20

(не)случаен минувач

преди 6 години

До някойЯвно не си бил в Баку през лятото.... А и през зимата си е типичен ориенталски град - жълто оранжев, прашен, мирише на нафта/бензин (няма да коментирам народа от благоприличие). По същия начин възприемам и Бейрут и Дамаск (е има разлики в нюансите, но само там)...

19

някой

преди 6 години

Бил съм в Баку, имат яко петрол и по автомобилите в града, мисля, че живеят много по-богато от нас. Ферарита и Ламбота са много честа гледка по улиците, а самия Баку е много приятен град - хем стар, хем лъскав

18

любо

преди 6 години

И нашето ББ има мерак за династия обкръжен от лелки в критическата и вечно царуване, но има малки подробности. Не стига само пожарния институт и свободно говорене на Български народен. Алиев говори три езика, завършил е престижен университет, преподавал е пет години, има съпруга, която дори е умна.

17

Константин

преди 6 години

Не е важно кой управлява, важното е народът как живее. При нас като се сменят правителствата и премиерът какво се случва. Да не сме цъфнали и вързали. Иначе Асад народът му си го харесва и оттова което съм чувал, преди войната са живеели много добре. Не знам за Азарбейджан как са нещата.

16

Анонимен

преди 6 години

До ДодоНа грешка си. Прокси е ама на Ердоган. Благодарение на него Турция има евтин нефт и газ и прави икономически растеж в двуцифрено число. Да ама Азерския петрол не стига и Турция се задъхва. Тази роля играеше и ислямска държава но руснаците им е..аха мамката и сега Ердо се мъчи да докопа кладенците с военна сила. Само дето кладенците вече са в ръцете на чичо Дончо и компания.

15

???

преди 6 години

Само да попитам. Тоя с какво е по различен от Асад, или от Путин, или от Ердоган, или от Ким. Все са диктатори и все са на власт от десетки години и всички си правят династии, Въоръжават се и си тъпчат народите в собствена изгода за себе си и за кръговете около себе си. Китаеца и той си изработи конституция като на Путин да може да управлява вечно. Но само Асад го бомбят, всъщност бомбят само араби. Явно те са най слаби и най зле въоръжени и трудно се организират за защита.

14

Сандо

преди 6 години

Тва *** ли трябва да е красивата му жена?

13

Анонимен

преди 6 години

До: Проф.БожидарДимитров Те жените от Казан до Техеран са все като близначки.От хубава ,по-хубава.Иначе швабиците които са от москвето нагоре,са все като булдозери,а и пият водката като водата.

12

Додо

преди 6 години

Този обрезaняк е прокси на Късия кагебеец от Кремъл, за никой това не е тайна! Плаща си и си прави каквото си иска!

11

Ddd

преди 6 години

Така е, на запад богатите стават политици, а на изток политиците стават богати. Достойни наследници на Путин.

10

НЕПУКИСТА

преди 6 години

Как може един диктатор да е достоен за квото и да е!!!!!!!

9

Т

преди 6 години

Откъде разбрахте че е достоен той а путин не

8

Анонимен

преди 6 години

До "Трудовакъ"Ша ти четя книги ли ? Яяяяяя, кратку и ясну, аз съм умен и ги разбиръм биз книжа.

7

Анонимен

преди 6 години

Тя според западните критерии този на снимката до Софи Маринова диктатор ли е или демократ?

6

Трудовакъ

преди 6 години

Преди време един високопоставен политик от неутрална бе на официално посещение в Азербайджан. След визитата, журналисти го помолиха за обобщение на резултатите и на какво с дължи неочаквания според много наблюдатели успех на тричасовата аудиенция в двореца на Илхам Алиев. Накратко човекът обясни, че се е подготвял от около една година - прочел е основните трудове на баща му - членът на Политбюро на ЦК на КПСС другарят Гейдар Алиев. Явно добре е човек повече да чете, особено фундаментални книги.

5

Анонимен

преди 6 години

Азербайджан не е в митническия и Русия,Беларус,Казахстан и Армения,не е и в ОНД,не е и във воения съюз на някой бивши републики от СССР!Газпром и руските петролни компании са аут от Азербайджан!Всички тези,,правилни"политики са добре осребрени от фамилията Алиеви!Да сте чули някой западни медии и политици да говорят за наследствена диктатура,за човешки права в Азербайджан?Неее ,тези бивши кагебисти са верни кyчеta на правилните господари и никой няма право ,да ги обижда!

4

Саки

преди 6 години

Тая до него Цеца ли е ?

3

Ешреф

преди 6 години

Много е важно наай голямата красставица да е за "атакиста" !!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

A tuk kato se smenqt ima li nay elementarna zdravna reforma ?

1

Анонимен

преди 6 години

Избори в Азербайджан?! Това лие вицът на деня?