156

.

преди 5 години

един мърмот ....

155

тя

преди 6 години

Смешно , като английски хумор!

154

???

преди 6 години

Хммм за да знаеш да започнеш незабавно лечение...незабавно означава в рамките на 10 20 мин трябва да знаеш с какво са отровени в рамките на тези минути.....същото важи и за зарина и зомана също така мощни нервнопаралитични БОВ...т.е. не са били отровени със нервнопаралитичен газ....а тия приказки от 1001 една нощ ги разправяйте на английските баби

153

Щерю

преди 6 години

От кръста нагоре - с аналгин, от кръста надолу - с аспирин...

152

Анонимен

преди 6 години

Това че лекарите са се оказали толкова подготвени за лечение на невропаралитичен газ не е подозрително. Пропада човек на улицата идва линейка и веднага почва лечеание от новичок хахах... Направо ни се подиграват вече.

151

seira

преди 6 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !

150

От..

преди 6 години

Те отдавна са мъртви.

149

Отговор

преди 6 години

До Дядо Петър 151 Новичоко им е изветрял , ама те горките от къде да знаят.

148

Анонимен

преди 6 години

В пълна сигурност са определили причината за проблема и начина на лечение. Не лекари, а гении. А като са се заразили от дръжката на вратата и са отишли на ресторант, защо и там няма припаднали от персонала. Изобретателя нали каза: Спасение от Новичок няма.

147

д-р Хаус

преди 6 години

а защо на дезориентиран човек му хакват атропин... загадка! английските колеги, освен лекари са и врачки явно! год сейв дъ куин!

146

А на Кимчо

преди 6 години

братовчед му защо не го спасиха, като Новичок бил десетина пъти по отровен от това което ползваха за него? То в английската бърза помощ сигирно работят клонинги на д-р Хаус. Пълна лъжа за всеки който мисли самостоятелно

145

Анонимен

преди 6 години

Създателя на Новичок се обади от щатите, че Скрипал са оживели, понеже химикала бил чувствителен към английскитъе климатични условия(мъглата). А в същото време от лаборатотията на световната организация за забрана на химическите оръжия съобчащат, че англичаните са им дали свръхчиста проба... От къде англичаните са взели проба с лабораторна чистота, при положение, че веществото вече е било употребено? Смешна работа ;)))

144

Анонимен

преди 6 години

"с какво ги лекуваха?"Руснаците ги лекуваха с най-напредничавото руско лукарство съветска разработка "Новичок". Лечението се оказа полуефективно. Аха да бъдат излекувани Сергей и Юлия от земните си мъки и тук грубо се намесиха англичаните и прекъснаха руското лечение. Това е невиждано кощунство от страна на Великобритания. Всички прогресивни хора в света трябва да се обединят зад Русия и да заклеймят англосаксонския империализъм. Хвала на такива лечители, хвала на руското лекарство Новичок.

143

Анонимен

преди 6 години

Няма отделение по токсилогия в болницата в Солсбъри, обаче за пластична хирургия няма проблем. Юлия вече не мяза на тьотка, а на хубаво парче....въпроса е дали ще живее дълго

142

Анонимен

преди 6 години

Докато уж ги лекуваха от отравяне с БОВ, и двамата предатели са претърпели пластични операции,вече имат къщи във Флорида и десетки милиони $ по сметки. Не се знае само колко дълго ще им се радват, никой не обича предателите.

141

Дядо Петър

преди 6 години

Да бе, КаГеБистите взеха да се кахърят защо отровата им не е дала очаквания резултат. И вероятно ще има наказани.Защото, както гласи стария виц - руските джуджета са НАЙ-ВИСОКИТЕ в света. Та и РУСКИТЕ ОТРОВИ също са най-силните отрови в света.

140

Анонимен

преди 6 години

Статия в типичен стил на родни рубладжии или просто рашисти.Ами да бяха умрели. Тогава щяхте ли да признаете нещо? Не.В момента са ги лекували и се възстановяват- пак нищо не си признавате.Какъв тогава ви е проблема? Или може би, че...предателя е още жив?

139

Вангу

преди 6 години

Най вероятно Асад стои зад отравянето.Трябваше незабавно да ги ударят сирийците,а часай те евреите веднага го сториха със самолетите си.Руснаците ще го отнесат а зако не и Иран.Пък и някой друг ще намесим в намалицата...тръмп ще реши кано апне пуйката и за благодарност ще раздава правосъдие

138

изолнадхитряне

преди 6 години

Англичаните сега не са сигурни, че ако Скрипалови се доберат до медии какво ще говорят. Явно ги е шубе да не вземат пред тях да се правят че им вярват, а като се докопат до микрофон и екран да изкрещят помоощ, искаме на свобода. Поставете се на тяхно място - натровен си, казват ти че е новичок, ти като агент знаеш, че новичока не прощава, после те държат в странна изолация от света и е нормално ако МИ се издават с гузното си поведение, Скрипал вече да са наясно, че техните спасители са техните..

137

Я

преди 6 години

До #142Затова лекуват всичко с парацетамол...