12

аз

преди 6 години

Това беше една смела жена.Поклон.Дори господ не би я съдил.Вие също нямате право.Коментарите ви са излишни.Всеки има право да живее както прецени.А филма не го плащате вие.

11

do 7

преди 6 години

Ти пък къде видя злоба? Подобни "подвизи" са безмислени и не носят нищо на обществото, само собствено удовлетворение, но вероятността да се удави е огромна и съответно мъка на близките. Например от работниците по фасадите на високи сгради има много повече смисъл.Рака не бива да се намесва, защото доколкото разбирам до смърта й никой не е подозирал за него. Разбрали са постфактум при аутопсията.

10

мир на праха и

преди 6 години

Супер хора. Как издържат на 230м?

9

Holdor

преди 6 години

Велика жена, героичен край.. Смислен живот и удовлетворение.

8

до 5

преди 6 години

Това е един глупав коментар. Става дума за скоротечен рак. Дори да не е скоротечен, повечето ракови заболявания протичат асимптоматично до края на втората фаза. Не става просто така да идеш в болницата и да кажеш "Бе я ми направете една кръвна картина с маркери, да видим дали случайно нямам рак."

7

Не разбирам..

преди 6 години

...злобата по адрес на тази жена!Тя си е отивала от живота. И вместо да съкруши себе си и близките си в една дълга агония, е решила да си отиде от света постигайки нещо изключително. Да остави следа. И да нарани най-малко хората, които я обичат.Това, според мен, е проява на едно красиво благородство! Нека Теодора почива в мир!

6

Зайко-Байко

преди 6 години

Поне е загинала с удоволствие от това, което прави. Ако няма такива хора, още щяхме да ходиме на четири лапи.

5

Анонимен

преди 6 години

това е една глупава смърт, с нищо непомагаща на никого.освен това си личи,че не е била добре.толкова слаба?! как пък не отиде да си пусне едни кръвни изследвания?!

4

Анонимен

преди 6 години

''Разликата от смърта до подвига е само миг.''. Юлиян Манзаров също се гмурка и загива. Гмурка се в река Лим и спасява животи...Резултатът от извършеното от Теодора е - един загубен живот. Спасени животи - нула.Защо?!? Филм за Юлиян - кога?!?

3

Анонимен

преди 6 години

Защо сте подвели Теодора.Да беше се гмурнала в земеделието./ да произведе нещо/. И там има силни силни усещания. Ама няма пари за такъв филм.

2

доц. от БАН

преди 6 години

Когато стана инцидента много хора написаха , че е това е плод на безрасъдство и глупост.Гарантирам, че не е така просто Теодора беше безкрайно смела и мечтите и нямаха край.Безрасъдно е да умреш докато крадеш ток или караш колата си пиян.Посклон пред всички смели сърца на България. Разликата от смърта до подвига е само миг.

1

Анонимен

преди 6 години

Мерси аз от такива "мечти". Това не е мечта, а егоизъм спрямо близките и.