8

Анонимен

преди 6 години

Дано скоро и Родопите да са свободни от мащехата България.

7

Рок хюч

преди 6 години

Сръбския народ никога не е бил поклоник на тем подобни твари ,че дори Лепа Брена с концерта си го доказа. (Музиката и не става де

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКосово е признато отповече,от 100 държави в света,от великите сили,без Русия.От западните демокрации,които Сърбия моли за пари и е на издръжката на ЕС,в момента.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен2 Сръбските ултраси и рускитеорки спретнаха атентати в Черна гора и македонския парламент,но не успяха да спрат евроатлантическото развитие на Черна гора и Македония.Черна гора,Косово и Македония трябва да влязат в НАТО и в ЕС,преди Сърбия,която е заприличала на руска *** и е извор на нестабилност на Балканите.

4

Анонимен

преди 6 години

До Идеалист4 Косово е било в пределите на българската държава 300 години,преди сърбите.Измислена държава бе и Македония,но сърбите я заграбиха и извършиха Кървава сърбизация там.Избиха,ограбиха и прогониха над 1 млн българи.Тито ликвидира стотици българи в Голи оток,само за дето са се нарекли българи.Българите в Западните покрайнини до днес,нява остовни човешки права.Ти не си българин,а сръбскибоклук.

3

Идеалист

преди 6 години

Каква държава е Косово? Това е измислена от Британия и САЩ държавица, за да служи за разделение на народите на Западните Балкани. Държава, която можеш да минеш с кола за 3 часа и да не забелезиш през какво си минал.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако Косово е легитимен скоро и Кърджали може да се легитимне нанякъде.

1

Анонимен

преди 6 години

Косово е нелегитимна държава, непризната от повече от половината държава в света!!!Един тумор на Балканите и в ЕС!!