56

Анонимен

преди 6 години

Стига ревахте ние сме приятели със САЩ и улица Козяк вече 30 години те държат България и ни налагат стриктен визов режим какъвто няма в нито една друга Европейска държава.Това се нарича приятелство Да даваш по 50 милиона лева годишно и безвъзмездно за визи и такси от джоба на богатия българин за приятелите ни.Да живеят Ам Мариците Днес е Желяз утре Стоманин вдругиден всички ще ви пратят в Рая чрез обеднен уран както в Косово, Новичок или под ножа на Ислямска държава рожбата на САщ

55

Анонимен

преди 6 години

Това ви чака в София. Не идвайте!

54

БАСИ

преди 6 години

Аз като диспечер на транспортната фирма пращам шофьори да превозват товари до обекти на различни фирми - включително и такива със собственици от близкия изток. Подобно на този случай, дестинацията и клиента се спускат от шефа. Аз разбира се не съм запознат с нормативните актове на чужда държава, които могат да поставят под санкции стоката или клиента. А и като гражданин на България не съм и длъжен. В такъв случай (след като не съм длъжен) незнанието ми е основание за невинност.

53

Анонимен

преди 6 години

Не само не трябва да бъде екстрадиран, а да бъде признат за невинен и освободен. Той е едно образовано и интелигентно момче,което е изпълнявало служебните си задължения, както всички останали хора, които работят. Не е имал достъп до информация кои части са сдвойна употреба и не е било негова отговорност да провери това. Всеки един човек с подобна професия и задължения по тази логика може да попадне в абсолютно същата ситуация.

52

Анонимен

преди 6 години

Pitam vi gospoda sadii i prokurori toi lie shefa na tazi kompaniya ili kakvoto mu narejda po vreme na rabota i toi ya ispallnyava za da se izhranva???

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Демек САЩ и протежета като в стил КОСТОВ, ПАСИ, ЦВЕТАНОВ. Напуснете нашата територия, в която толкова кръв се проляла! ЧАО НОМЕР 56, ЗАЩОТО ТОЗИ КОЙТО СОЧИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ МОШЕНИК, А НЕ ТОЗИ КОЙТО СЕ СОЧИ. 21 ВЕК правилата на войната са сменени " ТОЗИ КОЙТО СЕ СОЧИ Е НЕВИНЕН, НО ТОЗИ КОЙТО СОЧИ Е ВИНОВНИЯ(ВИНАГИ СЕ ПРАВИ НА ЖЕРВАТА)". Не го схващаш ли - 2001 година "НЕ БЯХА ТЕ(АЛ КАЙДА), А БЕШЕ цр"У" ".

50

Анонимен

преди 6 години

За мошениците незабавна екстрадация.

49

Анонимен

преди 6 години

Този престъпник да бъде екстрадиран незабавно

48

Ангел

преди 6 години

Член 5 от Закона за Екстрадицията:Екстрадиция се допуска само когато деянието съставлява престъпление по Българския закон и по закона на молещата държава и за него се предвижда наказание лишаване от свобода или мярка, изискваща задържане на лицето за не по-малко от една година или друго по-тежко наказание.Търгуването със Сирия не представлява нарушение в Българското законодателство така че екстрадиция няма да има.Така че стига сте разтягали локуми.Казусът е затворен!!

47

Анонимен

преди 6 години

Въпрос, ако лежиш 10 години в американски затвор, после можеш ли да кандидатстваш за Виза?

46

Анонимен

преди 6 години

Измиха си мръсните ръце с момчето....

45

Анонимен

преди 6 години

Най-гадното е, че министъра на МВР в интервю заяви, че американците да си го взимат и съдят!!! Този ужасяващо т::ъп дядка, от страх да не ядоса краварите, не готов на всичко. Има ли вина или не този човек, ние не можем да кажем. Но продажността на дядката - министър показва едно, безпрекословното подчинение на Големия брат. Преди беше СССР, днес САЩ. Тиквара се е навел доземи, само и само да не го изритат краварите. А договора за екстрадация подписа крадливия Цар Симеончо.

44

Косю

преди 6 години

в САЩ не е демократична страна и няма гаранция за справедлив процес ако го екстрадираме

43

Голям балък

преди 6 години

Абе момче, защо не ги изнесе тез пусти части за ислямите? И пари щеше да вземеш. Мои познати от Сопот станаха милионери в зелено тез години. Е, после ду.*** да им е яко като дойдат рашките, но тогава ще му мислим.

42

Джендо Солидарният

преди 6 години

Гледах го. Прави се на ***, а не е. Не му е чист косъма.Е, така ми казаха. Хайли-лайкли, центове, ама пълнят джоба.Но съм върл противник на Народния съд.

41

Анонимен

преди 6 години

Хора, мислете, не се връзвайте толкова лесно.Гледах го. Прави се на ***, а не е. Не му е чист косъма.

40

Анонимен

преди 6 години

И от кога юрисдикцията във Вигвамова Кравария е над българската и европейската?

39

Анонимен

преди 6 години

В България пускаме виновните. То трябва да наемем американци които да работят в МВР за да се повиши разкриваемоста на престъпленията.

38

Анонимен

преди 6 години

Щом са го обвинили означава, че не е трябвало да го пускат.

37

???

преди 6 години

Кой е разрешил на американската фирма да "инвестира".Никакъв контрол.После чобаните виновни.