28

Анонимен

преди 6 години

Чакам първа серия на третата световна война с нетърпение. Ще си сложа 3D очилата и ще гледам с кеф как погребват алчния, жалък свят.

27

пенко

преди 6 години

Дали е странно ,че където Турция "воюва" няма "химически атаки" !?!? Странно ли е ,че където САЩ има бази -няма химически атаки !?!? Където Израилите имат "защитни" интереси има "химически "атаки /неколкократно !!! Не сме *** бе ЦРУ -не сме *** и вече ви научихме "номерцата" евреогаднярски !!! За какво да ви взривявам ,когато мога да ви отстрелвам !!!

26

Анонимен

преди 6 години

Те не разчитат на GPS - TERCOM прави сравнителен 3D анализ на терена, дори и радара да се заглуши се минава на INS навигация, която се ползва в самолетите. Това не е толкова точно, но достатъчно да се достигне целта. Тогава се минава в DSMAC режим, в който визуално се разпознава целта. Има защо една крилата ракета да е толкова скъпа.

25

Боби

преди 6 години

До ФактКогато бяха 90 години на миналия век Саудитска Арабия реши че и трябва нова ПВО система от лек клас и се обърна към Тулските оръжейни заводи След няколко години създадоха ПАНЦИР Машината можеше да обстрелва от 1 до 3 цели (в извънреден режим 1 радар, един оптика и един с оръдието с човешко управление) Моделът Панцир С1 вече може да обстрелва 4 цели през радараТочно тези комплекси се продават като топъл хляб защото са доказали бойни те си възможности дори срещу дронове и Крилати ракети

24

Анонимен

преди 6 години

Меркел каза още преди година винаги да имаме запаси за най-малко 2 седмици. Жената е напълнила шкафа за война до горе с брашно, ориз, захар, консерви за 2 седмици. Щото тя 3-тата световна повече от 2 седмици няма да трае. Който остане жив той да му мисли как ще се изхранва.

23

ТHE Патриот

преди 6 години

интересен факт ,занетели ,че ФАЩ е най гнусната империя на злото съществувала някога!

22

Анонимен

преди 6 години

Грижовно мълчание от САЩ, откакто вчера китайският флот вчера се присъедини вчера към руския в Средиземно море.

21

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Изключването" на GPS над даден район не спира ракетата,а само намалява точноста и.За ядрени ракети на практика е пренебрежимо малко,но ако целта изисква точност от 10м надолу става голям проблем.Ефективността спада в пъти.Изобщо отразяването на масиран(над 100бр) удар с крилати ракети си е проблем.Доколкото знам САЩ имат в района имат до 400 в готовност,с опция да ги направят до 1000 за седмица.Изобщо тежка и решаваща ще бъде ще бъде тази битка!Нещо като Сталинград през II-та Светов

20

Пютин

преди 6 години

На Башарката ще му одрусат шишарката

19

Анонимен

преди 6 години

И *** Василева да направи същото, че търпи долните глупости.

18

1

преди 6 години

До кога целия свят ще страда заради англичаните и американците? Няма ли да се реши по-голямата част от света да сложи край на американската и английска наглост? Вече се чудя кое е по-голямата напаст- ислямска държава или англия? Защото англия и сащ създават тези световни беди. Оттам идва ислямизацията, джендеризацията, правата на маргиналите и какво ли още не.

17

Ха ха ха ха

преди 6 години

Психопата пак са го изтървали от лудницата.

16

Анонимен

преди 6 години

Просто руснаците използват РЕБ срещу GPS-a, а когато и една ракета полети, ще го изключат, това е все едно да играеш на Контра-Страйк с изключен монитор!

15

Анонимен

преди 6 години

Мечата бензиностанция се на.сира в момента

14

Анонимен

преди 6 години

Агресор 1 ще гръмне планетата накрая. Сирия коя по ред унищожена от тях държава е?

13

Путин е идиот

преди 6 години

Не може да рискуваш бъдещето на страната си и на света, само и само за да подкрепяш някакъв безумен диктатор-престъпник, тровещ народа си с химически оръжия

12

маке

преди 6 години

тсв ке почне до часове веке се съобщава за повреди по патето кук

11

гого

преди 6 години

що за мазо.хист трябва да си да сложиш минусче на това което написах преди малко или на маз.охистите професори им казват вече

10

А

преди 6 години

Жирафа и "рашистан" само ще гледат.Или?

9

Анонимен

преди 6 години

Абе нали досега платените дрогирани коментаторчета казваха че Башарката бил смазал САЩ? А сега реват че армията на тоя ще бъде заличена за два дни.