14

Анонимен

преди 6 години

А, защо КГБ'то е толкова загрижено за Юлия Скрипал когато започна да говори, а не когато лежеше в кома,....а пък за баща и и сега не нито питат, нито разпитват !

13

Анонимен

преди 6 години

Защо услужливо се пропуска факта, че така нареченията и изкаран от медиите Светец - Скрипал, всъщност е един гнусен предател, който заради 150 хил паунда е предал 6-има свои сънародници, които вече са ликдвидирани от МИ-6.

12

Анонимен

преди 6 години

Предателите се радват на благодарността на службите на които са снасяли. Плутарх е казал - Предателите предават най-вече себе си. Днес виждаме колко е прав 2000 години по-късно.

11

Анонимен

преди 6 години

Абе не било вярно какво казва братовчедка и, ама веднага оживя, иначе ахаа да умре. Та сега е опасно какви вещества и се дават с храната, сигурно зомбировка някаква психологическа се върши. Да си "спомни" внушени и неща под хипноза и тн. Или и се помпи банковата сметка до суми, които раждат съгласие за интервюта под диктовка.

10

man

преди 6 години

Тази девойка иу баща и са медицински феномен. Върху тях директно е приложен Новичок, който е 5 до 8 пъти по-отровен от VX, и въпреки това се възстановиха изцяло. странно

9

факт

преди 6 години

Никой не вярва на тези приказки,англичаните държат Руски граждани затворени за да не излезе истината на яве.

8

най-вероятно

преди 6 години

Най-вероятно, за съжаление, Юлка вече не е между живите. Англичаните са я убили, за да прикрият следите си. И баламосват обществеността с някакви фалшиви "съобщения" от нея.

7

Анонимен

преди 6 години

Бивши представители на западни служби се съмняват в британската версия, която версия непрекъснато беше тунингована с изгорен с огнехвъргачка котарак включително.

6

под ключ

преди 6 години

Юлия е доброволка! Тя доброволно напуснала болницата и доброволно се затворила във военна база, където доброволци доброволно я държат под ключ, и доброволно не я пускат да излезе, и доброволно не и дават да общува с когото си иска.

5

Анонимен

преди 6 години

Всеки може да пише от нейно име... Щом ги няма на живо в ефир да дадат изявленията си пред света, всичко казано е англо - американска лъжа и манипулации...

4

Анонимен

преди 6 години

Защо не дадат свобода на момичето, за да може да си каже какво мисли пред медиите от целия свят, или искат да я укрият или убият? Тия хора имат роднини, как може да ги лишиш от право да общуват с целия си кръг от роднини и познати?

3

Анонимен

преди 6 години

Дали жертвата иска да види убийците си....за да и дадат нещо друго

2

СИКАДЖИЯТА

преди 6 години

ТРЯБВАТ 100% ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА!И ДА НЕ НИ СЕ ПРЕКЪСВАТ КОМУНИКАЦИОННИТЕ КАНАЛИ!

1

man

преди 6 години

много ясно, че ще я крият. Ако и направят кръвни изследвания, ще лъснят някои неудобни истини