37

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

От стратегическа гледна точка,войната ще бъде срещу основния играч на полето-КИТАЙ!Всички,които продават евтини суровини на китай,ще бъдат подложени на жестоки наказания!Китай няма шанс за друг отговор!Но китайците нямат доверие на руснаците!Но с Китай ще отидат всички азиатски държави!Това е политиката ,която е възможна за Тръмп , за да поправи грешката на предишните американски президенти по отношение на Китай и Азия!!

36

Милко

преди 6 години

- Защо Израел никога не го споменават, след като той е ПРИЧИНАТА за тези конфликти?

35

Анонимен

преди 6 години

До 32Говориш като баба ми фантазии. Мечкии и не знам какви. Русия нямаше нито флот, нито ввс нито модерно оръжие да се справи с Хитлер.САЩ първо направиха война в атлантика и потопиха над 300 кораба и подводници , после доставиха над 12000 самолета и техника в Европа , а после направиха на сол Германия , заводите и инфраструктурата. Докато русия седя и чака пред Полша . Малко си слаб исторически османеее :)) Ако не си забравил САЩ имаха и Атомно оръжие на което русия седеше и блееешеее.

34

Експертите за САЩ

преди 6 години

Има щати в америка където убийството на човек се наказва директно със смърт. Обаче самите САЩ обявяват войни и убиват милиони хора само за да си укрепи президента позициите !? Изглежда експертите нямат мнение за САЩ като за демократична съвременна държава.

33

Осман

преди 6 години

Арабите са ромите на близкия изток. Нямат бакър и желязо но имат петрол. И затова Тръмп се поклащаше със сабя в ръка. Държава в близкия изток е Иран. Арабите се продадоха за 30 сребърника. Жалко за децата на Сирия. Жалко за Ирак и Либия.

32

Осман

преди 6 години

Хитлер ползваше като роби гражданите на всички окупирани държави. "Разходи" се из Русия и свърши по зле и от Наполеон. Наполеон поне го заточиха на остров Елба а Хитлер свърши с куршум в слепоочието. Да. Хитлер беше велик. Имаше най голямата армия. Имаше технологии. Но подразни мечката. Русия даде милиони жертви не сащ. Днес Германия е окупирана държава. Като Локомотив на ЕС всъщност излиза че цяла Европа е окупирана от САЩ. Арабска Франция е С.Арабия на ЕС араби като население и евреи на власт.

31

Анонимен

преди 6 години

До 28Да видяхме Хитлер разходи се за 3 месеца до Москва, без проблем и се биеше с цяла Европа отделно. И този който го спря се казва САЩ.Нима сравняваш арабите с цяла Европа ? Не ставай по-смешен от това до тук.

30

Анонимен

преди 6 години

А ми каквото кажат евреите това ще направи Тръпм ,нали те го направиха президент.....

29

САЩ световният банди

преди 6 години

Ирак беше приятел на САЩ, за това американците лесно го унищожиха. А Иран нямат този голям проблем .

28

Осман

преди 6 години

И Хитлеристка Германия беше страшна сила ама знаеш какво стана после.

27

Анонимен

преди 6 години

Иран имал ракети, асад имал пво , не знам си кой имал не знам си каквоо. ..Авейй палячовциии това е САЩ ....виее осъзнавате ли за каква военна мощ става дума или си живееете в измисления свят на комунизма? САЩ имат над 20 000 самолета ПВО няма да остане в целия арбски свят, ако се стигне до там.

26

Осман

преди 6 години

Туморът е в Близкия Изток. САЩ са разсейка. В Турция гръмна друг скандал с непознати насекоми които са били изхвърлени с мини парашути. Земеделец е видял найлонови торбички с непознати досега насекоми. Сега се чудят как са били спуснати малките парашути с животинките. Подозират Израел.

25

Анонимен

преди 6 години

Смехурии, Истинската цел винаги за тях е била Русия! От пантивека до днес! Само че не им стиска и се чудят как да вкарат и други главочи!

24

Пропуск

преди 6 години

Пропуснали са да отбележат че Иран има не лоши ракети със среден обсег. И ако краварите направят глупост доста от корабите им в региона ще добият способността да плават като ютии. Както и цената на петрола ще удари нови върхове.

23

САЩ - терорист No1

преди 6 години

От статията излиза че щатите тероризират целия свят - едни пряко, други за подчинение.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Е, не си първия...............още Баба Ванга, преди 25 години го е казала!!!!

21

Анонимен

преди 6 години

До наблюдател 18 КАТО ТВОЯТ трампчо! Как ми се ще да дочакам да го тикнат в затвора! И ще го дочакам, малко му остана! Там, в Гуантанамо - при терористите и военни престъпници!

20

Анонимен

преди 6 години

КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ СРЕЩУ това отвратително краварско образование????? Гледай ги ти нещастниците - не им харесва някаква си държава и давай бомбите! Преди поне тръскаха някакви епруветки и си намираха що годе предлози, сега и за това вече не си правят труда!!! ТОВА ПРОСТО Е МЕРЗОСТ, ОТВРАТ, ПОГНУСА........ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА, ТОВА Е сборище на международни престъпници!!!! Надявам се някой ден да бъдат изправени пред Свещенния човешки съд, който ще е по-страшен от Нюрнберг

19

Анонимен

преди 6 години

16, засега системите С-400 са за Китай и Турция. В Иран руснаците доставиха С-300.

18

наблюдател

преди 6 години

Мачкай чичко Тръмп, мачкай!