34

Анонимен

преди 6 години

Според мен причината за дълголетие и здраве, ОСНОВНО се крие в думите му: "Много рано ме остави, 36 години съм сам, все гледам тавана"

33

Мхм

преди 6 години

Това за лекарствата много е вярно!Моята баба като беше на 70 беше нещо уж закъсала и лекарите казаха че ако иска да живее трябва да се лекува и така и изписаха една камара лекарства. Тя ги взема няколко месеца но предцени че от лекарствата и става по зле. Спря ги. Лекарите и казаха че едва ли ще изкара 2-3 години без лекарства. А тя най добре си живя до 89. А дядо почина само на 69 след пиене на много лекарства. Ако ги беше спрял сигурно щеше да доживее поне до 80.

32

Стамат

преди 6 години

Къде са сега уважаемите фууд ***, веганите, да видят деденцето.

31

Анонимен

преди 6 години

До бай ПYТКОЗабравих да кажа и, че навремето внасяхме от Украйна 450 000т мляко на прах - за качествени млечни продукти

30

Удри

преди 6 години

Вуйче - здравословно гньетенье на лукакна с рикийъ !

29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВсяка порода домашни животни,птици или риби са резултат на селекция.Което си е вид ГМО.Също и плодовете и зеленчуците.Естествени са само дивите животни,птици,риби и растения.Химикалите,с които се пръска са вредни,но те не са ГМО.Разликата е огромна.Изобщо нямаш представа от генно инженерство.Ние го учихме в 9 клас.Твърдо ти заявявам,че селекцията и ГМ нямат НИЩО ОБЩО,абсолютно нищо общо.При селекциата се прави естествен подбор с много труд и с години,а ГМ се вкарва изкуствено.

28

Д-Р РАДЕВА

преди 6 години

ЗА ТОВА ОТ ГЕРБ ОБИЧАТ СУДЖУКА!!!И ПОРЪЧВАТ С ТОНОВЕ!!!!ДА ДОЖИВЕЯТ ДО 100 ГОДИНИ

27

1

преди 6 години

Дядо Георге,къде беше до сега,да ни разкриеш,тази тайна,затова слънцето яде суджуци,защото се живее,дълго с тях,а ние махаме сланина,макар,че беше я забранил.

26

бай ПЕТКО

преди 6 години

До Анонимен 24 Промит мозък, ако изобщо имаш, угодник на българо..убиеца ! Сигурно тогава с фъш..ии са те хранили !

25

Бай Иван

преди 6 години

Веганите да четат и да слушат какво казва мъдрият човек ;) !!!

24

Анонимен

преди 6 години

До бай ПЕТКОА селскостопанската авиация е пръскала с кладенчова вода за рекордните добиви нали?И предаванията на Бразди за изоставените тонове токсични химикали по безстопанствените ТКЗС-та са плод на западната пропаганда.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Всяка порода домашни животни,птици или риби са резултат на селекция.Което си е вид ГМО.Също и плодовете и зеленчуците.Естествени са само дивите животни,птици,риби и растения.Химикалите,с които се пръска са вредни,но те не са ГМО.Разликата е огромна.

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНапротив точно с ГМ продукти са правени есперименти и обясняват много подробно и нагледно как се стига до рак,диабет и други заболявания.Французойката,която направи разследващия филм за Монсанто е била емоционално свързана с това,защото баща и почива от рак от техните химикали.

21

бай ПЕТКО

преди 6 години

Всичко това е наследено от т.н. "прогнил" социализъм. Хранехме се с чисти продукти без е-та и палмови масла. Който е хапнал от БГ пуканки ще направи огромна разлика от сегашните напудрени, сочните пържоли, кебапчета и кюфтета на скара с дървени въглища, бяха ХИТ на панаирите и пушкаджийниците и още и още и много още ++++ ве Жалко, че младите няма да го разберат !

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Не е вярно това за ГМ0.Много по.-полезно е да ядеш риба или пиле от ГМО,отколкото натурално свинско.Над 2/3 от хората умират от болести на сърцето.А те основно са заради обездвижване,наднормено тегло и мазна храна.Тоя овчар е изключение,което не важи за повечето хора.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Той и един колега пушеше по 2 кутии цигари на ден и все викаше,че нямал да живее с орлите.Ама като хвана рак на белите дробове и друга песен запя.Отказа веднага цигарите,ама късно е либе за китка.Остави две деца сираци на по 10 и 12 години.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНеслучайна е поговорката "Вие сте това,което ядете",тя идва от запад,не е измислена от нас.ГМО водят до промяна на гените,към това като прибавим и химикалите(токсините), които се натрупват в организма с времето или замърсената вода или въздух и ето ти масови болести у населението.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Много си отворен,ама ако ти дойде на главата и пушенето ще спреш,и пиенето.Аз така преди 4 години получих запушване на жлъчните пътища и оттам увреждане на панкреаса.Въпреки,че не беше свързано с пиене,алкохолът е противопоказен при заболяване на панкреаса.Може и на момента да те вкара в гроба.И оттогава не съм близнал и капка бира дори.Нищо.Спрях и мазните храни и сега месо ям само пилешки гърди,защото нямат мазнина.Ям основно това плюс хляб,ориз,картофи,плодове и зеленцучи.

16

Нов

преди 6 години

Най-после сериозно заглавие :) Че то с тези писания за веганите напоследък, запек да те хване ...

15

Анонимен

преди 6 години

До акълИ защо мислиш,че овчарите живеят дълго?Миналата година бях на санаториум и там имаше един овчар,който беше почти сляп.Каза,че при доенето на овцете се отделяло някакво вещество,което увреждало очите.Освен това ги вали,духа ги вятър,студ,пек.Все неблагоприятни за тялото неща.Най-висока продължителност на живота в света има в Монако-90 години.Там няма овчари.