40

Анонимен

преди 6 години

Гърците да дойдат да работят и живеят в България за да разберат какво е БЕДНОСТ!

39

Анонимен

преди 6 години

Искам в Гърция да дават минимални българската заплата и минимална пенсия, да се научат как се живее!

38

ПП

преди 6 години

До БЪЛГАРКАТАЦените на половина а гърците от северна Гърция минават границата да пазаруват от България :D

37

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Гърците ще са добре ,докато има ЕС.А ние обратнот!ЕС е неравноправен!Пример Гърция и България!

36

Анонимен

преди 6 години

На "долнопробно" заведение на брега на морето в Кавала: Обслужваха ни двама сервитьори. На масата нямаше покривка но като седнахме единия за една минута сложи нова и прибори, а другия донесе вода, по две филии хляб на човек и някаква маслинова паста. Тези неща, заедно с един символичен десерт накрая бяха безплатни. Цените бяха: основни ястия 7Е, салата 5Е, пърж.картофи 3,5Е. Върнаха ни ресто до евроцент! И то с усмивка. На мутроморието цените са същите, храната-лоша а обслужването -отваратително

35

Анонимен

преди 6 години

Били бедни гърците ама нито една гъркиня не виждам да е отишла да подмива на нашите старци зад.ниците. Защо ли? А тук в Катерини където живея от 10 години е пълно с Българки подмивачки за по 500 евро на месец. Тази статия е пълна лъжа. Защо ли ви успиват нямам идея. Сигурно за да не станете като Гърците както беше казал вашият цар слънце??? Че стандарта им на живота падна на гърците това е явно но не са изпаднали до степента на вашата мизерия. Плащат си смеките и пълнят багажниците все още.

34

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ПРЕДИ ВЕЛИКДЕН БЯХ В ГЪРЦИЯ. ОСТАНАХ МНОГО ДОВОЛНА. ЦЕНИТЕ ИМ НАПОЛОВИНА ОТ НАШИТЕ. НАПАЗАРИХ СИ ДОБРЕ И СПЕСТИХ ДОСТА ПАРИ. А И ОБСЛУЖВАНЕТО Е НА НИВО. НЕ Е КАТО В БЪЛГАРИЯ. ТУК ТЕ СМЯТАТ ЕДВА ЛИ НЕ ЗА НАТРАПНИК И СА ГРУБИ А НЯКЪДЕ И БРУТАЛНИ. ЛЪЖАТ ВИ.

33

АНОНИМЕН

преди 6 години

ТОВА ЗА УСПОКОЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ГО ПУБЛИКУВАТЕ. АМИ АКО Е ТАКА МНОГОТО БЪЛГАРИ КОИТО РАБОТЯТ ТАМ ДА СА СЕ ПРИБРАЛИ В БЪЛГАРИЯ. ЩОМ СА ТАМ ЗНАЧИ Е ЛЪЖА. ЗАЩОТО АКО Е ТАКА ТЕ И ТУК ЩЕ ВЗИМАТ СЪЩИТЕ ПАРИ. ЩО ДА ХОДЯТ НА ГУРБЕТ ТОГАВА. ЛЪЖА, СЛЕД ЛЪЖА. НАРОДА НЕ Е ***. МОЖЕ НЯКОЙ ПЕРСОНА ДА ВИ ВТЪЛПЯВА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ЛОШ МАТРИАЛ И СА ПРОСТИ НО НЕ Е ТАКА.

32

Петров

преди 6 години

Първо - лъжат. Второ все повече ги забелязваме като съседи в Германия, а не работят...

31

345..

преди 6 години

Реките от мед и масло ще пресъхнат.

30

niki

преди 6 години

Укриването на данъци в Гърция - спорт но.1 за 2017

29

експлоатират българи

преди 6 години

има отзиви от българи че не им плащат държат се лошо гърците с българите в гърция не са ни приятели интереса търсят като всички

28

,,една мафия,,

преди 6 години

колко заеми им опростиха колко милиарди се наляха в пенсионните фондове и недоволни излишна пара за некои джобове гърци алчни гърците се сърдят на сънародниците си като българите на някои българи

27

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно Бойко ще ги оправи ! - оправи вече България и сега ще оправя Балканите па после и Европа.

26

No comment

преди 6 години

При 3 пъти по-високи цени от България,тези суми означават мизерия.

25

рускии окупант де

преди 6 години

гърците само мрънкат и се оплакват в ес а българите чуват ли ни

24

Кривондел

преди 6 години

Много от цените в Гърция са двойни. Включително на най-обикновени хранителни продукти, да не говорим за алкохол, цигари или бензин. Литър бензин там е 3 лева. Истината е, че разликата между нас и тях много се е стопила. Не е това, което беше. И то не само защото те обедняват, а и защото ние вдигаме стандарта.

23

,,комшии добри,,

преди 6 години

,,сенчеста икономика,, ,,хляб на балканските тарикати,, не ме интересуват

22

Анонимен

преди 6 години

Не си мислете, че всички гърци са богати и ядат паржоли.И там има бедни, виждал съм ги.Те по цял ден орат с трактори в прахоляка на полето за да нахранят гърчетата си.

21

анонимен

преди 6 години

Еми като имаха пари вместо да спестяват, те харчиха като за последно, бил съм в гърция и съм ги виждал по кръчмите да ядат като разпрани пържоли от 15-20 евро, сега да мизерстват!