58

Бедния българин

преди 6 години

Разград , Търговище и Шумен - турския триъгълник в България. Можеби най - бедната част на страната! Турците бягат от там защото нямат мозък за нищо и затова отиват в чужбина. Малкото останли или работят в шишето за по 700 , 800 лв или бягат в Варна , защото им е близо...Другите части на България защо не е така ?В Търново втори мол откриха , има млади хора и работа ! В моето родно село Търговище освен безработица , дядовци и баби , останаха и учениците.

57

Не е вярно!!!

преди 6 години

Не е вярно, протестирам. Постояно ни заливат по телевизията как младите хора се връщали в България, как живота им тук е по хубав от този в Германия, Франция, Англия...според това което разбирам от телевизията сме даже повишили с поне 50 000 човека.Тенденциозна и лъжлива статия :-))))( надявам се хората да са разбрали иронията ми)

56

N

преди 6 години

Ние сме Българи,но депутатите ни са .......... . Просто е ,младите рабодиат като роби в другите държави,а по старите тагуват за тиах. Защо шие е така

55

Анонимен

преди 6 години

Нямая вече България.В провинцията вече, на всяка крачка,на всеки метър е пълно с команчи и *** ,а българските къщи или са празни,или има по един, двама човека на възраст.Не излезнахме достойни,не можахме да я опазим.Нация от предатели и емигранти.

54

Анонимен

преди 6 години

МухоБоико чети това ти си Срам и Позор за страната

53

179

преди 6 години

До Българина Унгария се намира във демографски колапс от 1981. Тя е първата държава която започва да намалява по- естествени причини преди всички други. Тогава това е било невиждано явление. Всички държави в Европа имат отрицателен прираст и ниска раждаемост със малки изключения расбира се .

52

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли няма един депутат да се заеме с тази работа?Да се направи програма,фонд,жилища и домове за деца с по едно медицинско лице,осиновяване от други държави,отглеждане срещу заплащане и лица за контрол.Може и към държавните детски домове да имат секция с по 6-7 деца за отглеждане.Щом на приемни родители дават,защо да не се дава и за такива дейности?Така хем населението в провинцията ще има работа,заплащане,хем прираста на населението ще расте,хем няма да емигрират хората.

51

Сашо Нереза от Шумен

преди 6 години

Защо бре Нерез,бре Ай Дук!?Окрадохте държавата с Костов и докарахте до тук!?

50

Анонимен

преди 6 години

Пак реване основно от емигранти и бездетни.С реване по форуми не става.Аз живея в България и то на село,имам две деца и чакам трето.И едно от тия 64 хиляди новородени деца за 2017г е моето.

49

Дондуков 1

преди 6 години

Ще увеличим броя на полицаите и администрацията. Все пак накой трябва да остане в тази държава да си дреме по цял ден

48

Анонимен

преди 6 години

Няма я вече България.В провинцията вече, на всяка крачка,на всеки метър е пълно с команчи и *** ,а българските къщи или са празни,или има по един, двама човека на възраст.Не излезнахме достойни,не можахме да я опазим.Нация от предатели и емигранти.

47

Анонимен

преди 6 години

Не ги слушайте, това е прогрес, ето Боко каза че сме стигнали Швейцария.

46

Анонимен

преди 6 години

5 години не се бях връщал в родният ми град и не можах да го позная.Пустош и разруха видях,а беше много хубаво градче с много млади хора.Сърцето ми се сви от болка! Какво правим, накъде сме тръгнали,българи? Това е нашата бащиния! Господ да ни е на помощ!

45

наблюдател

преди 6 години

Още около 140 години и в България няма да има никой ако намаляваме всяка година с 50 000.

44

Това е нормално

преди 6 години

И на теория е така - когато броят на тиквите расте, броят на хората намалява! Накрая винаги остава една гнила тиква която прасетата изяждат...

43

Боро

преди 6 години

Още някоя година с Боко и шайката и са ни приключили.

42

Гарантирано от ГЕРБ

преди 6 години

и бойковите червенотиквеничковчета!

41

Анонимен

преди 6 години

ейй веднага ми резна поста , щото те заболя истината ? Нали тъй цензорче, от това тя няма да стане по-малко истина. Можеш и да ме ***, а даже и да си зариеш главата в пясъка, но помни че една част от тебе е вънка ,със свалени ***...

40

do 1

преди 6 години

До АнонименАбе Боко си е ваш, червен та дрънка!

39

Анонимен

преди 6 години

Ако всичко беше наред през последните 30 години сега щяхме да сме над 10 милиона,а БВП-то около 240 милиарда долара,а не 55!