19

Факт!

преди 6 години

До Кви самолетиЯ дай повече инфо че е интересно!

18

Анонимен

преди 6 години

Терористите и сега разполагат с ядрено оръжие - САЩ, Израел и Великобритания

17

ангел

преди 6 години

Сирия е в пълното си право да отвърне на Англия с ракети към цели в самата Англия , да видим тереза тогава колко ще се репчи .

16

Анонимен

преди 6 години

Война няма да има. Никой не е луд да унищожи света. При един сблъсък между Русия и Краварите победител няма да има. Цялата земя ще се запали и ще стане това което е станало със Содом и Гомор. Тези жавкания между двата песа са само за заблуда. Както добре знаете куче което лае не хапе. Ще пожавкат пък ще подвият опашки и ще се приберат в колибите си. Така че предлагам на журналистите да спрът да обръщат внимание на джавкащите се и да не натягат и без това натегнатата обстановка в мутроландия.

15

Кви самолети

преди 6 години

Тръмп с един туит изгони Башар и руснаците от Сирия. Снощи де прибраха руските генерали, а Башар е в Техеран

14

Сводка от щаба

преди 6 години

В Ханя има няколко RC135 S Cobra Ball, които са създадени за проследяване на ракети в полет и в момента се подготвят да излетят към Сирия. Началото на ударите ще бъде Петък 13-ти и целия персонал на базата в Суда, както и летищния персонал на военното летище са в повишениа готовност.

13

ГАДОРЯН

преди 6 години

Човечеството е един ***. И само ще се затрие рано или късно. Ясно е че все някога терористите ще разполагат и с ядрено оръжие. А те ще го използват с най голям кеф. Защото не ги е страх от смъртта. То наистина и какъв е смисъла да се плашиш от нещо което така или иначе е въпрос на време да те застигне.

12

Анонимен

преди 6 години

KOLKO BEZMOZA4NI SACHESTVA IMA,TOVA GO ISKAT DJENDARITE KOITO NE SA HODILI V KAZARMATA, TE SI MISLIAT 4E TOVA E IGRA.

11

фък оф Рф

преди 6 години

Боя по русия ще бъде грaндиозен, aмерикaнците действaт професионaлно , a срещу тях имa еднa рускa кресливa пaсминa викaчи и стрaхливци! Погромa нa русия в сирия дойде, ще излязaт от тaм с крaкaтa нaпред!СAAAД!

10

Анонимен

преди 6 години

Всичко е за пари, петрол и влияние.При ядрена война, нито парите, нито петрола ще имат стойност и хората които движат света го осъзнават ясно.Така , че надали ще се стигне до нещо по сериозно.

9

Анонимен

преди 6 години

Британския премиер Анита Мейзер къде се бута между шамарите ?

8

Анонимен

преди 6 години

Бой по ушанките

7

ха

преди 6 години

Няма да има нищо сериозно споко

6

Анонимен

преди 6 години

Ujas sveta e v opasnos garzite si trajat hitri kakto vinsgi. Bg da mu misli nito samoletinito voiska niti nischto samo mutri milioneti i lajlivi obeschtanija sa po dobar jivot 30 g nischto proval bednost mrasotija

5

Анонимен

преди 6 години

Чучелото тереза мей скоро ще блее

4

Jatsku

преди 6 години

Prenasiat ortodox christianskite velikdenski pari ...

3

До 2

преди 6 години

Що за извратен загу,беняк си ти? Що за дяволско изчадие. Да се радваш на информация, че светът е на прага на нова световна война. Само силно псхихически болен човек може да се радва на такова нещо. Сякаш ти ще си на Марс и от там ще наблюдаваш случващото се на Земята. *** се лекувай, ако изобщо подлежиш на някакво лечение.

2

Анонимен

преди 6 години

На *** yшанките взеха да ги стягат..

1

zeus

преди 6 години

Носете си новите дрехи, яжте и пийте на корем, че не се знае още колко ни остава...