години

Тя ни дава? Да не плаща от джоба си?

1

Анонимен

преди 6 години

Леле! Това от българския чиновник********* няма!