225

РОССИЯ

преди 6 години

дами и господа господа американски демократи-света се съединява на 100 год веднъж против русия да получат шамари за следващите 100 год да се успокояват че русия е непобедима и велика

224

До Мариана

преди 6 години

Би ли пояснила какво точно искаш да кажеш?

223

Мариана

преди 6 години

ПО скоро заглавието на статията трябва да е ЕПИЧНОТО ПЪТУВАНЕ НА ЗАПАДА КЪМ РУСИЯ ПРИКЛЮЧИ! МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

222

Анонимен

преди 6 години

Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, кой ли им разказа играта на тия държави? Абе нещо ми се върти в главата, че не бяха руснаци.

221

Проклятие Лермонтова

преди 6 години

Да,критични за Русия години-14-та и 41-ва,годишнините от М.Ю.Лермонтов(1814-1841).Първата световнха,к-то разруши Империята-1914,Нападението на Хитлер-1941,150год-на от смъртта-1991-края на ссср,200г от Рождението на Лермонтов-2014-Крим и Новата Ледена Война,какво ли ни чака през 2041,200 год-та от смъртта?

220

Анонимен

преди 6 години

За пореден път Жужин ще бъде наритан в ъгъла!

219

Анонимен

преди 6 години

Наглите руснаци трябва да бъдат изолирани от цивилизования свят. Да си живвят в сибир, да гладуват и да карат лади

218

Анонимен

преди 6 години

Ония с говедата клекнаха. Искат преговори. Русия не преговаря с терористи.

217

Анонимен

преди 6 години

Този път Западът се ядоса. Някои в Русия прекалиха и не спират с провокациите си към целият свят.

216

Факт!

преди 6 години

До АнонименКъде маршируват в Париж руснаци бе а Наполеон в Москва.Да не говорим че срещу Наполеон се бие още половин Европа.

215

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИБог да пази моряците от "Доналд Кук" да не oк..зaт и Средиземно море, както о..аха Черно:)))

214

Анонимен

преди 6 години

На тиквата само с две думи.кога САЩ и Англия се включват във войната.

213

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИСтига бе - ти ли ги снабдяваше? Или си участвал? Или пък защо великите спасители на света не се втурнаха да се бият? (изключвам Пърл Харбър)

212

Анонимен

преди 6 години

До За Гергьовден ще имаСамо да не е печеното в световен мащаб. Тогава няма да имаш и ИНЕТ, за да плюеш.Може и водица да нямаш...

211

Анонимен

преди 6 години

Те "руснаците"а всъщност сталинската армия маршируваха в Берлин АМА С ПОМОЩА НА САЩ И БРИТАНИЯ,иначе щяха да маршируват кога върбата рОди круши!Като че ли не си бяха съюзници с Хитлерчо до лето господне 1941 юний месец!ЗАЩО БЕ КАСКЕТИ ВИНАГИ ГО ЗАБРАВЯТЕ ТОВА?

210

Анонимен

преди 6 години

Не сте го разбрали добре Сурков. Той казва, че епичното пътуване на Русия на Запад, тепърва започва. След като руснаците вече триумфално са марширували в Париж, Виена и берлин, този път наред е Лондон. А след това наистина ги чака 200-300 години геополитическа самота.

209

Анонимен

преди 6 години

Територийте на запад от днешна Унгария се населяват от варвари.

208

Анонимен

преди 6 години

Западна цивилизация звучи толкова абстрактно, колкото бял ***.Каква цивилизация имат тези, които горят вещици на клада, които слагат на жените железни "гащички" против изневяра, които горят половите органи на жив човек /Великобритания/. Каква цивилизация са тези в чиято държава се избиват децата в училище, а те не предприемат нищо по въпроса, а си търсят фалшив повод чрез защита на правата на терористи да окупират чужди държави.

207

Велин

преди 6 години

Струва ми се, че на Башар Асад са му достатъчни 2-3 куршума. Това с комбинираните мощни ракетни и н'ам си какви още удари със сигурност ще окажат "неоценима хуманитарна помощ на обикновените сирийци. Откакто "човеколюбците" от САЩ им оказват помощ 4-4 млн нищо неразбиращи от тази помощ неблагодарни сирийци напуснаха родината си. Няма такова лицемерие !!!!!

206

Анонимен

преди 6 години

и защо го изтрихте бе........що за ***.или пишат тук с мераци за война, не ви ли е ясно че за две секунди ще сте пара и пепел.