165

И тях ще откраднем

преди 6 години

Потриха ръце партийците във властта

164

ЕМИГРАНТ,не гастар-

преди 6 години

байтер/предател/безродник и т.н.При мен тенденцията е обратна-аз си изтеглям ежегодно част от спестяванията ми от бг.банката в която имам сп. сметки към местната ми банка с идеята да закрия до година-две всички мои бг.сметки.Преди да е паднал валутния борд и настане хиперинфлация и фалити .В бг. сега е пълно с ***(само вижте коментарите тук) а *** вече са мнозинство и бг. заприлича на ЮАР-белите там сега са смачкани отвсякъде от черните,а в бг. *** са електората на управляващите

163

Да бе

преди 6 години

Не само, че не се получават пари от чужбина, но става обратното, родителите изпращат пари на децата си в чужбина. Примерно няколко човека изпратиха накуп взетите пари при пенсиониране на децата си. Други издържаха децата докато учат някъде по света и т.н. тази статистика май хваща най-вече трансферите с криминален произход на парите от чужбина.

162

Да бе

преди 6 години

По-реално ми изглежда, избягалите да ги подпомагат родителите им от България, а не обратното, както се опитват да ни убеждават. Познавам много хора с роднини в чужбина и в момента няма нито един, който да получава пари от роднините си в чужбина, а това най-често са децата му. Единственият случай за пращане на пари от чужбина беше преди 12 години, когато съпругът отиде да работи в Испания и пращаше пари на жена си и детето, но това продължо по-малко от година, ако не бъркам 6 месеца.

161

extremist

преди 6 години

МНОГО ПОВЕЧЕ СА ОТ 1,15 МИЛИАРДА - ФАКТИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИТЕ ИЗДЪРЖАТ ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ....

160

Истината

преди 6 години

Прав е номер 163 - Тези пенсии ги плащаме ние работещите в България , а предателите хранят чужди пенсионери.--В България пенсиите на пенсионерите ги плащат работещите със своите осигуровки за пенсия, т.е. ние, които сме останали в България изплащаме пенсиите на родителите на избягалите от България. В много държави е по същия начин, а и когато е с фондове тези фондове се читави, когато има работещи, така че предателите наистина хранят чужди пенсионери.

159

Зозо

преди 6 години

А аз съм милионер в рубли :)))))))))))))))))))))1 000 000 рубли = 25 000 лв. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Глад и лабут за ***!!!

158

Imigrant

преди 6 години

И защо ми премахнахте коментара??? Това доказва 100 % за истинността му и за това, че съм прав за всичко, което бях написал. Много долно!

157

Анонимен

преди 6 години

Тези пенсии ги плащаме ние работещите в България , а предателите хранят чужди пенсионери..работя в България и храня ви родителите .. ПредателиСамо един въпрос имам, хората в пенсионната възраст ,са работили и плащали данъци цял живот, много не стигат и до пенсия.Така ,че , логиката казва,че те си плащат сами пенсиите .А ти , особено,не храниш никой

156

ot belgiq

преди 6 години

ne sme narod,ne sme narod,a marsha P.R.S

155

Анонимен

преди 6 години

До SHEFA Тези пенсии ги плащаме ние работещите в България , а предателите хранят чужди пенсионери.. работя в България и храня ви родителите .. Предатели

154

До 144

преди 6 години

И в коя държава си се преместил, та да сравним тяхната престъпност с българската? Щото и един от Канада разправяше, че там не крадели коли ,пък се оказа, че кражбите на коли са 5 пъти повече от България процентно спрямо населението.

153

Анонимен

преди 6 години

Един народ живее добре , само ако избива и ненавижда предателите..Когато стигнете до извода , че тези българи-гастербайтери в чужбина са предатели, тогава ще станете добре.

152

Анонимен

преди 6 години

Не. А ти се за кой се имаш, че така ти изби пяна по устата?

151

аз

преди 6 години

До 156,така като гледам, тоя със залостената къща като нищо да е бил пра-дядо ти. Може и на гурбет да е бил и на рахат, и да го е нямало. Знае ли човек?

150

Анонимен

преди 6 години

Левски и Ботев са се крили в Румъния (при толкова уж достойни българи на място, нали...). Като Ботев слязъл с четата си в България, заварил здраво залостени къщи. Но явно от това хич не те е срам.

149

Анонимен

преди 6 години

До azЛевски ако видеше Волен, Валери и Карачанака ще ше сам да се обеси!

148

Анонимен

преди 6 години

Трябва да спрем пенсиите на родителите на предателите , като са толкова бабаиити взимат по 8к да си хранят родителите..

147

Анонимен

преди 6 години

149, добър опит, ама за времето ми в чужбина работлив, а зле живеещ българин не съм видял.

146

Анонимен

преди 6 години

И аз съм съгласен, че нямате нужда от ментори. Работата е необратима вече, който и ментор да дойде, нещата са твърде надолу по нанадолнището.