61

Анонимен

преди 6 години

До 58 Това не е ЦСКА.Истинския футбол умря поне 15-20 години преди това ...Как има хора, които още му се радват, не знам ...

60

То6

преди 6 години

Ееее сини богове ??? Хора вие сте болни, вижда те ли как играе вашия отбор ? щом това ви радва .....

59

То6

преди 6 години

Ми Башка Лудия го е казал, евала. Няма какво да се добави !

58

Башка Луд

преди 6 години

Футболът умря! Превърна се в изродена, деформирана представа за спорт! Това е просто бизнес, бизнес за милярди, в който участват мафиотите от цял свят!Истинският футбол можете да видите в училищните дворове и квартални игрища, другото е скъп театър!

57

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

56

Цска-София е Литекс

преди 6 години

Литекс е единственият футболен клуб, който сам е победил себе си с 8:0, защото Цска-София е Литекс.

55

Хибрида Цска-София

преди 6 години

Видяхте ли как Свирчок от Лудогорец(отсвири ) разпори ГМО-то Цска-София(Литекс-Етро Поле)... ТОЗИ ТУМОР НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ БЕ ПОБЕДЕН, ТЕ ОТНОВО ЩЕ ПЛАЧАТ!!! МНОГО ЩЕ ПЛАЧАТ КОГАТО ЛУДОГОРЕЦ СТАНЕ ШАМПИОН ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ

54

Цска-съдийско знаме

преди 6 години

Ако го няма Ръканга и съдиите, хибрида Цска-София(Литекс) отдавана да е изпаднал в по-долна група.

53

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

52

Пената от Мировяне

преди 6 години

Няма ,,Левски,, ! Има гръцко ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 !!!

51

Н.

преди 6 години

Кой още гледа тия селски отборчета? Кой въобще си губи времето с български футбол? А да, знам кой - ония безработни, нискоинтелигентни, полуграмотни и нереализирали се вечни момчета от кварталите с бръснати глави, тунингована бракма на 20 г., които носят анцуг дори, когато влизат в църква. Смешно е! Да закрият това първенство, защото е неестествено разни бездарни ритнитопковци, които и името си не могат да напишат, да бръмчат и София и Разград в черни коли като каймака на обществото.

50

Анонимен

преди 6 години

не си ги мерете има само един ЛУДОГОРЕЦ и останалите отбори колкото и да си заравяте главата в пясъка това е болезнената истина

49

Анонимен

преди 6 години

Вторият мач ще е много труден и за двата отбора. Всичко може да стане. Видяхме Рома какво направи.цска ще се хвърлят и няма какво да губят , така че, мача е непредвидим.

48

Един

преди 6 години

Е - е - е - е! Сини богове,цялата земяе пред вас на колене!:))))))))))))))

47

Анонимен

преди 6 години

Язък да не наречеш розовите 🍊 оранжеви или обратното ,че много ревът ,но все е правилно.Червени са авиаторите.

46

Анонимен

преди 6 години

ЦСКА-СОФИЯ, отборът без история, но с куп фенове предатели, пребоядисали се от фенове на фалиралия ЦСКА, като фенове на Чавдар от Етрополе.

45

Анонимен

преди 6 години

Квиченето на левскарите показва едно, колко дълбоко им е бръкнал ЦСКА след като ги би 7 пъти подред. И днес, без 6 титуляри, голяма победа, няма що. Следващия път ЦСКА ще ги бие като шкембе у дувар. Жалко е да го гледаш левскарите, каква радост, какво чудо, за 5 години се докопаха до една измъчена победа.

44

До 41 Статистиката

преди 6 години

Какъв ЦСКА-СОФИЯ сънуваш преди 5 години? За Литекс ли пишеш или за Чавдар от Етрополе.

43

Анонимен

преди 6 години

Левски победи Чавдар от Етрополе, прекръстил се после на Литекс, а сега и на ЦОКА-СОФИЯ. ЦСКА фалира и от 2 години няма такъв отбор. Жалко, но е факт.

42

Анонимен

преди 6 години

Само Литекс Тире София, але!