26

Анонимен

преди 6 години

Ей,лоши хора бе!Щях да кажа"Не мога да повярвам",но всъщност мога.Това сме ние българите,само търсим повод да изкараме черното от душата си....

25

Малтиеца

преди 6 години

Въобще пътуването с общественения транспорт в Малта е истински кошмар.Във Венеция по каналите по - бързо се пътува.

24

Анонимен

преди 6 години

:(

23

Анонимен

преди 6 години

Нещо пак да кажете по случая?Че сама си е виновна?Че е предателка, щом е напуснала родината и така и се пада??

22

Анонимен

преди 6 години

до 20...не част от тях и на китайски пишат

21

Щерю

преди 6 години

Нелепа работа...

20

до номер 18

преди 6 години

Българите уважават езика си и пишат на кирилица, а не на шльокавица!

19

123

преди 6 години

До До 8Много хубаво си го е написал. В случая съм съгласен с него. Тоест ставаме 2-*** (минимум). И тогава "ние" е правилно използвано. И с описанете причини съм съгласен.

18

Анонимен

преди 6 години

BALGARITE SI GIVEYAT,RABOTYAT I POCIVAT V BALGARIA.NE PRIZNAVAM BALGARI,KOITO GIVEYAT VAN OT BALGARIA

17

Гонзо

преди 6 години

Извинете, а в какво се състои успешната и кариера ? На снимката виждаме една цицеста и зъбеста позьорка,дето определено не харчи свои пари.

16

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименБорисов, не е просто шабес, той си е евреин, Бахур Бахар.

15

123

преди 6 години

До Анонимен 7ХАХАХХААХ дал бил, вие *** само взимате. Аз каквото съм дал ти не можеш и да го схванеш даже. Най-обичам под.човеци нахора да ми се правят.

14

До 8

преди 6 години

Когато бях дете познавах една баба от някакво Старозагорско село, невероятно добра и мила женица.Когато се обръщаха към нея с учтивата форма "Вие", тя също така учтиво отговаряше Ние.Просто беше приела, че така трябва. Но тя беше необразована, невероятно добра и сърдечна.Та за теб.Или си невероятно *** и необразован за това че в 3то л.ед.ч. отговаряш с Ние или просто слагаш и двете си глави в един еквивалент.И в двата случая ти е простено.Говори от твое име.Без Другари Фантоми

13

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопач4Названието на Борисов е шабесгой. Човек който работи за евреите.

12

Анонимен

преди 6 години

д н е с НЕ занимаваите хората с подобни евреиски Б.клуци

11

Гробокопач

преди 6 години

До МилаCTRLЯ, кажи ми Милче, как ти е фамилията по мъж;)))

10

Анонимен

преди 6 години

до 1. Човек е такъв какъвто се чувства. Много народ имат различни корени и националности но се чувстват такива каквито са се родили в определена държава. Децата ми имат български корен от мен майка им е немкиня а те се чувстват Норвежци защото тук са се родили изучили имат приятели. Който и да ги попита от къде сте и какви сте те отговарят от Норвегия сме. Така че разсъжденията ти са като на абориген. Била с еврейски корен какво от това? Важното тя как се е чувствала и къде е родена!

9

До Кръстьо Сюлейман

преди 6 години

До 3 Кръстьо Сюлейманправ си искат да направят новина от нищото.Дайте всяка умряла женица по света да я пишеме българка за да си пълните сайта.

8

До 7

преди 6 години

Ти си мислиш, че си българин, но ние не те приемаме за такъв.Я ни разкажи какво пише в Талмуда ???Как третирате друговерците.Чичото с мустака ви пропусна, *** ще се роди друг. Вече има по мощни газови инсталации.

7

Анонимен

преди 6 години

До123Добър ден.В днешно време България се нуждае от прагматични хора, с чувство на отговорност и национален ангажимент.За съжаление в твоя коментар намирам плоскомислие и евтин цинизъм.Аз също съм с еврейски корени и съм роден в България и се чувствам българин.Приносът ми към България е достояние на когото е нужно и не бих споделял пред теб повече за това.Помисли ти, човече какво си дал на някого, изобщо?Освен че се изказа неподготвен !