5

Анонимен

преди 6 години

Абе какво международно право бе! Тос евидя - няма Южен Поток, Има турски и Северен 2... Те това е международното ви право...

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя направи констатацията на живота си, че войната се е превърнала в инструмент... Тоя отдолу, дето казва, че Чуков не е интелигентен и за това няколко мекерета му удариха минусите, е мноого прав ;)))

3

Гост - трол

преди 6 години

Войната сама по себе си не може да се превърне в инструмент, превръщат я в такъв, тя си остава престъпление иначе. Другото, което остава, е нежеланието да се каже, че две страни водят военни действия в трета. Същото е и с дипломацията - дипломация е имало, откакто има човечество, тя не може да бъде принизена, нея я принизяват, и то конкретни хора с конкретни издънки. Останалите са й длъжници)). А тези дългове, се плащат много скъпо. Дълговете от Втората световна война, още са неплатими.

2

Анонимен

преди 6 години

С признаването на Косово се отвори кутията на Пандора!!Един тумор на Балканите и в ЕС!!!Албанската мафия в действие!!!

1

Анонимен

преди 6 години

А вие освен да коментирате и да седите, като наведени васали нещо можете ли да промените. не можете, защото сте наведени слуги и васали. Заврете си експертизите знаете къде лакеи със лакеи на сте дори смешни, а жалки.