6

?.

преди 6 години

Браво на директора за навременната реакция.

5

истината

преди 6 години

Да вземете да се спрете с тези истерии. Медиите защо не ни информират какво се случи с избягалите затворници, а се занимават с някакви тотални глупости. И какво като се е разхождало кучето...изяло е някой.

4

Докъде

преди 6 години

Докъде стигнахме да заключват вътре децата докато животни смело си се разхождат по улици, дворове и градинки. Ами ако същото куче нападне дете докато се прибира от училище само? Решението не е да се заключват децата, а да се изтребят тези безстопанствени машини за убиване. Пускайте ловните дружинки веднага.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Ти добре ли си с психиката, ***?

2

Анонимен

преди 6 години

Нали уж всички домашни кучета имаха чип с името и адреса на стопанина? Толкова ли няма ветеринарен кабинет, където да сканират чипа и да намерят "умника" оставил кучето си да се разхода в училищен двор? И после да му тръснат солидна глоба, разбира се.

1

Анонимен

преди 6 години

Ауууу, какви гадни деца, тормозили милото кученце, как не ги е срам!!! Да се набият всички едно по едно! А кученцето веднага да се осинови от десетина Кучелюба, да му казват ела на мама мили кученце, и да го целуват в устата. Да го хранят с меки месца и кокълчета, да го взимат в легата си, и като се изхожда на улицата, да оставят кифличката да дими и и се наслаждават, каква красота е извъкало любимото създание. Да живеят кучетата, а децата, майната им!