68

Тъпанар

преди 6 години

...Истината е, че да имаш дете в БГ се оказва лукс...

67

Тъпанар

преди 6 години

...Оказва се истински лукс да имаш дете в БГ...

66

Анонимна

преди 6 години

Комунистите ни докараха до това положение.Досега ,все те са били на власт!!!! Хората за тях са едно нищо!!!! Те имат пари, имоти,оправиха си децата и внуците.Така и 200 години могат да живеят,а НАРОДА е амортизиран от всякъде!!!! Няма бъдеще във България!!!! Деца не могат да се гледат без пари!!!! Срам и позор за всички управляващи!!!!!

65

Анонимен

преди 6 години

До EhhhНяма как в София да има 2 милиона и половина души, защото има 600 хиляди жилища, от които 150 хиляди са необитаеми.Не е реално да живеят по 5-6 човека средно в жилище.А и работещите в София са 700 хиляди.Освен това в чужбина са около 1 мирион и 200 хиляди заедно с турците в Турция.Реално в България живеят около 6,5-6,7 милиона.Не са 5 милиона.

64

Анонимен

преди 6 години

До ХХХЗащо към ТЕ спадат всички бивши съветски републики, които теглиха майнaтa на Русия?Защо

63

Анонимен

преди 6 години

Така е!Младите не искат да гледат деца, това е истината.Женчовците с татуировки ги е страх да застанат на чело на семейство и по-важно им е колко харчи Алудито на газ, кой нов модел телефон да купят на гаджето, ковто не иска да създава деца защото ще й се развалят циците(които няма) и събира пари за силикон да всява респект в селската чалгаджииница в събота вечер.

62

Ehhh

преди 6 години

Абе какви 7 милиона, що за глупости? Аз и цялото ми семейство сме навън! Както и поне около 2 милиона българи! В чужбина нямам документи, водя си се по лична карта в бг! Така че какви 7 милиона! Ако има 5 милиона в Бг ще е добре....като половината са в София!

61

Анонимен

преди 6 години

*** народ слаба държава

60

До 65

преди 6 години

Тя гледа, че има и други жени като нея и се успокоява, че причината да са без деца е в мъжете, а не в самите тях.Извинение винаги се намира.

59

Анонимен

преди 6 години

Това е благодарение на бандитска партия Герб!!

58

Анонимен

преди 6 години

А 72 000 двойки с репродуктивни проблеми,кой обръща внимание на нас?Всичко е много скъпо,мои познати взеха заем за изследвания и инсеминации.Искаме да родим,борим се,и плащаме всяко изследване.

57

До 60 и 61

преди 6 години

И аз това й обяснявам - прави погрешен избор, но тя не вдява. Все й се иска другите да са виновни, а тя да няма никаква вина за собственият й проблем. Трудно е да си признаеш, че бъркаш и то постоянно.

56

лайф

преди 6 години

колкото си по т>ЪП толков е по лесен >живота

55

запалтка

преди 6 години

на ПО една заплата двама родители много трудно могат да отгледат едно дете ако нямат собствено жилище ,подкрепа от роднини ...говорим за нормаленн живот друг въпрос са индиянците дето имат по много живетят на помощи и не им пука за утрешния ден

54

ХХХ

преди 6 години

Демек от както сме в ЕС намаляме постоянно , а те се покачват :) Хахахааа *** народ - Слаба държава !

53

Анонимен

преди 6 години

резултат на Т>ЪПАНАРСКИЯ ПРЕХОД

52

До 39

преди 6 години

Та оттогава не мога да се отърва от женско внимание.Поне си от..*** на воля.Сега съм женен и още повече ми налитат.И много добре знаят, че съм женен и като ли, че още повече ги влечат женените мъже.Иначе на 37 години не си стара за раждане.Жена ми роди на 38 и 40 години.Ама трябва да не търсиш лошо момче.Това, че някой мъж е по-скромен с жените, не означава, че е ***.

51

До 39

преди 6 години

Проблемът си е в теб, че избираш такива мъже.Аз познавам поне 10 необвързани мъже, готови да създадат семейство и да гледат деца.Ама жените не ги харесват, защото са по-скромни.Дори не са и бедни и работят за заплати над средната и то в провинцията..Все налитате на"лошите"момчета.Пък после се чудите защо не искали семейство и деца.То и аз бях необвързан, докато ми просветна какви са жените.Почнах да се обличам с модни дрехи, да се държа нахакано, да им говоря мръсотии.

50

Мачкай

преди 6 години

Бойко ***... покра йтях смачка всичко, ама айде карай, ние герберастите не сме по мисленето

49

Eni4er

преди 6 години

Погледнете от добрата страна.Въпреки калпавата икономика ,расте БВП на глава от населението.