17

Анонимен

преди 6 години

Разсмърдяха се и на този . За подобни "заслуги" не се ли полага затвор? Или за кокошка няма прошка, за милиони няма закони?

16

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да намеси Русия и всичко ще му бъде простено. Запада и САЩ го използват доста добре. Замазваш собствените си грешки и лоши решения с обвинения към Русия. Всички ги приемат и са щастливи, но грешките остават. Фейсбук знае всичко за нас. Къде си цъкнал, какво си гледал, лица, предпочитания. Изхранва се от реклама и приложения. Продава и печели. Най-големия шпионаж е от американски компании. Всички знаем кои са.

15

Ангел

преди 6 години

Фейсбука няма да изяде дървото защото всички Полицейски служби по света ФБР и прочее го ползват усилено за издирване ,установяване на психо профил и така нататък.След създаването си Фейсбук многократно улесни работата на службите и им се превърна в перфектен помощник!

14

Анонимен

преди 6 години

Намляха го пича. А не той създаде политтехнологиите за социален инженеринг. Демократите ги създадоха, а сега обвиняват него. Да си признаел грешките... Тея с политтехнологии прекараха половината свят под дъгата, зука им е виновен... Нещастна история...

13

Анонимен

преди 6 години

Още едно доказателство, че Фейсбук е вреден за нещастията и неприятностите при доста неща в живота ни. Колко още ви трябват? Рядко минава седмица без да прочета нещо в световната преса за вредата от Фейсбук и тези материали се увеличават.

12

Съдия

преди 6 години

Сега потърпевчите да си потърсят правата за изнесените данни и фейсбук да плати глоба от 1000 за всеки профил. Иначе ще се каже че съдът е чадър за соцалната медия. И без тов профилите на всички потребители се дават на рекл;амни агенции срещу определена печалба.

11

Бау

преди 6 години

Ама данните са изтекли, защото народа е ползвал някакво приложение направено от тази фирма. Приложението е искало права до данните на потребителите и те са си ги давали. Аз лично не виждам голяма вина точно във Фейсбук. Винаги и навсякъде се намира някой, които измисля начин да лъже системата и да се възползва. Колкото и да се опитваш да се защитиш - нямаш 100% шанс.

10

Анонимен

преди 6 години

Кръстнице значи нс бащами не приказваш на колежката честит рожден ден аблагодаря за доверието цвето мила ние сме от планетата на маимуните

9

дедо Ташунко

преди 6 години

Сто тояги на голо по дирника и му прощаваме на еврейчето. Парите да раздадат на бедните. Ще стигнат за по парче хляб.

8

Анонимен

преди 6 години

Сорос каза, че фейсбук си позволяват твърде много. Мислех, че нищо не може да направи, но само след седмица им спукаха акциите с 50 милиарда.

7

Българина

преди 6 години

Че за евреите гоите сме нисши същества знаем, ама какво изначава не защитиш личния живот на хората??? Тези данни не са избягали или откраднати, а са ПРОДАДЕНИ ОФИЦИАЛНО ЗА ПАРИ,т.е. Частна фирма е злоупотребила умишлено. Какво ще стане ако една банка продаде официално данни на някой???!! Най малко ще и се отнеме лиценза и ще я съдят всички клиенти. Защо това не се случва с тия? Сетих сееее, не можеш да съдиш отдел на цру и го закруваш или глобяваш, за това мънкането ще е безкрайно без последстви

6

Анонимен

преди 6 години

Лъжливият евреин бил, ЦРУ било, ФБР и още не знам си кво.нЕкой да ви кара насила да си правите профили у Фейса?Я си направете социална мрежа да ви е мирна главата.(щом можете)

5

Българина

преди 6 години

Има ли нещо което евреите и момчето за мръсни поръчки сащ и цру да не са ос рали. Защо няма санкции за нарушаване на демокрацията и ценности? Другият еврейски сайт гуугъл са същите. Много отдавна това не е търсачка а некерман с платени публикации.... Без рвално търсене в мрежата

4

Гост+

преди 6 години

Отявлени лицемери!

3

Г. Сомов

преди 6 години

Видяхме го днес , как се лигавеше това Комунистче.

2

Иметска

преди 6 години

Това беше ясно, Facebook краде и предоставя данни на 3-лица. Сега наш Марко ще се припоти малко пред сената и ще го пуснат да си ходи жив и здрав, вие какво си мислите, че няма мафия и зад океана :)

1

Мда

преди 6 години

Е па какво да каже човекът-той е само изпълнител,макар и добре платен.Не може да заяви:"Така решиха от ЦРУ"....