176

Анонимен

преди 6 години

До Това е!Ами обединявайте се бре! Кой ви спира? Хващате влака за Сибир и се обединявате там, но без да пречите на нормалните.

175

Путин ще бъде бит

преди 6 години

Такован и опозорен!

174

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал, защо, като има по-развити цивилизации не се свържатс нас и не ни дадат технологии, е как ще дадат, ние веднага ги правим военни, използваме всико за война, ние сме много много неразвита цивилизация, другите отдавна не знаят какво е разрушения и постоянно въоръжаване, ние сме много изостанали, даже не си ценим земята на която вървим, а я изчерпваме за хартиййки до последно.

173

Анонимен

преди 6 години

Време е някой да изхвърли *** и планетата да си отдъхне, както и живущите в нея, надпревара, надпревара, тичане , бягане, черпене на ресурси, войни, замърсяване, колонизиране на държави, е хайде стига, достатъчно беше, хората имат един живот, нека си го изживеят в мир и да се радват на всеки миг, стига с тия войни, а кой ги прави, повечето знаете кой, достатъчно, стига толкова, да се приключва с тия геномодифицирани подобия на хора, за които хартийте са повече от всичко!

172

хохолите капут!

преди 6 години

До Анонимен 189от къде знаеш?

171

Анонимен

преди 6 години

Война няма да има и Русия даже не е на мушката,на мушката е Китай.Кой е ЗА БРИКС + ,а против БРИКС -

170

Това е!

преди 6 години

Миролюбивите народи трябва да се обединят срещу ТЕРОРИСТИЧНАТА ДЪРЖАВА САЩ.Хора, САЩ са кръвопийци и ненаситни убийци.Заедно против изв*ерги*те!

169

Анонимен

преди 6 години

До само за информацияБах ти наглата лъжа!Ванга, казво пред камери, буквално следното, без никъв монтаж.-Ще има ли война?- Не, не още. Още Сирия не е паднала. Ке падне Сирия и тогава ше има голема война.

168

Анонимен

преди 6 години

До БобиТова за замръзването на електромагнитните катапулти и че неможели да работят на север е върха на тъnотията.Колко рубли взимаш за всеки един фалшив пост ?

167

Анонимен

преди 6 години

До БобиНе пиши глупости ***.САЩ до момента дават 90% от парите и поддръжката за МКС,а ти искаш да ни убедиш ,че Русия с нейния няколко процента участие било най-важно.Тук се виждаш ,че си платен отвсякъде с тея червени пропаганди.Русия в момента търси частни инвеститори за МКС ,защото руснаците нямат пари.Друг е въпроса,че САЩ оттеглят ли се от програмата,целия проект заминава.

166

Анонимен

преди 6 години

да си фърчи,все някога ще кацне,и те няма да оцелеят,просто ще се порадват на апокалипсиса малко повече от нас

165

Do 178

преди 6 години

Много си невежа, но хубавото е, че НИЩО не зависи от теб.

164

Анонимен

преди 6 години

СЕГА КОГАТО СМЕ НА ПРАГА НА ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС Е ВРЕМЕ ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА И ТАЗИ ИСТИНА, Е,ЧЕ ПЪРВАТА СВЕТОВНА Я ПОДПАЛИХА ЕВРЕИТЕ,ВТОРАТА СВЕТОВНА ПАК ТЕ И ЧРЕЗ ТАЗИ ВОЙНА СИ ПОСТИГНАХА ЦЕЛТА -ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА ,СЕГА ТАЗИ ОЧЕРТАВАЩА СЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА Е ПАК ЗАРАДИ(ИЗБРАНИТЕ) КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПРОСТЯТ ,ЧЕ АСАД ПОБЕДИ ТЕРОРИСТИТЕ И ИРАН СЕ УСТАНОВИ В СИРИЯ./ТАКА ,ЧЕ АКО НЯКОЙ ОЦЕЛЕЕ СЛЕД ТОЗИ АПОКАЛИПСИС ВИДИ ЛИ В ПЪТЯ СИ Ч*ФУТ ЗНАЕ КАКВО ДА НАПРАВИ С НЕГО

163

Боби

преди 6 години

До 184Ще последвам съвета ВИ ВЪЗМУТЕНИ ако ми цитираш нещо което аз съм казал и не е ВЯРНО?

162

Боби

преди 6 години

До Анонимен 161 162Ехх експерте1. Само Руските(Индийски и Китайски) и старите английски самолетоносачи в момента могат да действат на север - американските не могат защото парните катапулти замръзватНовия самолетоносач с електромагнитни катапулти вече 3 година не може да влезе на въоръжение два пъти се потроши2. САЩ и ЕВРОПА по техни думи без Руските поддръжка/ремонти и Руските основни модули на МКС не могат да направят Станция на Орбита3. Китай все още не може да направи реактивен двигате

161

Боби

преди 6 години

До Анонимен 173Ехх научи си ИСТОРИЯТАНК-33 е създаден за СССР луна програма - ЕДНОКАМЕРЕН двигател със тъй нареченото двойно действие(технология за по-високо КПД)РД-170 е 4 камерен двигател създаден по тази технологияРД-180 е половина РД-170РД-180 е ДВУКАМЕРЕН двигател

160

читател

преди 6 години

До Обективно 179Е щом като Бойко Борисов го е казал, значи така ще да е...

159

Боби

преди 6 години

До Анонимен 178Стана ясно че си ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ *** - Колко пъти ще пишеш все едно и също а? Разнообрази РЕПЕРТОАРА А?"Русия е една бананова република,икономическо и технологично джудже,с разпадащи се градове и мизерстващ народ.Това е държава от 3-тия свят ,която е велика само в главите на българските русофили,които са национални предатели.Както създателя на Гугъл който е и ..."

158

Боби

преди 6 години

До Анонимен 175РД-180 не се произвежда по лиценз - СЕРТИФИЦИРАН Е ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ - не ги бъркайтеЕДИ КОЯ СИ ФИРМА ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛИЦЕНЗ ЗА ПРОДАЖБА НА ДВИГАТЕЛЯ В СЕВЕРНА АМЕРИКА - Тоест ако в завода производител дойде запитване от Северна Америка - те няма да продадат двигател а ще ги пратят към фирмата с изключителен лиценз за разлика от всички останали места по света.

157

Анонимен

преди 6 години

Русия е една бананова република,икономическо и технологично джудже,с разпадащи се градове и мизерстващ народ.Това е държава от 3-тия свят ,която е велика само в главите на българските русофили,които са национални предатели.Както създателя на Гугъл който е и руснак каза : "Русия е една Нигерия ,но със сняг".Сега по-ясна ли ви стана картинката ?