45

гого

преди 6 години

Баце твърдо е ришил да сдава властта....

44

Евро 6

преди 6 години

Балканските диваци карат тошките на Европа и радват.На бедния *** отива само каруца с магаре.Супер комбинация.

43

Буба

преди 6 години

До КратунСпокойно, БАце. От догодина и у нас на камери ще се гледаме. И винетки, и гражданска, всичко у камерите.

42

Анонимен

преди 6 години

Ревете и балкански селяни :) ревете :) аман от катафалки по улиците човек няма къде да паркира вече

41

Дреб

преди 6 години

До Анонимен - Когато спрат да паркират в калта, прахолякът ще намалее. Масово се паркира в зелени площи и поляни и после калта се изнася на улицата, разпрашава се и я дишаме. Солени глоби за паркиращите в зелените площи и замърсяващите с кал!

40

М

преди 6 години

Затова като се стопли времето колата ми стои в гаража. Ползвам я само за извънградско, през уикенда, или когато вали.През останалото време карам електрически мотопед. Няма данъци, няма такси няма глупости.Подръжката му струва 20-30 лева на година. Има 10 киловата батерия която осигорява пробег над 100км. Зарежда се от контакта за 2-3 часа. Ако ти свърши батерията може да върви само на ***. По надолнището зарежда батерията.Който не е карал такова нещо, просто не знае какво изпуска.

39

Край

преди 6 години

Некой па като вземе да иска да му мият улиците ме напушва смех. 2/3 от колите са паркирани в калищаците на бившите градинки и извличат от там не фини частици ми камъни и дърве и блатна тиня. Шрек иска да му измият блатото.

38

Край

преди 6 години

Българчетата държат да "карат" ако ще и да няма какво да дишат. Това се дължи на следното:1. преклонение пред силата /в случая конските сили/2. българчето не управлява нищо друго, даже и живота си и за това държи да управлява кола.3. колата е най-големото му постижение в живота /живее в панела на деда си/.всичко това е присъщо на първичните простовата хора и понеже те са мнозинство властта ще им угоди. По същата причина няма да забрани на ромите да се греят със стари дрехи и обувки.

37

Анонимен

преди 6 години

т.е всички ще плащаме по скъпи стикери, за да може някой да си решава кой ще може да влиза в центъра на града и кой няма да може в дните със замърсяване?мисля да съм ЗА тази идея, веднага след като видя СО да ми мие улицата. От 15 години вода е мила улиците само като се спука тръбопровод!а те тръгнали да ми говорят че на съседа трошката цапала въздуха. Другият съсед с джипарката като мине през прахоляка не ми се струва по ЕКО да дишам!

36

Анонимен

преди 6 години

Без коментар - "Промените, които се правят, няма да оскъпят прегледа, но с 2-3 лв. ще се качи цената на стикера заради чипа, който е в него."

35

ined

преди 6 години

С метан трошката си е почти като електромобил - значи независимо че няма разните евроглупости трябва да е със син или в най-лошия случай със зелен стикер

34

Кратун

преди 6 години

Взели идеята от Германия, но по български маниер ѝ турили опашка. В Германия стикерите са безплатни, едноцветни и без чип. Едноцветният стикер се вижда на всяка камера и няма нужда от стада мильовци, които да махат с палките. Това, което осмисля идеята е последващия контрол. Инаще просто се облепяме с все по-нови стикери. За да му се види дупката на трицветния стикер и да се упражни контрол, е необходим един мильо, който да спре колата. Ако е на улицата, няма да може да бъде другаде.

33

Панайот

преди 6 години

Колата ми е на газ.в коя категория влизам?ако съм Евреин знак да слагам ли?48558

32

Анонимен

преди 6 години

Хайде честито на всички колега,защо ли ми се струва че след това и данъка ще е различен според стикера?

31

радев

преди 6 години

Господ и избирателят ще им сложат стикера на управниците!!!

30

Край

преди 6 години

Всички власти си прехвърлят отговорността кой да осигури спазването на законите. В движение трябва да са само ЕКОЛОГИЧНИ коли но понеже властта я е страх да на я свали лумпенята -ще се душим в кянцерогенни дизеляци.

29

Анонимен

преди 6 години

Пътищата ни са пълна трагедия, швейцарско сирене, горивата далече от качеството на Германия и Италия, над 200 000 продадени книжки на всякаква неграмотна сво;;оч, пътните знаци са сложени за "хранилки", стандарта най-ниския в ЕС, катаджиите подкупни, АПИ краде и не поддържа, магистралите ограбени така, че всяка пролет все едно са бомбардирани, махалите горят пластмаси, гуми и стари дрехи, но виновни са колите??? Нема такава държава!!

28

Анонимен

преди 6 години

още един избегал тоя път от пловдивския затвор, що става, братя и сестри?

27

Бедния българин

преди 6 години

Еми ще ва скубят защото сте прости. Излезте в всички градове в страната на протест, покажете че сте единни , че така не става . Но щом имате ядене и пиене и телевизор всичко е ок нали ? Затова вие българите за нищо не ставате, ще си останете вечно втора рака хора на запад :)

26

Анонимен

преди 6 години

Катаджиите на КАТ ще измерват с носове отровните газове.